Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki..myślę że cała banda mogłaby się zmieścić...a co ..moj samochodzik może malutki ale za to pakowny jest;)Musiałabym tylko załatwić kogoś kto przypilnuje mi w domku Pirka Seniora(myślałam że pojedzie z nami ciotkę Beatkę odwiedzić,ale w takiej sytuacji chyba nie będzie miejsca)
No i jeszcze czekamy na decyzję co do pieniażków na koncie Bibka...

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczynki..troszkę się pochszaniło:(
Beatka miała ode mnie przejąć jamnisie,ale właśnie dzwoniła...i Pirek chory:(
Jeżeli jamniisia jednak nie będzie jechała do wrocka to cholera nie będę miała z kim jej zostawić na ten wyjazd:(

Cioteczki jutro będą konkrety:(

Posted

Cioteczki..ja w weekend spokojnie mogę dowieźć psiaka Tanitce(jeśli dobrze czytam wątek;) )gdzieś na trase przy Łodzi...z tym nie będzie problemu...
Jamnisia co prawda już w nowym domku..ale teraz problem pieniązków:(
U Bibusia nikt się nie odzywa z tych co wpłacili:(

Posted

ja chcę wyjechać o 9.00 z W-wy, i tak licze że dojade ok 14.00 do Wrocławia. Prosze wyznacz jakieś miejsce charakterystyczne gdzie możemy sie umówić na trasie wjazdu do miasta z Warszawy do pl. Uniwersyteckiego.
Może jakas stacja jest benzynowa po drodze, czy coś?:lol:
może w okolicach pl. Grunwaldzkiego?

Posted

Tanitko będziesz wjeżdżała od ul. Kromera a potem prosto..może się spotkamy na parkingu Urzędu Wojewódzkiego?..piękny parking..prosta droga, łatwo chyba trafić i to praktycznie są tyły Mostu Grunwaldzkiego/tam się lepiej nie pchać:shake:- rozkopane na maxa/..co myslisz? a i malusieńka prośba:evil_lol:pośpij sobie godzinkę dłużej;) Pani Profesor ma wykłady na AR/albo egzaminy:roll:/ do godz. 14tej;)...proszę:Rose:

Posted

Moriaaa napisał(a):
Tanitka...psiak mogę Ci pdwieżć do Piotrkowa...tylko nie wiem czy zdążę na 11...schron od 10,wiec się trochę spóźnie:)

jak pięknie:evil_lol: jednak Tanitka dłużej pośpi:cool1:

Posted

Dziewczyny byłam dzisiaj sprawdzić czy nasz Ponczo wogóle jest...chłopak jest ,trzyma się nieźle;)

Jutro o 10 go wyciągam i wioze do Piotrkowa.Jestem teraz chwilę na dogo,więc podaję Tanitko mój numer tel.żebyśmy mogły się w tym Piotkowie odnaleźć;) 888-201-331.Zadzwoń jak się bedziesz zbliżać.

Posted

Strasznie się cieszę, że to już jutro. Ja mam zapalenie rogówki, boli jak cholera, na jedno oko nic nie widzę....mam nadzieję, że jutro wszystko pójdzie dobrze.
Pańcia czeka z utęsknieniem, kupiła już smyczkę, koszyczek...

Posted

Rozmawiałam z nowa Panią;) bardzo czeka na psinkę, jutro jesteśmy umówione pod Urzędem Wojewódzkim ok 15tej...dziękuję dziewczyny za wszystko:bigok:tak sobie myślę, że ten biedak nawet nie wie co go jutro czeka:loveu:

Posted

No Ponczo już pewnie w objęciach cioteczki Morii.:loveu::loveu::loveu: No biedaku doczekałeś się - koniec życia w maleńkiej klatce. Bądź skarbie szczęśliwy.
Bea proszę weź aparat. :modla::modla::modla:

Posted

Ponczo w nowym domku!!!ludzie wspaniali, dziewczyny bliźniaczki więcej niż śliczne o równie pięknych serduszkach...nasz biedak odjechał do nowego domu najnowszą BMW7:evil_lol::evil_lol::evil_lol: kto wstawi zdjęcia?;)
aaa dostałam smsa, że psiak kochany, cudny, wspaniały i bardzo czyściutki:loveu: