Agunia-Pańciunia) Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 samograj napisał(a):PRZYSZŁA ŻONA MOJEGO SYNA (ślub 28 kwietnia) WYLĄDOWAŁA TUTAJ: ZOBACZ!!! (w oryginale wygląda zdecydowanie lepiej, ale jej zęby wybielili, no chyba chorzy są) piękna synowa....modelka???? cudnie.. nie przejmuj sie od zdaje sie 85 roku - 1985 roku na swiecie nie pojawilo sie zadne nieretuszowane zdjecie....stad tez i bielsze zabki:diabloti: Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Witamy Samograjkę :thumbs: . Gratuluje pięknej i zapewne mądrej przyszłej synowej . Na zdjęciu wyszła pięknie aczkolwiek te zęby rzeczywiście są tak nienaturalnie białe. Ale co ja sie będę czepiać szczegółów :mdrmed: Quote
samograj Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Kamcia_14 napisał(a):Witamy Samograjkę :thumbs: . Gratuluje pięknej i zapewne mądrej przyszłej synowej . Na zdjęciu wyszła pięknie aczkolwiek te zęby rzeczywiście są tak nienaturalnie białe. Ale co ja sie będę czepiać szczegółów :mdrmed: PEWNIE, ŻE NIENATURALNE ORGINAŁ LEPSZY: Agunia-Pańciunia) napisał(a):piękna synowa....modelka???? cudnie.. nie przejmuj sie od zdaje sie 85 roku - 1985 roku na swiecie nie pojawilo sie zadne nieretuszowane zdjecie....stad tez i bielsze zabki:diabloti: DZIĘKI , NO WYCHODZI NA TO, ŻE MODELKA:razz: APSA napisał(a):O, Żmiłeczka żyje :multi: i nie śpi cały czas! ;) . ALE JAKĄ MA MINĘ POWAŻNĄ!!! Quote
mmbbaj Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 samograj napisał(a): Aniu, podziwiam jak sobie już pięknie radzisz z przeróbkami :loveu: Podpowiem ci, że ten szary "róg" pod zawiniętym zdjęciem mogłaś w czasie obróbki wygumkować ;) A synowa bardzo ładna i zębów faktycznie nie musieli jej wybielać :lol: Quote
samograj Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 mmbbaj napisał(a):Aniu, podziwiam jak sobie już pięknie radzisz z przeróbkami :loveu: Podpowiem ci, że ten szary "róg" pod zawiniętym zdjęciem mogłaś w czasie obróbki wygumkować ;) A synowa bardzo ładna i zębów faktycznie nie musieli jej wybielać :lol: JAK WYGUMKOWAĆ???? TEŻ MI SIE SYNOWA PODOBA!!! DODAŁAM NAPIS: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 samograj napisał(a):PEWNIE, ŻE NIENATURALNE ORGINAŁ LEPSZY: bardzo ładna kobietka. bardzo ładna:loveu: ...taka delikatna, ale najwazniejsze, zeby miala dobre serduszko i byla dobra dla Twojego syna...czego jemu bardzo zycze.:evil_lol: Quote
Vogue Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 samograj napisał(a):A TO PRZYSZŁA MŁODA PARA: MOJ SIOSTRZENIEC koffany!!!! Dominika b.ladna i delikatna. Podoba mi sie ten typ urody!!! Quote
Alicja Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 samograj napisał(a):JAK WYGUMKOWAĆ???? TEŻ MI SIE SYNOWA PODOBA!!! DODAŁAM NAPIS: :pświetna dziewczyna ....i chyba przyszłej teściowej przypadła bardzo do serca:loveu: Quote
samograj Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):bardzo ładna kobietka. bardzo ładna:loveu: ...taka delikatna, ale najwazniejsze, zeby miala dobre serduszko i byla dobra dla Twojego syna...czego jemu bardzo zycze.:evil_lol: NA RAZIE BAAAAARDZO SIĘ KOCHAJĄ!!! Vogue napisał(a):MOJ SIOSTRZENIEC koffany!!!! Dominika b.ladna i delikatna. Podoba mi sie ten typ urody!!! MNIE TEŻ, ZDECYDOWANIE ODMIENNY OD MOJEGO (jeśli w moim przypadku wogóle mozna użyc słowa uroda:eviltong: ) LAZY napisał(a):No to gratulacje:) No to dziękuję!!!:loveu: :loveu: :loveu: Alicjarydzewska napisał(a)::pświetna dziewczyna ....i chyba przyszłej teściowej przypadła bardzo do serca:loveu: OJ Z KAZDYM DNIEM CORAZ BARDZIEJ!!!:loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 :pJa liczę na obszerną relację z uroczystości rodzinnej;) Quote
samograj Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::pJa liczę na obszerną relację z uroczystości rodzinnej;) NA RAZIE POOGLADAJ SOBIE MOJE IMPRESJE NA TEMAT CUDU NARODZIN: TO gogunia SEKUNDY PO URODZENIU!!! (To tak a propos tego co pisałam u Ciebie, wzięło mnie na wspominki) Quote
gogunia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 A ja też coś zrobiłam:p :p :pDla Żmiłeczki. Quote
Alicja Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 samograj napisał(a):NA RAZIE POOGLADAJ SOBIE MOJE IMORESJE NA TEMAT CUDU NARODZIN: TO gogunia SEKUNDY PO URODZENIU!!! (To tak a propos tego co pisałam u Ciebie, wzięło mnie na wspominki) :loveu::loveu::loveu:cudne ...ja nie mam fot Kuby po urodzeniu . Mój tato jak wróciłam ze szpitala zamiast wziąć aparat z normalnym filmem to wziął i porobił przeźrocza .....i tak mam ....:cool3: Quote
samograj Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu::loveu::loveu:cudne ...ja nie mam fot Kuby po urodzeniu . Mój tato jak wróciłam ze szpitala zamiast wziąć aparat z normalnym filmem to wziął i porobił przeźrocza .....i tak mam ....:cool3: A my z KRZYŚKIEM rodzilismy razem, stąd fotka jeszcze z nieodciętą pępowiną (nie nadaje sie do pokazania w oryginale:shake: ) Quote
samograj Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 gogunia napisał(a):A ja też coś zrobiłam:p :p :pDla Żmiłeczki. DZIĘKI !!! Moja kochana córciu!!! Fajnie mieć 2 komputery (lubię śledzić gogunię) Quote
Alicja Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 samograj napisał(a):DZIĘKI !!! Moja kochana córciu!!! Fajnie mieć 2 komputery (lubię śledzić gogunię):razz:oj mnie by się też przydał drugi ....mus kiedyś nad tym pomyśleć;) samograj napisał(a):A my z KRZYŚKIEM rodzilismy razem, stąd fotka jeszcze z nieodciętą pępowiną (nie nadaje sie do pokazania w oryginale:shake: )oj w czasach kiedy rodziłam Kubę to u nas nawet nikt nie pomyślałby o tym aby móc być wtedy razem.... Quote
samograj Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):oj w czasach kiedy rodziłam Kubę to u nas nawet nikt nie pomyślałby o tym aby móc być wtedy razem.... No i własnie dlatego postaralismy się, po 11 latach od narodzin naszej najmłodszej z najstarszej trójki- KASI, o deserową GOSIĘ:roll: (dziecko nr 4):multi: :eviltong: MOGŁAM WRESZCIE SKORZYSTAĆ Z PAMPERSÓW I JEDZENIA PRZYGOTOWYWANEGO BEZ GOTOWANIA I CUDNYCH UBRANEK (nie to co za czasów owej trójeczki -kiedy o wszystko trzeba było walczyć, nawet podstawowe środki pielegnacji) Quote
samograj Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Samturia napisał(a):cześć :D co tak u Ciebie?? A , miałam dziś piękny sen - urodziłam zupełnie bezboleśnie dorodnego syna - szkoda, że się obudziłam, bo było cudownie zostać matką po raz piąty!!! No i JASIEK miałby wreszcie upragnionego brata!!!(jego bliźniaka niestety straciłam- poroniłam jedno dziecko, myślałam, że to już koniec ciąży, ale JASIEK - ten silniejszy się uchował:loveu: ) Byłam 5 razy w ciąży, odbyłam 4 porody (jedno maleństwo poroniłam zaraz na początku ciąży- w październiku zeszłego roku miałoby 13 lat, no i bliźniak Jaśka miałby 23 lata - to moje ANIOŁKI:loveu: :loveu: :loveu: ) TA PRZERÓBKA TAK MNIE CHYBA NASTROIŁA PORODOWO !!! Quote
Alicja Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 samograj napisał(a):A , miałam dziś piękny sen - urodziłam zupełnie bezboleśnie dorodnego syna - szkoda, że się obudziłam, bo było cudownie zostać matką po raz piąty!!! No i JASIEK miałby wreszcie upragnionego brata!!!(jego bliźniaka niestety straciłam- poroniłam jedno dziecko, myślałam, że to już koniec ciąży, ale JASIEK - ten silniejszy się uchował:loveu: ) Byłam 5 razy w ciąży, odbyłam 4 porody (jedno maleństwo poroniłam zaraz na początku ciąży- w październiku zeszłego roku miałoby 13 lat, no i bliźniak Jaśka miałby 23 lata - to moje ANIOŁKI:loveu: :loveu: :loveu: ) TA PRZERÓBKA TAK MNIE CHYBA NASTROIŁA PORODOWO !!!:shake:oj sporo przeszłaś ......ale niedługo młodzi obdaruja Cię / tak myśle że sie postarają;)/wnusiem a te podobno kocha sie zupełnie inaczej Quote
samograj Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::shake:oj sporo przeszłaś ......ale niedługo młodzi obdaruja Cię / tak myśle że sie postarają;)/wnusiem a te podobno kocha sie zupełnie inaczej HEJ BABCIU!!! No powiem Ci szczerze, że chyba lepiej się poczuję w roli babci niż teściowej:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: (Gosia miała takie extra ciuszki -DZIADEK przywoził jej z wojaży zagranicznych- a ja - wychowana w znanych Ci czasach -odruchowo je zostawiłam -to jakaś trauma po tym jak nic nie było w sklepach -czekają i wygladają jak nowe i nic nie straciły na urodzie i modzie-takie uniwersalne;) ) Quote
Vogue Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Hey!! Ja tez juz bym chciala zostac babcia:evil_lol: Niestety,moj starszy syn (27), narazie ma to w nosie:mad: A tez mam zostawione piekne cuszki po mlodszym synku:lol: Acha, po tym odsniezaniu jestem chora, trzesie mnie, kicham i prycham,goraczkuje:shake: Quote
arystokratka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Ten piesek jest bohaterem galeri Goguni prawda :razz: Quote
Samturia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 taaak :D Samograjko, a mi się śniło że ktoś do mnie przyszedł, wbił mi nóż w brzuch w okolicach mostka i uciekł :P przyjechało pogotowie, zszyli mi to i było oik :) Quote
Recommended Posts