Vesper Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Zaglądam do Oczki i trzymam kciuki że zadzwoni telefon- właśnie TEN...:kciuki: Dalej aktualne z mojej strony jest to, że mam w domu trochę rzeczy na jakiś bazarek- niestety zbyt mało, żeby zrobić cały, ale może wspólnymi siłami coś byśmy wystawiły? ;) Buziaki dla Oczki :loveu: Quote
ocelot Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 bazarek chętnie, ale wolałabym, żeby ktoś wystawił.....,. rzeczy to mam Quote
Vesper Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Ja niestety tak samo... Nie robiłam jeszcze bazarku, a w tej chwili nie mam nawet konta w banku- mam za to rzeczy które chętnie przekażę na Oczkę jeżeli ktoś by to poprowadził... Ostatnim razem z dziewczynami z dogo zrobiłyśmy tak- ja dałam im fotki fantów,opisałam, napisałam ceny i wysłałam znajomej z forum. Ona to wszystko wystawiła i gdy zgłaszała się osoba chętna coś kupić, zawoziłam jej rzeczy (bazarek nie miał formy licytacji i tak się złożyło, że jesteśmy z jednego miasta) lub później wysyłałam te rzeczy pocztą, po podaniu adresu i wzięciu pieniędzy na przesyłkę (koszt to w przypadku przesyłki ekonomicznej ok.5 zł). Quote
ocelot Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Dobra rób te zdjęcia:)Jakoś się zmobilizuję Quote
Vesper Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 OK, dzisiaj wieczorkiem Ci wyślę. Jeszcze tylko napisz mi proszę, czy robimy bazarek ubraniowy, plus gadżety, czy wszystko jak leci- płyty DVD itp? Quote
ocelot Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 [quote name='arielka186']OK, dzisiaj wieczorkiem Ci wyślę. Jeszcze tylko napisz mi proszę, czy robimy bazarek ubraniowy, plus gadżety, czy wszystko jak leci- płyty DVD itp?[/QUOTE] dobra najpierw ubraniowy, płyty następny to ja winyle też dołożę, ale jak pozwolisz bazarek będzie na jeszcze jedną moja suczkę. Quote
Vesper Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Przepraszam za zwłokę- miałam trochę psich spraw i szczerze mówiąc bazarek wypadł mi z głowy. Jeżeli możesz, prześlij mi maila na pw- wyślę zdjęcia odłożonych rzeczy... Quote
feliksik Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 i co - cisza mimo tylu ogłoszeń? a namiary są na kogo? Quote
zuzka Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [quote name='feliksik']i co - cisza mimo tylu ogłoszeń? a namiary są na kogo?[/QUOTE] To aż nie do wiary telefon milczy . Namiary są na DT . Quote
ciapuś Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 [COLOR=red][B]Mam bardzo przykrą wiadomość Nasza niezastąpiona ZUZKA ZMARŁA dzisiaj w nocy. Bardzo proszę o kontakt osoby odpowiedzialne za Oczkę mój tel 531-624-754[/B][/COLOR] Quote
ocelot Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 bardzo nam przykro..... wiadomo kiedy pogrzeb? Musimy kochani zabrać Oczkę, nie mamy gdzie. Schrnisko to dla niej dramat. Quote
ciapuś Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Pogrzeb odbędzie się w ten piątek o godz 13,20 na cmentarzu przy ul. Szczecińskiej. Quote
Lionees Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 [quote name='ciapuś'][COLOR=red][B]Mam bardzo przykrą wiadomość Nasza niezastąpiona ZUZKA ZMARŁA dzisiaj w nocy. Bardzo proszę o kontakt osoby odpowiedzialne za Oczkę mój tel 531-624-754[/B][/COLOR][/QUOTE] O mój świecie,tak mi przykro,jeszcze wczoraj pisała tu na wątku.....:( Quote
ocelot Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 [quote name='Lionees']O mój świecie,tak mi przykro,jeszcze wczoraj pisała tu na wątku.....:([/QUOTE] Mi cieżko też to pojąć.... Ech.... Quote
annavera Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 co za straszna wiadomość :( Rzeczywiście do ostatniej chwili była aktywna na wątku. Co dalej z Oczką ? Quote
NusiaiJa Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 "ZUZKA" prowadziła równiez swój "mały" blog. opowiadała o swoich podopiecznych, wstawiała zdjęcia......... :_( [url]http://www.dogomania.pl/threads/133563-Moje-hotelikowe-psiątka?p=17429242#post17429242[/url] Quote
GrubbaRybba Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Straszna wiadomość. :( Tak mi przykro. :( Co będzie dalej z Oczką? Dziewczyny, macie coś na oku? Jakieś pomysły? Mogę wpłacić na Oczkę 50 zł, choć na hotelik to zdecydowanie za mało. :( Quote
malawaszka Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 trudno uwierzyć... jeszcze wczoraj wpisała się na wątku, a dziś... już Jej nie ma? brak mi słów :( ['] Quote
NusiaiJa Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Szok ! Szok ! Nie dowierzam że odeszła tak wspaniała osoba i Wielki przyjaciel zwierząt ! Nie wierzę że nie ma już kochanej Zuzki wśród nas !!!!! Nie mogę się z tym pogodzić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zuzka nam NIGDY tego nie wybaczy gdy psiaki trafią z powrotem do schroniska !!!! Zróbmy to dla Zuzki. Ona je tak bardzo kochała, psiaki były małą radością w jej ciężkim zyciu. Quote
ocelot Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 [SIZE=3]Kochani. Kazda złotówka na wagę złota. Potrzeba nam nowych deklaracji. Oczka nie miała pełnych. [B]W sobotę Oczkę zabieramy do hotelu u Donki. Koszt to 300 zł. + karma. Do tego pieniązki na transport.[/B] Bardzo proszę rozsyłajcie wątek, proście o pieniążki. Jesteśmy to winni i Oczce i pamięci wspaniałej dogmaniaczki jaka była Zuzka. [B]Czy ktoś móglby być skarbnikiem Oczki i podać swoje konto deklarujacym? Do tej pory robiła to Zuzka.... mamy tylko 100 zł. deklaracji stałych................. [/B][/SIZE][B]DEKLARACJE STAŁE:[/B] managua - 20 zł. agata51 - 20 zł. CiotkaE - 20 zł. izzie1983 - 10 zł. ocelot - 20 zł. bric-a-brac - 10zł. [B] RAZEM: 100 zł.[/B] Quote
NusiaiJa Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Szok ! Szok ! Nie dowierzam że odeszła tak wspaniała osoba i Wielki przyjaciel zwierząt ! Nie wierzę że nie ma już kochanej Zuzki wśród nas !!!!! Nie mogę się z tym pogodzić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zuzka nam NIGDY tego nie wybaczy gdy psiaki trafią z powrotem do schroniska !!!! Zróbmy to dla Zuzki. Ona je tak bardzo kochała, psiaki były małą radością w jej ciężkim zyciu, ZUZKA !!!!!!!!! DLACZEGO JUŻ CIĘ NIE MA ? Quote
hebanowa Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 A nie mogłyby psiaki Oczka i Kama z Orzechowców razem jechać??? One sie już tak zżyły Oczka i Kama . Kama ,która z tego co wiem była w fatalnym stanie psychicznym:shake:. "Zuzka "-powiedz ,że to nieprawda:shake: Quote
ocelot Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 [quote name='hebanowa']A nie mogłyby psiaki Oczka i Kama z Orzechowców razem jechać??? One sie już tak zżyły Oczka i Kama . Kama ,która z tego co wiem była w fatalnym stanie psychicznym:shake:. "Zuzka "-powiedz ,że to nieprawda:shake:[/QUOTE] Wysyłam numer telefonu na priwa Quote
Recommended Posts