Kar0la Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 Imię może być. :lol: Co do zdjęć to poprosze pania Hanię. Może coś cyknie. Jak nie mam aparatu.:roll: Quote
majafaja Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 fajnie jak by cyknela, jak najwiecej!!! bo to ladny psiorek!!! taki milusinski Quote
majafaja Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 a moze daloby sie zmienic tytul posta?? moze zeby bardziej lapal za serducho??? moze nie calkiem zdrowy Ponczo szuka nowego domu, albo psi astmatyk Ponczo tez chce kogos kochac...?? no nie, weim :) djaice propzycje Quote
Kar0la Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 Ponczo potrzebuje diagnozy dobrego weta i domu, choćby tymczasowego. Quote
majafaja Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Napisz cos wiecej o jego chorobie -tj, jaki dokladnie niesie za soba konsekwencje?? Czy cale zycie musi dostawac lekarstwa? Czy wystarcza krotkie spacery? I dlaczego potrzebny jest TM? Quote
Kar0la Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 Ja niestety nic więcej poza tym co napisałam w pierwszym poście nie wiem. Pies ma krótki oddech i szybko sie męczy. Wet w schronisku zdiagnozował to jako niewydolność krążeniowo-oddechową. Gdy usuwano mu ropień w uchu bano podać mu się narkozę i niestety robiono to na żywca. Pies jest trzymany w oddzielnym pomieszczeniu, ponieważ nie może się denerwować i nie chcą go trzymać w boksie z wieloma psami. Jednak diagonoza schroniskowego weta nie jest zupełnie wiarygodna. Pies potrzebuje przebadania przez dobrego weta i zrobioenia kompletu badań. W schronisku jest to niemożliwe.:shake: Quote
majafaja Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 a jakiej wielkosci jest? tak mniej wiecej Quote
Kar0la Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 Ja go na żywo nie widziałam. Załóżyłam wątek na prośbę pani Hani. Wolontariuszki w naszym schronisku. Jednak z tego co wiem to jest on nieduży. Tak przed kolano. Quote
Kar0la Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 No właśnie... Jemu potrzebny jest dom choć tymczasowy i porządne przebadanie. Quote
ata Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Piesio w pilnej potrzebie!!!! i wiecej informacji prosimy ....jego stosunek do psow, kotow itp (jezeli nie doczytalam to :oops:) Quote
Kar0la Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 Mam nowe zdjęcia Ponczo. Może nienajlepsze, ale widac jego wielkość. Jest mniejszy niż myślałam. Siedzi w malej klatce, jest bardzo grzeczny. Potrzebuje domku , bo co to za życie w takich warunkach. To naprawdę grzeczny piesek. Potulny i taki cierpliwy. Może jakaś starsza pani szuka spokojnego, małego psiaka? Quote
majafaja Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 biedactwo!! niech Coie ktos wezmie!! malentswo!! Quote
tania Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 A może to właśnie psiak dla Pani z Bielska - Białej. Z Łodzi w sumie niedaleko, a transport na pewno dałoby się jakoś zorganizować... Quote
KHAZAR3 Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Pieseczek jest ładniusi, siedzi w małej klatce od kilku już miesięcy i wcale się nie buntuje jego zycie jest bardzo ale to bardzo smutne. choroba objawia się tym, że trochę posapuje ale nie przeszkadza mu to w chodzeniu i cieszeniu się z zycia bardzo ale to bardzo rzadko wychodzi z klatki może raz w tygodniu. Jego czas w schronisku się powoli kończy, amogłby jeszcze długo cieszyć się życiem. Będąc na spacerku uspokaja się i przestaje sapać. Poszukuje domu spokojnego o łagodnych obyczajach. Quote
tania Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Khazar3 parę minut temu przeczytałam ogoszenie na dogo..że Pani k. Bielska chciałaby psiaka. Spójrz na to Quote
Kar0la Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 O widzę, że nawet Hania dotarła :klacz:. Hmmm a co to za domek w Bielsku? Quote
Kar0la Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 Biedaku, żebyś nie skończył jak Gabi....tutaj liczy się każdy dzień.... Quote
Recommended Posts