majafaja Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 no to itak!! karOla!!! no co ty!! jakas miła babcia przede wszystkim:) Quote
Kar0la Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 Kolanka i miejsce w sercu u fajowej babci potrzebne na już!! Quote
tania Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Babcia z kolankami i serduszkiem gdzie jesteś? Quote
Kar0la Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 tania napisał(a):Babcia z kolankami i serduszkiem gdzie jesteś? No właśnie, gdzie??:roll: Quote
Kar0la Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 No i Ponczo doczekał się. MA DOM!!!!!!:BIG: :BIG::BIG::laola::laola: Dzięki kochanej cioteczce Bea.:B-fly: Piesek zamieszka we Wrocławiu. Bea dziękuję.:Rose: Teraz potrzebny transport Łódź-Wrocław!!! Quote
akucha Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 No patrzaj Kar0la, a ja dopiero go zobaczyłam... A on ma juz dom :multi: :multi: :multi: Bea jest niesamowita!!!! Quote
Bea1 Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 niech Ciocia KarOla nie będzie taka skromna, to nasza wspólna "robota":evil_lol: Quote
majafaja Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 juhuuuuuuu!!!! super!!! dzieki dzieki!! ponczuś..:loveu: Quote
Kar0la Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 A on podobno był bez szans na adopcję. Bea :buzi::buzi: Quote
Bea1 Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 dla Ciebie tez buziaczki i podziękowania wielkie:loveu: a teraz musimy chłopaka zapakować do domku..koniec życia w klatce! Quote
Kar0la Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Ponczo pakuj powoli walizki. Transport potrzebny dla biedaka. Quote
Kar0la Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 A ty już tak daleko? Wskakuj na górę. Domek czeka. Transport pilnie potrzebny. Kto pomoże biednemu psiakowi? Mieszka w klatce ja królik, a mógłby juz wylegiwać się na kanapie... Quote
tanitka Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Kar0la czy mogłybyście pieseczka dowieźć w sobotę przed południem np do Rawy Mazowieckiej, albo gdzieś na trase Katowicką?? Quote
Kar0la Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Właśnie na wątku Grusi pytałam o której jedziesz. Muszę zapytać męża czy w tą sobotę pracuje. Jesli tak to ja nie będę mogła, ale popytam, może Moriaaa by pomogła. A powiedz mi czy jedziesz przez Piotrków Trybunalski? Quote
tanitka Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 będę jechać przez Rawę, Tomaszów, Piotrków (ok.11.00) do Bełchatowa katowicką, a potem to już lepiej nie mówić;) jaka drogą do Wrocka. Czekam na info. Quote
Kar0la Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 OK. Super. Jak będę wiedziała coś konkretnego to dam znać. Dziekuję Ci bardzo. Quote
tanitka Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 postaraj się dowiedzieć czegoś do jutra do popołudnia, bo inaczej Grusia jedzie pociągiem w czwartek do Wrocławia:lol: Quote
Kar0la Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 OK. Pogadam z TZtem a rano zadzwonię do Morii. Quote
Moriaaa Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Dziewczynki ja na pewno ten weekend mogę jechać do Wrocka...pojadą dwa psiurki...jamnisia którą wczoraj zabrałam ze schronu(mam w tym momencie trzy psiaki i kota i TZ już nie wytrzymuje,ale nie mogłam maleństwa zostawić),i ten psiak...tylko na pewno będzie potrzebna zbiórka na benzynę. Chyba,że będzie można przenieść z AFN pieniążki które zostały na koncie Bibka...on ich nie potrzebuje a nam bardzo się przydadzą:roll: Quote
Kar0la Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 No no ale masz weoło. Dziewczyny w takim układzie decydujcie z kim ma pojechać Ponczo. Quote
tania Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 :lol: :lol: :lol: Ale się cieszę, aż mi się łezki zakręciły, oby więcej takich szczęśliwych zakończeń... Quote
tanitka Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 no to ja już nie wiem, co robić?;) Moriaa a moze ja tobie do Łodzi dowioze jeszcze dwa (jamniczka i szczeniak) i z całą bandą pomkniesz do Wrocka?:lol: Quote
Kar0la Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 Tanitko okazało się, że Moriaa i tak musi zawieźć jamnisię , więc Ponczo też może zbrać. Szczeniaka by wzięła jakby dotrał do Łodzi, a czy jeszcze jedna parówa wejdzie do jej auta to nie wiem.;) Ono nie jest za wielkie. Ciotka Moriaa musisz sobie sprawić większy samochód. :evil_lol: Quote
Recommended Posts