Jump to content
Dogomania

GALERIA SAMOGRAJA czyli OGARY POLSKIE i reszta ferajny!!! TATA[*] str. 28

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BBeta napisał(a):
Teraz dokładnie widać, ze to kotek ;) Właśnie słyszałam, że jestes kontuzjowana :-( Szybkiego powrotu do zdrowia Ci życze :calus:

DZIEKI!!!
A oczy kotu jarają jak psom w avku ToB-a!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='samograj']

[quote name='APSA']
Królik, królik! Z długim ogonem królik! :lol:

Akurat! Jak ją zobaczyłam w Świerklańcu to od razu wiedziałam, że to podrasowany owczarek niemiecki!
Ale że też ci sędziowie się nabrali?... :spam2:

Posted

dogaja napisał(a):
Akurat! Jak ją zobaczyłam w Świerklańcu to od razu wiedziałam, że to podrasowany owczarek niemiecki! :spam2:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Czy to leczenie Twojego barku jest prawidlowo ustawione???
Za dlugo to trwa:shake:
U mlodego coraz lepiej. mam nadzieje, ze nie bedzie mial klopotow:lol:

Posted

dogaja napisał(a):
Akurat! Jak ją zobaczyłam w Świerklańcu to od razu wiedziałam, że to podrasowany owczarek niemiecki!
Ale że też ci sędziowie się nabrali?... :spam2:

DOGAJA!!!
Przecież wiesz, że sędziowie sie nie znają, a jakiż to problem uformować przed wystawą uszy tak, aby były oklapnięte:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Vogue napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Czy to leczenie Twojego barku jest prawidlowo ustawione???
Za dlugo to trwa:shake:
U mlodego coraz lepiej. mam nadzieje, ze nie bedzie mial klopotow:lol:

MYŚLĘ, ŻE TAK, TYLKO JA JESTEM NIESFORNYM PACJENTEM -NIE OSZCZĘDZAM TAK RĘKI JAK POWINNAM, (CHOĆBY TERAZ: NIE POWINNAM PODCHODZIC WOGÓLE DO KOMPA PRZE 2 TYGODNIE - ale tyle się teraz dzieje ciekawych rzeczy na forum - sanatorium się rozśpiewało, wybór zdjęcia roku,super przeróbki w KĄCIKU GRAFIKOMANIAKÓW, u Ali jak zwykle praca wre, jak odpuszczę, wiesz ile będę miała nadrabiania???)

FAJNIE, ŻE MŁODY WRACA DO PEŁNEJ SPRAWNOŚCI!!! TRZYMAM KCIUKASY!!

Posted

[quote name='samograj']DOGAJA!!!
Przecież wiesz, że sędziowie sie nie znają, a jakiż to problem uformować przed wystawą uszy tak, aby były oklapnięte:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

MYŚLĘ, ŻE TAK, TYLKO JA JESTEM NIESFORNYM PACJENTEM -NIE OSZCZĘDZAM TAK RĘKI JAK POWINNAM, (CHOĆBY TERAZ: NIE POWINNAM PODCHODZIC WOGÓLE DO KOMPA PRZE 2 TYGODNIE - ale tyle się teraz dzieje ciekawych rzeczy na forum - sanatorium się rozśpiewało, wybór zdjęcia roku,super przeróbki w KĄCIKU GRAFIKOMANIAKÓW, u Ali jak zwykle praca wre, jak odpuszczę, wiesz ile będę miała nadrabiania???)

FAJNIE, ŻE MŁODY WRACA DO PEŁNEJ SPRAWNOŚCI!!! TRZYMAM KCIUKASY!!:placz::placz::placz:no i teraz wszystko na mnie że ci się łapka zepsuła

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:placz::placz::placz:no i teraz wszystko na mnie że ci się łapka zepsuła

A NIE JEST TAK, BABCIU!!!! KOCHAM CIĘ I TWOJĄ GALERIĘ, A ZA TYTUŁOWYM BOHATEREM WPROST PRZEPADAM - TERAZ OZZY!!!!:loveu: :loveu: :loveu: (to wszystko przez gogunię- ona zaraziła mnie miłością do Twojego klocuszka)

Posted

[quote name='samograj']A NIE JEST TAK, BABCIU!!!! KOCHAM CIĘ I TWOJĄ GALERIĘ, A ZA TYTUŁOWYM BOHATEREM WPROST PRZEPADAM - TERAZ OZZY!!!!:loveu: :loveu: :loveu: (to wszystko przez gogunię- ona zaraziła mnie miłością do Twojego klocuszka):loveu::loveu::loveu:ufff to aż mi ulżyło ...koffane dziewczyny:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:cześć Wnusiu ;)....gdzie to ORANGE;)
Nie martw się, jeśli jest demokracja to i do Ciebie zadzwonią!!!:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)jak łapka...........

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:doczytałam że nadal boli ...przykro ....
Niestety!!!:(
Teraz to już tak bardzo, że muszę kończyć pisać - nie sypiam w nocy , bo mnie boli jak się w łóżku poruszam:placz: :placz: :placz:
Zapisałam sie do ortopedy, ale dopiero na poniedziałek - gips???:niewiem:

Posted

bigos napisał(a):
Samograjku - życzę szybkiego powrotu do zdrowia:glaszcze::calus:
Ode mnie całuski a od Bigoska machanie ogonkiem:p

A gdzie Ty sie podziewałaś???
Dobrze , że jesteś już:loveu: :loveu: :loveu:
Dzięki za całuski i Bigosowe machanko!!!
Przesyłamy ogarzo-haszczakowo-czadowe całusy!!!:buzi:

Posted

samograj napisał(a):
A gdzie Ty sie podziewałaś???
Dobrze , że jesteś już:loveu: :loveu: :loveu:
Dzięki za całuski i Bigosowe machanko!!!
Przesyłamy ogarzo-haszczakowo-czadowe całusy!!!:buzi:

Echchhh, notoryczny brak czasu:roll:
"Sama się zbanowałaś" - bardzo dobrze to wtedy ujęłaś:evil_lol:

Posted

[quote name='samograj']Niestety!!!:(
Teraz to już tak bardzo, że muszę kończyć pisać - nie sypiam w nocy , bo mnie boli jak się w łóżku poruszam:placz: :placz: :placz:
Zapisałam sie do ortopedy, ale dopiero na poniedziałek - gips???:niewiem::razz:może sie obejdzie bez gipsu a ze ściaganym usztywnieniem:cool3:...serdecznie współczuję