Jump to content
Dogomania

GALERIA SAMOGRAJA czyli OGARY POLSKIE i reszta ferajny!!! TATA[*] str. 28

Recommended Posts

Posted

SORKI!!!
Samtura jest mi wierna jak pies:loveu: i ostatnio Agunia- Pańciunia wpada nieustraszona (chyba nie czytała:razz: pierwszej strony),Cerberek się przypomniał, ale to nie to co u ALICJI RYDZEWSKIEJ czy mmbbaj!!!
Tam Cię nie ma pół dnia i już masz totalne tyły !!!

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Samturia']ja ci jestem wierna a ty do mnie nie wpadasz no i kiedy fotki?!
OJ MOJA WIERNA DUSZYCZKO !!!:loveu: :loveu: :loveu:
PRZECIEŻ PRZEJRZAŁAM GALERIĘ JAK BANNEREK TWORZYŁAM, A CZASU MI NIE STAJE.....:shake: :shake: :shake: wiesz, że OFF-y mnie absorbują:cool3: ;) :razz:
A zdjęcia robi gogunia - teraz pojechała do wójka- patataj sobie porobić:multi:
ALE TE ZDJĘCIA TO CIĄGLE TAKIE SAME- ŚPIĄCA ŻMIŁKA z CZADEM!!!
Jak wróci to ją popędzę na zdjęcia spacerowe (gdyby pogoda była inna to by sie w plenerze robiło, a tu tak szaro-buro, może jak snieg spadnie to wyruszymy na sesję plenerową)

Posted

CZEŚĆ APSIU!!!
TO MNIE NA DUCHU PODNOSISZ:multi: :multi: :multi:
Wiesz powinnam Ci odpisać w kwestii LADY MAGBET, ale nie tutaj!!!:shake:
Rozmawiałam z Kaśką, tu nie Freud, bardziej Skinner choć to twórca behawiorystycznej teorii uczenia się

Posted

[quote name='APSA']To Skinner też się zajmował podtekstami i tym, że jak jesteś mniej przytomna, to wyłazi z Ciebie podświadomość?

To nie kwestia zmniejszonej przytomności, a reakcji na daną sytuację, to też opisywał.

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:chyba to odczytałam z podtextem:oops:.......a ja jestem strzelczyk a mój TZ zimna rybka ....podobno te znaczki do siebie nie pasują a my już ze sobą prawie 21 lat legalnie a prawie 29 ogólnie:razz:

Alu z tak długa bytnoscia z mezem...gdzie sa foty??:diabloti: :diabloti:
no pytam sie grzecznie....:mad: :mad:
fotki poprosze:loveu:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Alu z tak długa bytnoscia z mezem...gdzie sa foty??:diabloti: :diabloti:
no pytam sie grzecznie....:mad: :mad:
fotki poprosze:loveu:
No ja myślę, że ALA................, jeżeliby już wklejała jakieś foty ..............to chyba raczej...............u siebie!!!:eviltong:
TO JEST GALERIA SAMOGRAJA!!!

Posted

[quote name='samograj']No ja myślę, że ALA................, jeżeliby już wklejała jakieś foty ..............to chyba raczej...............u siebie!!!:eviltong:
TO JEST GALERIA SAMOGRAJA!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wychodzi na to że ja tu częściej bywam niż gospodyni;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:wnusiu ...dzis dzień Babci
BABUNIU KOFFANA!!!
JA JUŻ DZIŚ OD RANA
O TOBIE MYŚLAŁA!!!!
WCZORAJ WIERSZ CI DAŁA!!!!
CO, NIE PRZECZYTAŁA?????:mad: :mad: :mad:

Posted

samograj napisał(a):
BABUNIU KOFFANA!!!
JA JUŻ DZIŚ OD RANA
O TOBIE MYŚLAŁA!!!!
WCZORAJ WIERSZ CI DAŁA!!!!
CO, NIE PRZECZYTAŁA?????:mad: :mad: :mad:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie nie przeczytała ...idzie poszukać ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Wnusiu ...babcia ci prezencik dała a ty nie zajrzałaś:razz:

Babuniu ja zajrzałam, tylko balonik mnie porwał i dopiero teraz wróciłam, ale se pofruwałam:multi: :multi: :multi:
DZIĘKI BABUNIU KOCHANA!!!!!

Posted

samograj napisał(a):
Babuniu ja zajrzałam, tylko balonik mnie porwał i dopiero teraz wróciłam, ale se pofruwałam:multi: :multi: :multi:
DZIĘKI BABUNIU KOCHANA!!!!!
:cool3:babuni smutno ,że mogło coś Ci się stać ...... ale dobrze że już ok;)

Posted

Vogue napisał(a):
Zmilka piekna!!!
Ale chyba nie cieszy jej sniezek.

Coś TY, ona uwielbia śnieżne szaleństwa, tylko tego fotki nie oddają (gogunia mi je obrobiła i wkleiła, akurat takie - a wiesz jak ona , ŻMIŁKA, się tarza w sniegu z YETIM!!!:multi: :multi: :multi: Jak będę zdrowsza to porobię takie dynamiczne foty)
Musiałam coś wstawić, bo tu ostatnio mało się działo !!!