Jump to content
Dogomania

Odyseja Oczki dobiegła do końca:):)Jest w swoim domku:):):)

Recommended Posts

Posted

Boże ile ona czeka na domek... Mam nadzieję, że jak już znajdzie, to będzie wart tego czekania... A Oczka taka śliczna, nic tylko ją tulić i tulić...

Posted

Może to nie to samo, ale ogłaszałam kota w październiku i nic :( ogłosiłam go znów jakieś około 2tyg temu i możliwe, że będzie miał dom :) :)
Ja wiem, że na Oczkę czeka ten JEJ JEDYNY DOM, ale jej jeszcze nie odnalazł. Ale wierze, iż się pojawi i to będzie ten najcudowniejszy dom :) taki do końca :)

Posted

[quote name='feliksik']a ja co wchodzę na wątek, to muszę zdjęcia z pierwszej poglądać - ona jest niesamowita - cud natury[/QUOTE]

dlaczego z pierwszej ? ostatnie wstawione też są ładniutkie .

Posted

[quote name='zuzka']dlaczego z pierwszej ? ostatnie wstawione też są ładniutkie .

bo to jest moje ulubione zdjęcie - najbardziej mi sięte oczka tu podobają
Szczęśliwa, ufna, uśmiechnięta

no i to zdjęcie przerażonej Oczki - robi wrażenie tzn. zatyka mnie zawsze, bo ona się tam mega musiała bać. Teraz to już tylko lepiej

Posted

[quote name='sylwija']cudna jest :) i super towarzystwo, chyba się bardzo lubią?[/QUOTE]

Tak lubią się Kama to taki wypłoszek jak kiedyś była Oczko .
Oczka to teraz smiała odważna i bardzo usłuchana dziewczynka .
Spuszczona ze smyczy nie oddala się i na każde zawołanie szybciutko przychodzi .