Natalia&Cody Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Świetne zdjęcia! :loveu: :D I jeszcze jak ich dużo! :D :D Quote
Yuveza Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Nad świdrem byłyscie? :) A jeszcze jestes w Otwocku? Quote
Aleksandrossa Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 Jasne że byłyśmy :D Nie, już w domku siedzę :) Quote
Aleksa. Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 ladne fotki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Yuveza Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Aleksandrossa napisał(a):Jasne że byłyśmy :D Nie, już w domku siedzę :) hmm szkoda że wczesniej nie wiedzialam to bym chcetnie sie do was przylaczyla;) bo to bliziutko przeciez, nawet nie wiedzialam ze na dogo jest jakas osoba z mojej okolocy:) Quote
Yuveza Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Victoria napisał(a):wiec juz wiesz ;p - oto jestem :D :cool3: ekhem :p ...... Quote
Molowe Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg15/scaled.php?server=15&filename=dsc1430k.jpg&res=landing mały podróżnik :) http://desmond.imageshack.us/Himg252/scaled.php?server=252&filename=dsc1332y.jpg&res=landing jakie słodziaki :loveu: Quote
paulaa. Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Wow ile fotek, piękne. :loveu: Fajną mieliście wyprawę. :smile: Quote
Fantowa Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg221/scaled.php?server=221&filename=dsc1462lbcx.jpg&res=landing moje ulubione :loveu: Quote
Aleksandrossa Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 jejeje :D doszedł do nas 3 metrowy tunel :D Świetny jest :D Quote
Aleksandrossa Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 Jak tylko jutro bedzie ladna pogoda to postaram sie o zdjecia :) tunel Nerkowi baaardzo sie spodobal, ledwo zdazylam go rozpakowac a on sie wepchna do srodka :p co najciekawsze- dalam za niego tylko 55 zl :) a jest dosc spory i w miare dobry (dla Nerka wystarczy choc onek by sie nie zmiescil...). Quote
Aleksandrossa Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 A więc macie nasz amatorski trening tunelowy :cool3: Śmiejcie się :evil_lol: Tempo wręcz powalające... Ogółem jest szybciej ale gorąco jest więc nie chciałam go męczyć... dosłownie z 5 minut pobiegliśmy żeby filmik nagrać i do domciu.... [video=youtube;wVS_Hc7v9zw]http://www.youtube.com/watch?v=wVS_Hc7v9zw&feature=g-upl[/video] Quote
paulaa. Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Wydaje mi się, że jakbyście to robili z siadu , komenda zwalniająca i troche dalej byś odchodziła to tempo byłoby ciut lepsze i samo wysyłanie. ;) Ale ogólnie super jest, podoba mi się, że przez cały czas ogonem macha, zależy mu, to najważniejsze, myśle, że z tempem i tak nie będziecie mieli potem problemu patrząc na jego nakręcenie. :smile: Quote
Aleksandrossa Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 Czyli nie jest tak źle :evil_lol: Aktualnie mamy trochę mało miejsca ale czekam tylko aż sąsiedzi łączkę skoszą :diabloti: Tyle osób filmik chciało i dupa, nikt nie wchodzi :diabloti: Quote
Victoria Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 ja wchodze ;p ale juz go chyba komentowalam gdzies ;] Quote
Aleksa. Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Ola ! :( tak mi przykro Neroooo [*] trzymaj się.:buzi: nie wiem co napisać.. Quote
Aleksandrossa Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 Moj synus kochany ;( juz Cie nie wytarmosze, juz nie przyjdziesz rano budziac swoim mokrym nosem... Kto bedzie mnie budzil o 3 w nocy, kto bedzie mi kradl buty, gryzl po nogach, kto bedzie mi uciekal na spacerach, kto bedzie ganial kota, skakal z nami na trampolinie? Nikt mi Cie nie zastapi :* :( czemu, pytam sie czemu ?! Nie zdazyliscmy sie soba nacieszyc... Mialam tyle planow, marzen... Teraz prysly one jak banka... Juz nie bedzie tak samo... Dom wydaje sie taki pusty, tak mi brak tego merdajacego ogona, wbiegania do pokoju z takim rozpedem ze az dywan sie zwijal, piszczenia gdy zamknales sie w pokoju... Czemu tak musialo byc? Czemu nie zamknelismy tej cholernej bramy?! Jeszcze dzis opowiadalam o Tobie kolezankom... A teraz nie ma nic... Jest tylko ogromny bol... Nero, sloneczko :( (*) Quote
Cockermaniaczka Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 :cry::-( brak mi slow :-( Na zawsze bedzie w Naszych serduszkach Nerus :placz: Zapłacz, kiedy odejdzie, jeśli Cię serce zaboli, że to jeszcze za wcześnie choć może i z Bożej woli. Zapłacz, bo dla płaczących Niebo bywa łaskawsze, lecz niech uwierzą wierzący, że on nie odszedł na zawsze. Zapłacz, kiedy odejdzie, uroń łzę jedną i drugą, i - przestań nim słońce wzejdzie, bo on nie odszedł na długo. Potem rozglądnij się w koło, ale nie w górę; patrz nisko i - może wystarczy zawołać, on może być już tu blisko... A jeśli ktoś mi zarzuci, że świat widzę w krzywym lusterku, to ja powtórzę: on wróci ! Choć może w innym futerku... Quote
Recommended Posts