Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Blondella']
[B]Przeslałam 50 zł na hotelik na konto AFN[/B]
[/quote]

Dzięki Blondella:Rose: :Rose:

Loozerka-20 zł/ doba-a Sabcia musi być doszczepiona czyli na 2 dni jej zostało..

Tania trzeba pieniążki dowieźć za tydzień:roll: -jutro poproszę GreenEvil o stan konta Saby-by w sobotę/niedzielę uzupełnić u p.Grażyny fundusze Saby i aparat weź ze sobą!!!

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ok, dzieki za informację, przeslę też 50 złotych na Sabcię. Nie wiem, czy co miesiąc będe mogla, bo mnie czekaja te gorsze miesiące, ale jesli tylko dam radę, wyśle coś :)
Ode mnie też poszlo na AFN 50 zł na Sabcie- wprawdzie nie ma jej na liscie psiaków, ktore maja obecnie swoje "konto", ale to chyba nie problem :)
A dywanik wysle jutro, nie wyrobilam się :oops:

Posted

[B]to osobiście-dziękuję Loozerko za przekaz na AFN 50 zł na Sabcię[/B]
[IMG]http://www.arpegio.ovh.org/anim/przyroda/kwiatek__55_.GIF[/IMG]

podnoszę tymczasem-w weekend Tania odwiedzi Sabusię i dowiezie pieniążki p.Grażynie

Posted

OKtawia, nie ma za co dziekować, pomagam chyba w najłatwiejszy sposób- dając pieniądze :).
Sabcia- kochana suczka poszukuje domku, a moze tymczasu tanszego niz hotelik? Bo widze z pieniazkami co miesiąc moze być krucho :(.
Juz m chodzila po glowie taka fundacja konska Greven, tam pobyt miesięczny kosztuje 100 zł, ale wyczytalam, ze nie najlepiej im się wiedzie...

Posted

czy wiadomo cos na temat tego zgrubienia na kregosłupie?
Sterylizacja też by sie rzeczywiście przydała- bo Sabcia piękna a bedzie jeszcze piekniejsza:loveu:

Posted

[quote name='loozerka']ok, dzieki za informację, przeslę też 50 złotych na Sabcię. Nie wiem, czy co miesiąc będe mogla, bo mnie czekaja te gorsze miesiące, ale jesli tylko dam radę, wyśle coś :)
[B] Ode mnie też poszlo na AFN 50 zł na Sabcie- wprawdzie nie ma jej na liscie psiaków, ktore maja obecnie swoje "konto", ale to chyba nie problem [/B]:)
A dywanik wysle jutro, nie wyrobilam się :oops:[/quote]

Faktycznie nie ma znaczenia, że nie ma suni na liście AFN, została wcześniej wpisana w temat zadłużonych psiaków, więc nie ma problemu !
Mam nadzieję, że zbierzecie nieco na opłacanie pobytu Sabci - to śliczna suczka !

[B]Lozerka [/B]- mam prośbę - jeśli możesz napisz mi na jakiej zasadzie działa u Greven ten (nie wiem jak to nazwać) pobyt za 100zł. Czy to coś jak hotel ?

Posted

ja tez niewiele wiem na ten temat, w watku o dwóch suczkach, ktorych włascicielka zmarła, dziewczyny szukały wspolnego domu. I tam własnie ktoś zaczał mowic o tej fundacji, był link na stronę i foruym. Z tego, co tam mowiono, to głownie fundacja zabezpieczająca dom dla starych koni, ale przyjmowane są tam też inne zwierzaki, z tym, ze w przypadku psów miał być warunek, ze pies jest spokojny, nieagresywny, dobrze zyje z innymi psami no i z konmi - bo psy miały tam żyć luzem. Od razu pomyslalam o Sabie, ajk to przeczytalam- ale w tym czasie trwały proby kontaktu z Greven. No i niestety okazało się, ze tam coś im nie idzie- nie wiem w jakim sensie, ale dom dla tamtych suczek nie wypalił, wiec juz przestałam rozważać Sabcię.
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30822[/url] - tu jest wiecej informacji o tym miejscu i link do strony fundacji.

Posted

Dziękuję Loozerka za informację. Nieco mnie to zaskoczyło, bo o koniach wiedziałam, ale o psach nie. Poczytam podany temat i spróbuję się zorientować, co jest nie tak (oczywiście oprócz ciągłego braku pieniędzy w przypadku fundacji na rzecz koni). Może jednak coś by z tego wyszło - spróbuję. Tylko jak ta suczka w stosunku do koni ?

Ratujmy wspólnie Sabcię - śliczną suczkę !!!!!!! Poprosimy dobrych ludzi o wpłaty !!!!!

[B] Mam również prośbę - planowana jest akcja oddłużeniowa psiaków z Dogo.
Wszelkie uwagi lub pomysły umieszczane są na wątku :
[COLOR=Red]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=31287[/COLOR]
Jeśli znajdziecie chwilę - zajrzyjcie to ważne i pilne.
Dyskusja i pomysły tylko do niedzieli (wieczór).
Potem zapadnie decyzja - co konkretnie zostało zaakceptowane.
[/B]

Posted

Saba jest w hotelu sprawdzonym-to jest ważne-i nie należy eksperymentować- w żadnym wypadku-z dobrym hotelem to jak z dobrym patologiem sądowym

jutro Tania jedzie do Saby-ma zrobić jej aktualne zdjęcia-niech się zapyta p.Grażynki czy pokazywała tę bulwę weterynarzowi-nie można tego bagatelizować:shake:

Posted

Oktawio, tamto miejsce juz nieaktualne dawno, ale z tego co czytalam, to także mogło być swietne. Mówiąc szczerze- mam ogromne obawy, czy uda nam się co miesiąc zebrac 600 zł przez dluższy czas- a chyba nie mamy na razie żadnej propozycji domu.

Posted

[quote name='loozerka']
Oktawio, tamto miejsce juz nieaktualne dawno, ale z tego co czytalam, to także mogło być swietne. Mówiąc szczerze- mam ogromne obawy, czy uda nam się co miesiąc zebrac 600 zł przez dluższy czas- a chyba nie mamy na razie żadnej propozycji domu.
[/quote]

:cry: :wallbash: :nerwy:

Posted

Fakt - jak Akcja nie wypali to już nie wiem, co robić.
Nie ma możliwości wyjścia z takiego kryzysu bez dużej Akcji, a idzie jak krew z nosa. Nie rozumiem - przecież tu na Dogo sami "przyjaciele zwierząt".
Loozerka - czy Ty to rozumiesz ???!!!!!

Pomocy dla Saby !!!!!!
Pomocy dla wszystkich zadłużonych psiaków !!!!!

Posted

wczoraj-czyli w sobotę Tania była w odwiedzinach u Saby-w poniedziałek zda relacje.
-----------------------------------------------------------------------
[B]czy Saba jest doszczepiona?[/B]
[B]ile jej karmy zostało?[/B]
[B]czy wpłaciłaś jakieś pieniążki Tania na Sabcię u p.Grażynki?[/B]
[B]poprosimy zdjęcia !!![/B]
[B]-----------------------------------------------------------------------[/B]
[B][COLOR=red]P.S. GreenEvil czy są jakieś środki na koncie Sabci?:???: [/COLOR][/B]

Posted

A więc tak... w sobotę byłam u Sabci. Zrobiłyśmy sobie bbb wolny spacerek, bo Sabcia się powolutku rusza. Poczesałam ja trochę, wygląda dużo lepiej niż tydzień temu:lol: i tak też się chyba czuje, bo nawet szczeka wraz z innymi psiakami. Wydaje mi się, że bardzo się polubiły z p. Grażynką. Karmy jest jeszcze sporo, pieniążki jeszcze są, ale to już wiecie. Ja będę mogła wpłacić co nie co dopiero po 10, ale zrobię to na pewno. Planuję jechać do niej w następną sobotę, wezmę również na spacerek Oskarka, który podobno śmiga na soich kułaczka tak, że go dogonić nie można. Zdjęć niestety nie zrobiłam bo nie miałam czym, na ostatnim szkoleniu firmowym coś mi się stało z aparatem, ale do soboty już będzie ok, więc moi drodzy nie złoście się na mnie:oops:

Posted

Nie złościmy się :) Fajnie, ze ktoś naszą Sabcię odwiedza. A jesli chodzi o pieniądze ( te juz opłacone ) to nie do konca dokładnie wiemy..wiemy tylko o tych na koncie AFN. W sumie nie wiem - bezposrednio do hotelu przesłać, czy może na Twoje konto, Taniu i Ty uregulujesz należnosc w hotelu? Tzreba się zastanowić...

Posted

Jezu ile mam pracy....ale w skrócie...pytałam się o szczepienia odpowiedź była jakaś taka wymijająca, ale wynika z niej że nie była szczepiona, więc poprosiłam żeby to zrobic jak najszybciej w tym tygodniu i tak ma się stać, ale wydaje mi się że tego trzeba dopilnować, dzwonić i dopytywać się...jeśli chodzi o pieniądze to proponujcie jak jest najwygodniej wpłacać do hoteliku czy do mnie...macie wiekze doświadczenie...pojadę do niej w sobotę, ale w następną raczej nie będę mogła bo wyjeżdżam..tak jak pisałam wcześniej będę Sabcię, a teraz i Oskarka:lol: odwiedzać regularnie, no chyba że mi coś wyskoczy

Posted

Dzięki Green;)

Tania dobrze,że napisałaś-wiedziałam, tak jak czułam nadal jest bez szczepień p/zakaźnych-zadzwonię jutro w tej sprawie

a pieniążki Green-możesz przekierować na Otrębusy czy jak to się odbywa?