BBeta Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Teraz dokładnie widać, ze to kotek ;) Właśnie słyszałam, że jestes kontuzjowana :-( Szybkiego powrotu do zdrowia Ci życze :calus: Quote
samograj Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 BBeta napisał(a):Teraz dokładnie widać, ze to kotek ;) Właśnie słyszałam, że jestes kontuzjowana :-( Szybkiego powrotu do zdrowia Ci życze :calus: DZIEKI!!! A oczy kotu jarają jak psom w avku ToB-a!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 :razz:o rany u Ciebie też ONI ....tylko w przebraniu kota i na drzewie;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='samograj']A TERAZ PORA NA SESJĘ ZDJĘCIOWĄ (ŻEBY NIE BYŁO, ŻE ŻMIŁKA TYLKO SPI) co powiem to powiem...ale ze Zmijki to kawał kobity sie juz zrobil:diabloti: ....drozdze jej dodajesz do jedzenia????:eviltong: a foteczki fajowskie... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:o rany u Ciebie też ONI ....tylko w przebraniu kota i na drzewie;) Obcy przybylli...inwigilacja Ziemi....:eviltong: Quote
dogaja Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='samograj'] [quote name='APSA'] Królik, królik! Z długim ogonem królik! :lol: Akurat! Jak ją zobaczyłam w Świerklańcu to od razu wiedziałam, że to podrasowany owczarek niemiecki! Ale że też ci sędziowie się nabrali?... :spam2: Quote
Vogue Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 dogaja napisał(a):Akurat! Jak ją zobaczyłam w Świerklańcu to od razu wiedziałam, że to podrasowany owczarek niemiecki! :spam2: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czy to leczenie Twojego barku jest prawidlowo ustawione??? Za dlugo to trwa:shake: U mlodego coraz lepiej. mam nadzieje, ze nie bedzie mial klopotow:lol: Quote
samograj Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 dogaja napisał(a):Akurat! Jak ją zobaczyłam w Świerklańcu to od razu wiedziałam, że to podrasowany owczarek niemiecki! Ale że też ci sędziowie się nabrali?... :spam2: DOGAJA!!! Przecież wiesz, że sędziowie sie nie znają, a jakiż to problem uformować przed wystawą uszy tak, aby były oklapnięte:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Vogue napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czy to leczenie Twojego barku jest prawidlowo ustawione??? Za dlugo to trwa:shake: U mlodego coraz lepiej. mam nadzieje, ze nie bedzie mial klopotow:lol: MYŚLĘ, ŻE TAK, TYLKO JA JESTEM NIESFORNYM PACJENTEM -NIE OSZCZĘDZAM TAK RĘKI JAK POWINNAM, (CHOĆBY TERAZ: NIE POWINNAM PODCHODZIC WOGÓLE DO KOMPA PRZE 2 TYGODNIE - ale tyle się teraz dzieje ciekawych rzeczy na forum - sanatorium się rozśpiewało, wybór zdjęcia roku,super przeróbki w KĄCIKU GRAFIKOMANIAKÓW, u Ali jak zwykle praca wre, jak odpuszczę, wiesz ile będę miała nadrabiania???) FAJNIE, ŻE MŁODY WRACA DO PEŁNEJ SPRAWNOŚCI!!! TRZYMAM KCIUKASY!! Quote
Vogue Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 WITAJ SAMOGRAJKO!!!:lol: Pozniej pospiewam jeszcze:evil_lol: Teraz jade do tesciowki Quote
Alicja Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='samograj']DOGAJA!!! Przecież wiesz, że sędziowie sie nie znają, a jakiż to problem uformować przed wystawą uszy tak, aby były oklapnięte:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: MYŚLĘ, ŻE TAK, TYLKO JA JESTEM NIESFORNYM PACJENTEM -NIE OSZCZĘDZAM TAK RĘKI JAK POWINNAM, (CHOĆBY TERAZ: NIE POWINNAM PODCHODZIC WOGÓLE DO KOMPA PRZE 2 TYGODNIE - ale tyle się teraz dzieje ciekawych rzeczy na forum - sanatorium się rozśpiewało, wybór zdjęcia roku,super przeróbki w KĄCIKU GRAFIKOMANIAKÓW, u Ali jak zwykle praca wre, jak odpuszczę, wiesz ile będę miała nadrabiania???) FAJNIE, ŻE MŁODY WRACA DO PEŁNEJ SPRAWNOŚCI!!! TRZYMAM KCIUKASY!!:placz::placz::placz:no i teraz wszystko na mnie że ci się łapka zepsuła Quote
samograj Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::placz::placz::placz:no i teraz wszystko na mnie że ci się łapka zepsuła A NIE JEST TAK, BABCIU!!!! KOCHAM CIĘ I TWOJĄ GALERIĘ, A ZA TYTUŁOWYM BOHATEREM WPROST PRZEPADAM - TERAZ OZZY!!!!:loveu: :loveu: :loveu: (to wszystko przez gogunię- ona zaraziła mnie miłością do Twojego klocuszka) Quote
Alicja Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='samograj']A NIE JEST TAK, BABCIU!!!! KOCHAM CIĘ I TWOJĄ GALERIĘ, A ZA TYTUŁOWYM BOHATEREM WPROST PRZEPADAM - TERAZ OZZY!!!!:loveu: :loveu: :loveu: (to wszystko przez gogunię- ona zaraziła mnie miłością do Twojego klocuszka):loveu::loveu::loveu:ufff to aż mi ulżyło ...koffane dziewczyny:p Quote
Dobcia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Ojejciu, jakie niesamowite zdjecia, a mnie tu tak dawno nie było:oops: Śliczne przeróbki małej Kasi:loveu: Quote
Alicja Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 :multi::multi::multi:cześć Wnusiu ;)....gdzie to ORANGE;) Quote
samograj Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:cześć Wnusiu ;)....gdzie to ORANGE;) Nie martw się, jeśli jest demokracja to i do Ciebie zadzwonią!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
dogaja Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Samograjko, gdzie się podziewasz? Wszędzie Cię szukamy! Tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29560&page=62 jest impreza. Zapraszamy! :knajpa: Quote
Samturia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Ja chce fotki Żmiłki i bez marudzenia na chorą łapkę! mnie bolało kolano, potem kostka, teraz udo i lewa ręka! Quote
BBeta Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Niech Ania sobie spokojnie odpocznie, jak tylko z ręką się jej poprawi to napewno zasypie nas fotkami ;) :calus: Quote
Alicja Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 :cool3:doczytałam że nadal boli ...przykro .... Quote
samograj Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)jak łapka........... [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:doczytałam że nadal boli ...przykro .... Niestety!!!:( Teraz to już tak bardzo, że muszę kończyć pisać - nie sypiam w nocy , bo mnie boli jak się w łóżku poruszam:placz: :placz: :placz: Zapisałam sie do ortopedy, ale dopiero na poniedziałek - gips???:niewiem: Quote
bigos Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Samograjku - życzę szybkiego powrotu do zdrowia:glaszcze::calus: Ode mnie całuski a od Bigoska machanie ogonkiem:p Quote
samograj Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 bigos napisał(a):Samograjku - życzę szybkiego powrotu do zdrowia:glaszcze::calus: Ode mnie całuski a od Bigoska machanie ogonkiem:p A gdzie Ty sie podziewałaś??? Dobrze , że jesteś już:loveu: :loveu: :loveu: Dzięki za całuski i Bigosowe machanko!!! Przesyłamy ogarzo-haszczakowo-czadowe całusy!!!:buzi: Quote
bigos Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 samograj napisał(a):A gdzie Ty sie podziewałaś??? Dobrze , że jesteś już:loveu: :loveu: :loveu: Dzięki za całuski i Bigosowe machanko!!! Przesyłamy ogarzo-haszczakowo-czadowe całusy!!!:buzi: Echchhh, notoryczny brak czasu:roll: "Sama się zbanowałaś" - bardzo dobrze to wtedy ujęłaś:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='samograj']Niestety!!!:( Teraz to już tak bardzo, że muszę kończyć pisać - nie sypiam w nocy , bo mnie boli jak się w łóżku poruszam:placz: :placz: :placz: Zapisałam sie do ortopedy, ale dopiero na poniedziałek - gips???:niewiem::razz:może sie obejdzie bez gipsu a ze ściaganym usztywnieniem:cool3:...serdecznie współczuję Quote
Recommended Posts