Vogue Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Tez ci zycze powrotu do zdrowia, jak najszybszego!!! Niech cie jednak wsadza w ten gips, bo twoja aktywnosc jest przerazajaca.:crazyeye: Jak tak dalej pojdzie to sie nigdy nie wyleczysz:shake: Quote
Vogue Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Acha, ja juniorowi na ten bark kupilam stabilizator za 150zl, bo usztywnienie szpitalne nie zdalo egzaminu. Sklada sie takie cos z regulowanego temblaka i szerokiego pasa, ktory trzyma reke z tulowiem. Wszystko wykonane bardzo starannnie, z oddychajacego mateialu. Robi to jakas amerykanska firma. U nas to sie sprawdzilo:lol: Quote
samograj Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Vogue napisał(a):Tez ci zycze powrotu do zdrowia, jak najszybszego!!! Niech cie jednak wsadza w ten gips, bo twoja aktywnosc jest przerazajaca.:crazyeye: Jak tak dalej pojdzie to sie nigdy nie wyleczysz:shake: Vogue napisał(a):Acha, ja juniorowi na ten bark kupilam stabilizator za 150zl, bo usztywnienie szpitalne nie zdalo egzaminu. Sklada sie takie cos z regulowanego temblaka i szerokiego pasa, ktory trzyma reke z tulowiem. Wszystko wykonane bardzo starannnie, z oddychajacego mateialu. Robi to jakas amerykanska firma. U nas to sie sprawdzilo:lol: HEJKA!!! DZIĘKI ZA TROSKĘ:loveu: :loveu: :loveu: Po basenie, dziś rano nie mogłam sie zwlec z łóżka, dopiero mąż podał mi tabletki, nasmarowałam sobie Fastum i po 2 godzinach dopiero sie zwlokłam, gdzie??????...... przed komputer:mad: :mad: :mad: (muszę spuścić sobie lanie) Gdzie mozna kupić taki stabilizator, czy w sklepach ze sptrzętem ortopedycznym??? Quote
Vogue Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Tak, ja kupowalam w skleoie ze sprzetem medycznym. Firma OPPO. Napisane jest, ze oprocz usztywnienia utrzymuje prawidlowa cieplote ciala, poprawia krazenie krwi, co skutkuje zmniejszeniem bolu i obrzeku. Mozna go prac i moze sluzyc dlugie lata w razie czego. Quote
małyskrzat Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Rozumiem, że gipsiorek nieobecny??? Quote
Czoko Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Zaglądam jak się czujesz z rączką? Moja nieobecność oznacza po prostu powrót syna a internet jest podłączony do jego komputera. Pojawiam się tylko na chwilę w naszej galerii i spacerku po Warszawie. Pozdrawiam Ewa Quote
samograj Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 małyskrzat napisał(a):Rozumiem, że gipsiorek nieobecny??? Czoko napisał(a):Zaglądam jak się czujesz z rączką? Moja nieobecność oznacza po prostu powrót syna a internet jest podłączony do jego komputera. Pojawiam się tylko na chwilę w naszej galerii i spacerku po Warszawie. Pozdrawiam Ewa Odpowiem Wam Obu. Gipsik będzie od jutra, dlatego tak surfuje intensywnie po necie, bo potem trzeba będzie zbastować!!! Quote
Alicja Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='Vogue']Acha, ja juniorowi na ten bark kupilam stabilizator za 150zl, bo usztywnienie szpitalne nie zdalo egzaminu. Sklada sie takie cos z regulowanego temblaka i szerokiego pasa, ktory trzyma reke z tulowiem. Wszystko wykonane bardzo starannnie, z oddychajacego mateialu. Robi to jakas amerykanska firma. U nas to sie sprawdzilo:lol:jestem za ....stabilizatory są extra .Cezary ma na swoje zerwane wiązadła taki i pomaga:p Quote
samograj Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 WESZŁAM NA DOGO:multi: :multi: :multi: OKRĘŻNĄ DROGĄ:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Byłam u ortopedy, dał mi AŁA:-( w bark (steryd), dostałam stabilizator zamiast gipsu,ZMIENNO CIEPLNY KOMPRES, worek lekarstw (AULIN, BUTAPIRAZOL, GASEC na wrzody i ARTHROBLOCK) oraz zakaz używania ręki przez miesiąc:placz: :placz: :placz: NO I BURĘ!!! ZA ZWLEKANIE Z WIZYTĄ:mad: A potem leczenie sanatoryjne(nie przyznałam się, że mam swoje prywatne sanatorium:shake: :razz: :eviltong: ) DOGO sprawiło mi fajny prezent na rocznicę ślubu i urodziny ŻMIŁKI:angryy: :angryy: :placz: :placz: - CAŁĄ POPRZEDNIĄ NOC PRZYGOTOWYWAŁAM BANNERKI OKOLICZNOŚCIOWE!!! OTO JEDEN Z NICH: ŻMIŁKA SKOŃCZYŁA 3 LATA WCZORAJ!!!! Quote
Imbirka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 witaj samograjko:multi: widzę że dogo też wam zrobiło numer na urodzinki:cool3: :multi::multi:STO LAT, STO LAT, STO LAT:multi::multi: DLA ŻMIŁKI Quote
Vogue Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Przylaczam sie do urodzinowych zyczen!!!:new-bday: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! Quote
Czoko Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Dziś Dogo nareszcie zadziałało. Mam nadzieję ze ortopeda coś zaradzi na Twój ból rączki. Dołączam do gratulacji dla Jubliatki Żmiłki 100 lat! 100 Lat! 100 Lat! Niestety nie mam strony internetowej. Pozdrawiam Ewa Quote
mmbbaj Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Dla Żmiłeczki, a tobie Aniu żeby ręka wyleczyła się szybciutko! Quote
Alicja Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Aniu najpierw dla was ...życzę wielu kolejnych szczęśliwych lat razem Żmiłeczko ....100 psiowych latek:loveu::loveu::loveu: Quote
Dobcia Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Wszystkiego najlepszego Aniu:loveu::loveu::loveu: [SIZE=3]I wszystkiego dobrego dla Żmiłeczki:BIG: A przede wszystkim zdrowia!!! Quote
aga =] Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [SIZE="4"]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! :new-bday: :klacz: Quote
Anza&Hacker Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 My tak skromnie, ale... - :Rose: - Wszystkiego najleprzego dla Żmiłki! :loveu: Quote
Sabina1 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Składam Ci Samograjko Najserdeczniejsze Życzenia z okazji kolejnej Rocznicy Ślubu. Dotychczasowy bilans Waszego małzeństwa jest imponujący: Czworo wspaniałych, intelientnych, dobrych dzieci, Czworo dojrzałych , nowych ludzi wkracza powoli w świat Czego trzeba więcej ? Życzę, żebyście cieszyli się jak najdłużej tymi owocami Waszego związku, aż do późnej,pogodnej starości, w zdrowiu, wzajemnym szacunku i miłości. I jeszcze(jako że nie mam zwyczaju składać życzeń psom),życzę Ci , żeby piękna Żmiłka była jak najdłużej z Wami i kochała tak mocno,jak to potrafią ogary. Quote
małyskrzat Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Ja również przyłączam się do życzeń Zdróweczka i następnych owocnych lat:loveu: Quote
samograj Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 O MAMMA MIA!!! JAKIE CUDNE ŻYCZENIA I JAK DUŻO!!!!:multi: :multi: :multi: SABINKO,SKRZACIKU,ANZA&HACKER,aga=],DOBCIA,IMBIR, VOGUE, CZOKO, mmbbaj, i BABCIU MOJA ALU - wszystkim Wam serdezcnie dziękuję, wzruszyłam się bardzo, Krzysiek również ,a ŻMIŁKA merda ogonkiem:evil_lol: Jakie cudne bukiety, jakie prezenty, co za wspaniałe życzenia (Sabinko:oops: ) OJ, AŻ ŻYĆ MI SIĘ ZACHCIAŁO ( a już marnie było:-( ) BARDZO, naprawdę bardzo Wam jestem wdzięczna:loveu: :loveu: :loveu: ostatnio mi się nie układa, same szykany i choroby!!! Quote
APSA Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Pojawił się :) I od nas wszystkiego naj naj naj :loveu: Quote
samograj Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Dzięki APSA!!!:loveu: :loveu: :loveu: Biorę urlop od DOGO, bo mi nic nie działa- subskrybcje , PW, panel użytkownika :placz: (NIE MAM SIŁY PRZEKOPYWAĆ SIĘ PRZEZ GĄSZCZ DOGO, ŻEBY WAS ODNALEŹĆ:shake: A przynajmniej ręka mi się podleczy!!! POZDRAWIAM WSZYSTKICH ZNAJOMYCH - BAWCIE SIĘ DOBRZE:loveu: ZROBIŁO MI SIĘ BARDZO MIŁO, JAK ZOBACZYŁAM TYLE ŻYCZEŃ, BO MYŚLAŁAM, ŻE JUŻ WIĘKSZOŚĆ MA MNIE DOSYĆ!!! FAKT, OD DWÓCH LAT NIE MOŻNA ZE MNĄ WYTRZYMAĆ I TAK JEST WSZĘDZIĘ - JESTEM KŁÓTLIWA, MAM POCZUCIE KRZYWDY, KAŻDĄ UWAGĘ NADINTERPRETUJĘ - NIE MOGĘ SIĘ ODNALEŹĆ PO ŚMIERCI OJCA:-( :shake: JUŻ SAMA DO SIEBIE TRACĘ CIERPLIWOŚĆ, NIE MAM JUŻ SIŁY DO NICZEGO - A CHORA RĘKA MNIE DOBIJA (WCZORAJ W RAMACH MASOCHIZMU, CZYLI W MYŚL ZASADY: " NA ZŁOŚĆ WAM WSZYSTKIM ODMROŻĘ SOBIE USZY" - WYJĄC Z BÓLU (a jestem wytrzymała na ból- dentyści się dowcipkują, borując mi zęby, że chyba nie mam nerwów)WYTRZEPAŁAM DYWAN I KOCE, UMYŁAM PODŁOGĘ, SZAFKI KUCHENNE, OKNA, ODKURZYŁAM, ZROBIŁAM PRANIE, ZMIENIŁAM POŚCIEL, UMYŁAM SRACZ I NAWET PRZEWIESIŁAM OBRAZY (wreszcie Twój SABINKO wisi tam, gdzie powinien - obok portret taty:-( , na pianinie mój pradziadek herbu ŚLEPOWRON - ale nie mamy nic wspólnego z Jaruzelskim:shake: , bliżej Puławskiego chyba - nie szperałan jeszcze) A TO MOJA ZBROJA:evil_lol: ZA DARMO VOGUE - W RAMACH REFUNDACJI Z NFZ!!!:multi: DOBRZE, BO NA LEKI I INNE DODATKI WYDAŁAM KROCIE:placz: MOJE OKNO-zdjęcie robiła gogunia ( wszystkie są jej autorstwa i przez nią pozmniejszane) A TERAZ TROCHĘ ŻMIŁECZKI Z DNIA URODZIN: Nie oddam mojego prezentu: I PO IMPREZIE: WSZĘDZIE LEŻY NA BUDZIE CZADZIKA, ZROBIŁA SOBIE Z NIEJ LEGOWIDKO ( tak spłaszczyła, że nie sposób teraz uformować z niego spowrotem budy- w dodatku nadgryzła brzeg:mad: ) NO TO ŻEGNAM SIĘ Z WAMI NA JAKIŚ CZAS, WPADAJCIE - BĘDĘ SOBIE CZYTAĆ!!! MOŻE PODNIESIECIE MNIE TROCHĘ NA DUCHU - BARDZO POTRZEBUJĘ WSPARCIA, POMOCY, MIŁOŚCI, ZROZUMIENIA - JEST MI NA PRAWDĘ ŻLE- SUBIEKTYWNIE MOŻE, ALE JEST!!! PRZEPROŚCIE ODE MNIE TYCH, KTÓRZY POCZULI SIĘ URAŻENI MOIMI POSTAMI,ZROBIŁAM TO NIEŚWIADOMIE, BEZ ZŁYCH INTENCJI -CÓŻ, JESTEM CHROPOWATA, BEZ WYCZUCIA, TAKA ŻYCIOWA ŁAJZA!!!:placz: :placz: :placz: P.S. Zaraz idę na pogrzeb mojego ulubionego sąsiada, któremu życie doskwierało i.... zapił się na śmierć:placz: :-( ( 36 lat - 5 promili alkoholu we krwi). STRASZNIE DOBRY CZŁOWIEK, PRACOWITY UCZYNNY - BARDZO MI POMAGAŁ -TAKA ZŁOTA RĄCZKA - ZBUDOWAŁ KOJCE DLA PSÓW, BUDĘ, PŁOTKI Z DESEK, ODDZIELAJĄCE POKOJE PRZED PSAMI, OBUDOWĘ STOŁU- na pierwszym zdjęciu Żmiłka leży pod stołem w kuchni, POMAGAŁ W PRACACH PORZĄDKOWYCH, ZBUDOWAŁ GRILLA Z KRĘGU STUDZIENNEGO I OBMUROWAŁ KAMIENIEM..... DUŻO BY WYMIENIAĆ JESZCZE DLA CIEBIE JACKU!!! ODPOCZYWAJ W POKOJU!!! Quote
Samturia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 a ja ci miłych walentynek nie życze bo nie lubie walentynek :) Quote
Czoko Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Aniu stanowczo zbyt surowo się oceniasz a dziś właśnie w Walentynki spotyka Cię dodatkowa przykrość - Nie zauważyłam informacji czy to usztywnienie czy gips. Uważaj na rękę i juz jej nie nadwyrężaj tak jak wczoraj! Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='samograj'] A TO MOJA ZBROJA:evil_lol: ZA DARMO VOGUE - W RAMACH REFUNDACJI Z NFZ!!!:multi: DOBRZE, BO NA LEKI I INNE DODATKI WYDAŁAM KROCIE:placz: jaka piekna........................słow mi brak...:diabloti: tak powaznie to współczuje.... a Żmijce prosze dac całusa za lewym uszkiem od cioci Agi Quote
Recommended Posts