samograj Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 SORKI!!! Samtura jest mi wierna jak pies:loveu: i ostatnio Agunia- Pańciunia wpada nieustraszona (chyba nie czytała:razz: pierwszej strony),Cerberek się przypomniał, ale to nie to co u ALICJI RYDZEWSKIEJ czy mmbbaj!!! Tam Cię nie ma pół dnia i już masz totalne tyły !!! Quote
Samturia Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 ja ci jestem wierna a ty do mnie nie wpadasz no i kiedy fotki?! Quote
samograj Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 [quote name='Samturia']ja ci jestem wierna a ty do mnie nie wpadasz no i kiedy fotki?! OJ MOJA WIERNA DUSZYCZKO !!!:loveu: :loveu: :loveu: PRZECIEŻ PRZEJRZAŁAM GALERIĘ JAK BANNEREK TWORZYŁAM, A CZASU MI NIE STAJE.....:shake: :shake: :shake: wiesz, że OFF-y mnie absorbują:cool3: ;) :razz: A zdjęcia robi gogunia - teraz pojechała do wójka- patataj sobie porobić:multi: ALE TE ZDJĘCIA TO CIĄGLE TAKIE SAME- ŚPIĄCA ŻMIŁKA z CZADEM!!! Jak wróci to ją popędzę na zdjęcia spacerowe (gdyby pogoda była inna to by sie w plenerze robiło, a tu tak szaro-buro, może jak snieg spadnie to wyruszymy na sesję plenerową) Quote
samograj Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 CZEŚĆ APSIU!!! TO MNIE NA DUCHU PODNOSISZ:multi: :multi: :multi: Wiesz powinnam Ci odpisać w kwestii LADY MAGBET, ale nie tutaj!!!:shake: Rozmawiałam z Kaśką, tu nie Freud, bardziej Skinner choć to twórca behawiorystycznej teorii uczenia się Quote
samograj Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 [quote name='APSA']To Skinner też się zajmował podtekstami i tym, że jak jesteś mniej przytomna, to wyłazi z Ciebie podświadomość? To nie kwestia zmniejszonej przytomności, a reakcji na daną sytuację, to też opisywał. Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:bywa tu wogóle ktosik no jak nie jak tak a ja to co???:angryy: :angryy: krasnoludek??? troche za duza jestem na krasnulodkowanie- mam 177 cm i zapraszam do obejrzenia kapielowych fotek mojego szczescia takze:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:chyba to odczytałam z podtextem:oops:.......a ja jestem strzelczyk a mój TZ zimna rybka ....podobno te znaczki do siebie nie pasują a my już ze sobą prawie 21 lat legalnie a prawie 29 ogólnie:razz: Alu z tak długa bytnoscia z mezem...gdzie sa foty??:diabloti: :diabloti: no pytam sie grzecznie....:mad: :mad: fotki poprosze:loveu: Quote
samograj Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Alu z tak długa bytnoscia z mezem...gdzie sa foty??:diabloti: :diabloti: no pytam sie grzecznie....:mad: :mad: fotki poprosze:loveu: No ja myślę, że ALA................, jeżeliby już wklejała jakieś foty ..............to chyba raczej...............u siebie!!!:eviltong: TO JEST GALERIA SAMOGRAJA!!! Quote
Alicja Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='samograj']No ja myślę, że ALA................, jeżeliby już wklejała jakieś foty ..............to chyba raczej...............u siebie!!!:eviltong: TO JEST GALERIA SAMOGRAJA!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wychodzi na to że ja tu częściej bywam niż gospodyni;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wychodzi na to że ja tu częściej bywam niż gospodyni;) nieistotne gdzie:diabloti: wazne sa foty:diabloti: kurde jaka gaffffa, ale cicho sza..nikt nie zauwazyl...zupełnie nikt...:evil_lol: Quote
samograj Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:wnusiu ...dzis dzień Babci BABUNIU KOFFANA!!! JA JUŻ DZIŚ OD RANA O TOBIE MYŚLAŁA!!!! WCZORAJ WIERSZ CI DAŁA!!!! CO, NIE PRZECZYTAŁA?????:mad: :mad: :mad: Quote
Alicja Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 samograj napisał(a):BABUNIU KOFFANA!!! JA JUŻ DZIŚ OD RANA O TOBIE MYŚLAŁA!!!! WCZORAJ WIERSZ CI DAŁA!!!! CO, NIE PRZECZYTAŁA?????:mad: :mad: :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie nie przeczytała ...idzie poszukać ;) Quote
Alicja Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie nie przeczytała ...idzie poszukać ;):oops:znalazłam Wnusiu koffana to dla Ciebie Quote
Alicja Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Wnusiu ...babcia ci prezencik dała a ty nie zajrzałaś:razz: Quote
samograj Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Wnusiu ...babcia ci prezencik dała a ty nie zajrzałaś:razz: Babuniu ja zajrzałam, tylko balonik mnie porwał i dopiero teraz wróciłam, ale se pofruwałam:multi: :multi: :multi: DZIĘKI BABUNIU KOCHANA!!!!! Quote
Alicja Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 samograj napisał(a):Babuniu ja zajrzałam, tylko balonik mnie porwał i dopiero teraz wróciłam, ale se pofruwałam:multi: :multi: :multi: DZIĘKI BABUNIU KOCHANA!!!!!:cool3:babuni smutno ,że mogło coś Ci się stać ...... ale dobrze że już ok;) Quote
Samturia Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Żmiłkaaaa :D:D:D U mnie nowe fotki, skomentuj prosze... :( Quote
Vogue Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 samograj napisał(a): Zmilka piekna!!! Ale chyba nie cieszy jej sniezek. Quote
samograj Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Vogue napisał(a):Zmilka piekna!!! Ale chyba nie cieszy jej sniezek. Coś TY, ona uwielbia śnieżne szaleństwa, tylko tego fotki nie oddają (gogunia mi je obrobiła i wkleiła, akurat takie - a wiesz jak ona , ŻMIŁKA, się tarza w sniegu z YETIM!!!:multi: :multi: :multi: Jak będę zdrowsza to porobię takie dynamiczne foty) Musiałam coś wstawić, bo tu ostatnio mało się działo !!! Quote
Cerber Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 witam kochana samograjko :* śliczna mordka, chyba coraz bardziej lubie te rase... uwielbiam takie pyszczorki słodkie...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
samograj Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 PRZYSZŁA ŻONA MOJEGO SYNA (ślub 28 kwietnia) WYLĄDOWAŁA TUTAJ: ZOBACZ!!! (w oryginale wygląda zdecydowanie lepiej, ale jej zęby wybielili, no chyba chorzy są) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 samograj napisał(a):FOTECZKI ŻMIŁECZKI:evil_lol: sliczne.... a jaka powazna mina:crazyeye: o rany:razz: Quote
Recommended Posts