Jump to content
Dogomania

GALERIA SAMOGRAJA czyli OGARY POLSKIE i reszta ferajny!!! TATA[*] str. 28

Recommended Posts

Posted

samograj napisał(a):
PRZYSZŁA ŻONA MOJEGO SYNA (ślub 28 kwietnia) WYLĄDOWAŁA TUTAJ:
ZOBACZ!!! (w oryginale wygląda zdecydowanie lepiej, ale jej zęby wybielili, no chyba chorzy są)

piękna synowa....modelka????
cudnie..

nie przejmuj sie od zdaje sie 85 roku - 1985 roku na swiecie nie pojawilo sie zadne nieretuszowane zdjecie....stad tez i bielsze zabki:diabloti:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Kamcia_14
Posted

Witamy Samograjkę :thumbs: . Gratuluje pięknej i zapewne mądrej
przyszłej synowej . Na zdjęciu wyszła pięknie aczkolwiek te zęby rzeczywiście są tak nienaturalnie białe.

Ale co ja sie będę czepiać szczegółów :mdrmed:

Posted

Kamcia_14 napisał(a):
Witamy Samograjkę :thumbs: . Gratuluje pięknej i zapewne mądrej
przyszłej synowej . Na zdjęciu wyszła pięknie aczkolwiek te zęby rzeczywiście są tak nienaturalnie białe.

Ale co ja sie będę czepiać szczegółów :mdrmed:

PEWNIE, ŻE NIENATURALNE
ORGINAŁ LEPSZY:

Agunia-Pańciunia) napisał(a):
piękna synowa....modelka????
cudnie..

nie przejmuj sie od zdaje sie 85 roku - 1985 roku na swiecie nie pojawilo sie zadne nieretuszowane zdjecie....stad tez i bielsze zabki:diabloti:

DZIĘKI , NO WYCHODZI NA TO, ŻE MODELKA:razz:

APSA napisał(a):
O, Żmiłeczka żyje :multi: i nie śpi cały czas! ;)

.

ALE JAKĄ MA MINĘ POWAŻNĄ!!!

Posted

samograj napisał(a):

Aniu, podziwiam jak sobie już pięknie radzisz z przeróbkami :loveu: Podpowiem ci, że ten szary "róg" pod zawiniętym zdjęciem mogłaś w czasie obróbki wygumkować ;) A synowa bardzo ładna i zębów faktycznie nie musieli jej wybielać :lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Aniu, podziwiam jak sobie już pięknie radzisz z przeróbkami :loveu: Podpowiem ci, że ten szary "róg" pod zawiniętym zdjęciem mogłaś w czasie obróbki wygumkować ;) A synowa bardzo ładna i zębów faktycznie nie musieli jej wybielać :lol:

JAK WYGUMKOWAĆ????
TEŻ MI SIE SYNOWA PODOBA!!!
DODAŁAM NAPIS:

Posted

samograj napisał(a):
JAK WYGUMKOWAĆ????
TEŻ MI SIE SYNOWA PODOBA!!!
DODAŁAM NAPIS:

:pświetna dziewczyna ....i chyba przyszłej teściowej przypadła bardzo do serca:loveu:

Posted

Agunia-Pańciunia) napisał(a):
bardzo ładna kobietka. bardzo ładna:loveu: ...taka delikatna, ale najwazniejsze, zeby miala dobre serduszko i byla dobra dla Twojego syna...czego jemu bardzo zycze.:evil_lol:

NA RAZIE BAAAAARDZO SIĘ KOCHAJĄ!!!

Vogue napisał(a):
MOJ SIOSTRZENIEC koffany!!!!
Dominika b.ladna i delikatna.
Podoba mi sie ten typ urody!!!

MNIE TEŻ, ZDECYDOWANIE ODMIENNY OD MOJEGO (jeśli w moim przypadku wogóle mozna użyc słowa uroda:eviltong: )

LAZY napisał(a):
No to gratulacje:)

No to dziękuję!!!:loveu: :loveu: :loveu:

Alicjarydzewska napisał(a):
:pświetna dziewczyna ....i chyba przyszłej teściowej przypadła bardzo do serca:loveu:

OJ Z KAZDYM DNIEM CORAZ BARDZIEJ!!!:loveu: :loveu:

Posted

:pJa liczę na obszerną relację z uroczystości rodzinnej;)

NA RAZIE POOGLADAJ SOBIE MOJE IMPRESJE NA TEMAT CUDU NARODZIN:
TO gogunia SEKUNDY PO URODZENIU!!! (To tak a propos tego co pisałam u Ciebie, wzięło mnie na wspominki)

Posted

samograj napisał(a):
NA RAZIE POOGLADAJ SOBIE MOJE IMORESJE NA TEMAT CUDU NARODZIN:
TO gogunia SEKUNDY PO URODZENIU!!! (To tak a propos tego co pisałam u Ciebie, wzięło mnie na wspominki)

:loveu::loveu::loveu:cudne ...ja nie mam fot Kuby po urodzeniu .
Mój tato jak wróciłam ze szpitala zamiast wziąć aparat z normalnym filmem to wziął i porobił przeźrocza .....i tak mam ....:cool3:

Posted

:loveu::loveu::loveu:cudne ...ja nie mam fot Kuby po urodzeniu .
Mój tato jak wróciłam ze szpitala zamiast wziąć aparat z normalnym filmem to wziął i porobił przeźrocza .....i tak mam ....:cool3:

A my z KRZYŚKIEM rodzilismy razem, stąd fotka jeszcze z nieodciętą pępowiną (nie nadaje sie do pokazania w oryginale:shake: )

Posted

samograj napisał(a):
DZIĘKI !!!
Moja kochana córciu!!!
Fajnie mieć 2 komputery (lubię śledzić gogunię)
:razz:oj mnie by się też przydał drugi ....mus kiedyś nad tym pomyśleć;)

samograj napisał(a):
A my z KRZYŚKIEM rodzilismy razem, stąd fotka jeszcze z nieodciętą pępowiną (nie nadaje sie do pokazania w oryginale:shake: )
oj w czasach kiedy rodziłam Kubę to u nas nawet nikt nie pomyślałby o tym aby móc być wtedy razem....

Posted

oj w czasach kiedy rodziłam Kubę to u nas nawet nikt nie pomyślałby o tym aby móc być wtedy razem....

No i własnie dlatego postaralismy się, po 11 latach od narodzin naszej najmłodszej z najstarszej trójki- KASI, o deserową GOSIĘ:roll: (dziecko nr 4):multi: :eviltong:
MOGŁAM WRESZCIE SKORZYSTAĆ Z PAMPERSÓW I JEDZENIA PRZYGOTOWYWANEGO BEZ GOTOWANIA I CUDNYCH UBRANEK (nie to co za czasów owej trójeczki -kiedy o wszystko trzeba było walczyć, nawet podstawowe środki pielegnacji)

Posted

Samturia napisał(a):
cześć :D co tak u Ciebie??

A , miałam dziś piękny sen - urodziłam zupełnie bezboleśnie dorodnego syna - szkoda, że się obudziłam, bo było cudownie zostać matką po raz piąty!!! No i JASIEK miałby wreszcie upragnionego brata!!!(jego bliźniaka niestety straciłam- poroniłam jedno dziecko, myślałam, że to już koniec ciąży, ale JASIEK - ten silniejszy się uchował:loveu: )

Byłam 5 razy w ciąży, odbyłam 4 porody (jedno maleństwo poroniłam zaraz na początku ciąży- w październiku zeszłego roku miałoby 13 lat, no i bliźniak Jaśka miałby 23 lata - to moje ANIOŁKI:loveu: :loveu: :loveu: )

TA PRZERÓBKA TAK MNIE CHYBA NASTROIŁA PORODOWO !!!

Posted

samograj napisał(a):
A , miałam dziś piękny sen - urodziłam zupełnie bezboleśnie dorodnego syna - szkoda, że się obudziłam, bo było cudownie zostać matką po raz piąty!!! No i JASIEK miałby wreszcie upragnionego brata!!!(jego bliźniaka niestety straciłam- poroniłam jedno dziecko, myślałam, że to już koniec ciąży, ale JASIEK - ten silniejszy się uchował:loveu: )

Byłam 5 razy w ciąży, odbyłam 4 porody (jedno maleństwo poroniłam zaraz na początku ciąży- w październiku zeszłego roku miałoby 13 lat, no i bliźniak Jaśka miałby 23 lata - to moje ANIOŁKI:loveu: :loveu: :loveu: )

TA PRZERÓBKA TAK MNIE CHYBA NASTROIŁA PORODOWO !!!
:shake:oj sporo przeszłaś ......ale niedługo młodzi obdaruja Cię / tak myśle że sie postarają;)/wnusiem a te podobno kocha sie zupełnie inaczej

Posted

:shake:oj sporo przeszłaś ......ale niedługo młodzi obdaruja Cię / tak myśle że sie postarają;)/wnusiem a te podobno kocha sie zupełnie inaczej

HEJ BABCIU!!!
No powiem Ci szczerze, że chyba lepiej się poczuję w roli babci niż teściowej:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: (Gosia miała takie extra ciuszki -DZIADEK przywoził jej z wojaży zagranicznych- a ja - wychowana w znanych Ci czasach -odruchowo je zostawiłam -to jakaś trauma po tym jak nic nie było w sklepach -czekają i wygladają jak nowe i nic nie straciły na urodzie i modzie-takie uniwersalne;) )

Posted

Hey!!
Ja tez juz bym chciala zostac babcia:evil_lol:
Niestety,moj starszy syn (27), narazie ma to w nosie:mad:
A tez mam zostawione piekne cuszki po mlodszym synku:lol:
Acha, po tym odsniezaniu jestem chora, trzesie mnie, kicham i prycham,goraczkuje:shake: