Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i Ponczo doczekał się. MA DOM!!!!!!:BIG: :BIG::BIG::laola::laola:
Dzięki kochanej cioteczce Bea.:B-fly: Piesek zamieszka we Wrocławiu.
Bea dziękuję.:Rose:

Teraz potrzebny transport Łódź-Wrocław!!!

Posted

A ty już tak daleko? Wskakuj na górę. Domek czeka. Transport pilnie potrzebny.

Kto pomoże biednemu psiakowi? Mieszka w klatce ja królik, a mógłby juz wylegiwać się na kanapie...

Posted

Właśnie na wątku Grusi pytałam o której jedziesz. Muszę zapytać męża czy w tą sobotę pracuje. Jesli tak to ja nie będę mogła, ale popytam, może Moriaaa by pomogła. A powiedz mi czy jedziesz przez Piotrków Trybunalski?

Posted

Dziewczynki ja na pewno ten weekend mogę jechać do Wrocka...pojadą dwa psiurki...jamnisia którą wczoraj zabrałam ze schronu(mam w tym momencie trzy psiaki i kota i TZ już nie wytrzymuje,ale nie mogłam maleństwa zostawić),i ten psiak...tylko na pewno będzie potrzebna zbiórka na benzynę.
Chyba,że będzie można przenieść z AFN pieniążki które zostały na koncie Bibka...on ich nie potrzebuje a nam bardzo się przydadzą:roll:

Posted

Tanitko okazało się, że Moriaa i tak musi zawieźć jamnisię , więc Ponczo też może zbrać. Szczeniaka by wzięła jakby dotrał do Łodzi, a czy jeszcze jedna parówa wejdzie do jej auta to nie wiem.;) Ono nie jest za wielkie. Ciotka Moriaa musisz sobie sprawić większy samochód. :evil_lol: