Sabina1 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Ja też i pamiętam i trzymam kciuki z całych sił :loveu: Quote
marzenna79 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Voque.... Witam Gdyniankę...miło mi :) Samograjko ... Pozdrawiam :) Quote
bea100 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 I co i co? Ten poniedziałek- jest dzisiaj. Ja tu już zaczynam się denerwować... Quote
Vogue Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='marzenna79']Voque.... Witam Gdyniankę...miło mi :) Mnie rowniez. Pozdrawiam:lol: Quote
Tomo 2 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 SAMOGRAJKU POWIEDZ COŚ NADAL CZEKAMY chcemy być z Tobą /z Wami / zawsze łatwiej gdy masz przyjaciół/nawet kompa na chwilkę uruchomono , bym coś się dowiedział / Quote
marzenna79 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Aniu...gdzie jesteś "makowa panienko"??? a to mój Sukcesik w galerii: http://www.dogomania.pl/gallery/pic17022.html Pozdrawiam. http://img84.imageshack.us/img84/6085/hpim0069tf9.jpg Jejuś ! W końcu wstawiłam jakieś zdjątko !!!!!!! Hurrra !!!!!!! :) :) :) :) :) :) :) Quote
Tomo 2 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Czasami chcemy zostać sami:razz: /ja tego nie lubie ale jesteśmy różni / Musimy być cierpliwi napewno się odezwie .Zawsze jest jakś alternatywa ale musimy poczekać na informację . Też czekam a czekanie zawsze jest najgorsze /brak wiadomości to dobra wiadomość ? / Pozdrowionka :lol: Quote
bea100 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Tomo 2']Czasami chcemy zostać sami ... czekanie zawsze jest najgorsze /brak wiadomości to dobra wiadomość ? / ... Ech...OBY :cool3: Mój syn obronił się w marcu ale te 5 lat studiów to była dla mnie niezła huśtawka / rodzice zazwyczaj przeżywają bardziej upadki ale i wzloty chyba również:roll: Quote
samograj Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 MOI KOCHANI, NIEZAWODNI!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ALE WAS PRZETRZYMAŁAM!!!! WYSIADŁ MI INTERNET :angryy: :angryy: :angryy: :mad: :mad: :mad: Młodego przeczołgali strasznie, przemaglowali.......... i.............. zaliczyli projekt :laola: :laola: UDAŁO SIĘ, DZIEKUJĘ ZA KCIUKASY, BARDZO DZIĘKUJĘ Napiszę więcej jutro, bo zaraz jadę do ortopedy , ręka niestety nie poddaje się leczeniu - zmieniłam ortopedę na specjalistę ze szpitala Górniczego w SOSNOWCU!!! Nie mogę jej przeciążać!!! TOMO, DZIĘKI ZA PW :loveu: - już nie będe odpowiadała. POJAWIĘ SIĘ NA DOGO NA DŁUŻEJ , JAK RĘKA BĘDZIE SPRAWNA!!! Jeszcze raz DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM, BEZ WYJĄTKU!!!! Quote
Vogue Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Aniu!!! Dzieki za wiadomosc:loveu: Bo naprawde martwilismy sie... Quote
Tomo 2 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 No to radocha :multi: a my to od zmysłów odchodzimy a to jak zawsze prozaiczny kłopot:lol: Miejmy nadzeję /ja mam pewność/ że młody wyciągnie dobre wnioski ze zdarzenia. Pozdrowionka dla wszystkich;) Quote
Czoko Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Aniu! Bardzo się cieszę i dziękuję ze nas zawiadomiłaś! Już wszyscy zaczęliśmy sie denerwować! Ale naprawde zrób sobie przerwę i daj odpocząć ręce - albo czasem Gogunię poproś żeby napisała coś najważniejszego Pozdrawiam Ewa Quote
bea100 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 UFFF.............:multi: Mam nadzieję, że ta nauka młodemu nie pójdzie w las!!! To kamień z serca, a teraz Samograjko zadbaj o siebie i rękę :loveu: i wracaj do nas szybciutko. Quote
Alicja Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 :multi::multi::multi:brawo dla Jaśka ....wisi browara za kciukasy jak będe w Krakowie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
samograj Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='marzenna79']Aniu...gdzie jesteś "makowa panienko"??? a to mój Sukcesik w galerii: http://www.dogomania.pl/gallery/pic17022.html Pozdrawiam. http://img84.imageshack.us/img84/6085/hpim0069tf9.jpg Jejuś ! W końcu wstawiłam jakieś zdjątko !!!!!!! Hurrra !!!!!!! :) Oglądnęłam waszego SUKCESA.Fajny psiak. MIZIANKA od wszystkich ludzko psich SAMOGRAJÓW:loveu: [quote name='Vogue']Aniu!!! Dzieki za wiadomosc:loveu: Bo naprawde martwilismy sie... [quote name='Tomo 2']No to radocha :multi: a my to od zmysłów odchodzimy a to jak zawsze prozaiczny kłopot:lol: Miejmy nadzeję /ja mam pewność/ że młody wyciągnie dobre wnioski ze zdarzenia. Pozdrowionka dla wszystkich;) [quote name='Czoko']Aniu! Bardzo się cieszę i dziękuję ze nas zawiadomiłaś! Już wszyscy zaczęliśmy sie denerwować! Ale naprawde zrób sobie przerwę i daj odpocząć ręce - albo czasem Gogunię poproś żeby napisała coś najważniejszego Pozdrawiam Ewa [quote name='bea100']UFFF.............:multi: Mam nadzieję, że ta nauka młodemu nie pójdzie w las!!! To kamień z serca, a teraz Samograjko zadbaj o siebie i rękę :loveu: i wracaj do nas szybciutko. Widzicie, ile zmartwień i niepokoju, przez durnowatą awarię neostrady:angryy: :placz: Jasiek dużo się nuczył przez te ostatnie dni (tak go przeegzaminowali z wiedzy teoretycznej, że będzie to pamiętał do końca życia - ludzki profesor, że chciał dać mu sznsę:loveu: ) Teraz JASIEK stawia wam wirtualnie po lampce: Dziękując za wsparcie!!!! [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:brawo dla Jaśka ....wisi browara za kciukasy jak będe w Krakowie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na razie strzel sobie lampkę wybornego trunku, a jak będziesz w KRAKOWIE na pewno browarek jakiś się znajdzie:loveu: :loveu: :loveu: Nowy ortopeda zlecił wykonanie rezonansu magnetycznego tego upierdliwego ramienia, dopiero potem leczenie, jakie.....:niewiem: ....... Miejmy nadzieję, że skuteczne, bo już wrzody dają mi się we znaki od tych prochów:mad: :mad: :mad: Quote
Czoko Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Dziękuję bardzo - swoją lampkę właśnie wypiłam! A kiedy idziesz na rezonans? Tak przy okazji - czy kiedykolwiek widziałaś moją Choculke? Quote
APSA Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='samograj']MOI KOCHANI, NIEZAWODNI!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ALE WAS PRZETRZYMAŁAM!!!! WYSIADŁ MI INTERNET :angryy: :angryy: :angryy: :mad: :mad: :mad: Młodego przeczołgali strasznie, przemaglowali.......... i.............. zaliczyli projekt :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: gratulacje :) Quote
marzenna79 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Aniu! Ja też wypiłam kielicha za Jaśka ! Gratuluję mu !!!!!!! A mizianko Sukcesikowi juz zrobiłam od Ciebie.;) Wracaj do zdrowia Samograjko. :) Wszystkiego dobrego życzę. Quote
bea100 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Jasne- pijem aż oślepniem :knajpa: za zdrówko ludzkiego psora i za Jaśka dzielnego :laola: DARZ BÓR !!! Quote
APSA Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 A ja sobie właśnie uświadomiłam, że w najbliższy worek będę prawie u Was, tzn w Krakowie :loveu: Nie jestem jeszcze tylko pewna, gdzie dokładniej i jak długo :p (jadę na pół konferencji naukowej) Quote
samograj Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='Czoko']Dziękuję bardzo - swoją lampkę właśnie wypiłam! A kiedy idziesz na rezonans? Tak przy okazji - czy kiedykolwiek widziałaś moją Choculke? Smakowała??? Tak, lisiczkę widziałam i chyba coś wpisałam w galerii , jak się pojawiłaś w sanatorium. Ale teraz szukaj wiatru w polu (tyle postów już napsanych:crazyeye: ). Oto CZOKO dla niewtajemniczonych:cool1: : Termin rezonansu muszę dopiero sama ustalić ze szpitalem św. Barbary w Sonowcu. APSA, MARZENNA79, BEA100 - PIJEMY!!! MAM NADZIEJĘ, ŻE WIDAĆ GIFA A NIE NAPIS TANI HOSTING:mad: :mad: :mad: juz tak kiedyś miałam na imprezie w POWYSTAWOWYCH JAJACH JAK BERETY Całą stronę zapchałam gifami i tylko ja widziałam, co chciałam, reszta widziała napis tani hosting:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts