dangos19 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Jaki Pimpuś jest piękny na tych zdjęciach, a te z tą panią .....rewelacja!!!!! Bardzo mi się podoba, oby domek znalazł się jak najszybciej, po takiej prezentacji-musi !!!! Quote
Beatkaa Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 Hmmm ja to się praktycznie na suchych karmach nie znam :roll: Mojemu psiakowi tylko gotuję,ewentualnie smaczki suche,więc obeznane cioteczki prosimy o wypowiedź :loveu: Quote
winter7 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Skoro jadł Boscha, to może Boscha Light: [URL]http://www.telekarma.pl/p161/bosch.adult.light.25.kg.htm[/URL] Zresztą może nie będę mu kalorii od pychola odbierać, bo się na mnie zeźli ;) [quote name='dangos19']Jaki Pimpuś jest piękny na tych zdjęciach, a te z tą panią .....rewelacja!!!!! Bardzo mi się podoba, oby domek znalazł się jak najszybciej, po takiej prezentacji-musi !!!![/QUOTE] A dziękujemy razem z Pimpkiem :) Quote
olalolaa Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 No i co z tą karmą? ;) Ja jestem dalej za britem. Quote
Hotel KADIF Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='olalolaa']No i co z tą karmą? Ja jestem dalej za britem.[/QUOTE] Oluś, to może zamów tego brita... :hmmmm: Bosh jest bardzo ubogą karmą i przy nim trzeba stosować suplementy :roll: Quote
Mysza2 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 cioteczki potrzebujemy z MartikąAischą pomocy proszę was bardzo [url]http://www.dogomania.pl/threads/213578-Sosnowie!Zmasakrowane-oczko-poniewierany-!-pomocyyyyyy!?p=17519161#post17519161[/url] Quote
Mysia_ Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 ja od jakiegoś czasu jadę na brit care i jestem bardzo zadowolona :) psiakom smakuje i na prawdę dobra jakość ;) Zwykły brit to jedna z tańszych karm o takiej jakości - też się opłaca :) Quote
olalolaa Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 No to zamawiam bo w końcu zostanie bez jedzenia ;) edit: zamówione, zapłaciłam 145zł. Dostaniecie nawet koszulkę gratis ;) DIF nie wiem czy często zamawiasz przez telekarmę, ale ostatnio zdarzało się że karmy były rozwalone, więc lepiej otwórz przy kurierze, chociaż nie wiem czy jest takie prawo jak się płaci przelewem? Quote
Mysia_ Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Mi w telekarmie nigdy się nie zdarzyło, żeby było rozwalona, a zamawiam bardzo często... Za to moja znajoma, która też tam zamawia ma pecha i ma zazwyczaj coś rozwalonego :roll: Quote
olalolaa Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 [quote name='Mysia_']Mi w telekarmie nigdy się nie zdarzyło, żeby było rozwalona, a zamawiam bardzo często... Za to moja znajoma, która też tam zamawia ma pecha i ma zazwyczaj coś rozwalonego :roll:[/QUOTE] ja zamawiałam dwa razy odkąd zmienili firme kurierską z ups na dpd i miałam rozwalone wszystko... ostatnio oprócz tego pomylili zupełnie wszystko więc było zamieszanie.. Wcześniej też problemów żadnych nie było. Quote
Hotel KADIF Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Kiedyś zamówiła coś w telekarmie esperanza dla [URL="http://www.dogomania.pl/threads/180026-Elf-i-Erka-znalaz%C5%82y-wspania%C5%82ych-opiekun%C3%B3w-podzi%C4%99kowania-dla-DIF-za-opiek%C4%99"]Elfa i Erki[/URL]. Żarełko przyjechało w połowie spleśniałe... Zareklamowałyśmy i kolejny wór przyjechał ok, ale jakoś się zraziłam do tele! Ale oczywiście sprawdzę przesyłeczkę! :p Quote
plina Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Zapraszam na wątek Ponga z mojej sygnatury - pies był przetrzymywany w starym, zagraconym garażu na 0,50m łańcuchu bez jedzenia czy wody...Teraz szuka miejsca na podwórzu - 'podwórzowego DT'. Quote
olalolaa Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Beatko zaznacz ze przelałam za hotelik Pimpka 390zł. (31 dni x 13 zł = 403 zł - 13 zł (pozostałość z odrobaczenia) = 390 zł) Dif daj znać czy karma doszła cała i zdrowa :D Quote
Hotel KADIF Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 [quote name='olalolaa'] Dif daj znać czy karma doszła cała i zdrowa [/QUOTE] Doszła, dosłownie przed chwilką! :evil_lol: Cała, zdrowa i baaardzo mi się podoba! :loveu: Granulki mają kształt "łezki" i pachną cudnie. Poza tym w gratisie była koszulka, o taka: [IMG]http://img13.imageshack.us/img13/599/30082011527.jpg[/IMG] Chętnie przekażę wskazanej przez Was osobie (na bazarek albo do użytkowania:)), bo u mnie będzie leżała w szafce... he.. he... Rozmiar L jakby co. Quote
olalolaa Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 No to dobrze ze nie rozwalili ;) Koszulka pisałam ze będzie bo teraz jakaś promocja jest :) To Pimpek smacznego! mam nadzieję że zapach go skusi :) Jak ma u Ciebie lezeć to pewnie że można na bazarek wystawić :) Quote
olalolaa Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Wpłyneło 10zł od Bjuty dla Pimpka. Beatko zaznacz proszę, i te ostatnie wydatki. Quote
Beatkaa Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Przepraszam za obsuwę :oops: już uzupełniłam pierwszą stronę ;) Quote
Hotel KADIF Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 U Pimpka wszystko po "staremu", że tak się wyrażę! :evil_lol: Z naszego hoteliku wczoraj do domu pojechał kolejny pies - [URL="http://www.dogomania.pl/threads/212673-Powieszony-na-drzewie-z-poder%C5%BCni%C4%99tym-gard%C5%82em-Newton-pom%C3%B3%C5%BC%21-%28"]NEWTON[/URL]. :multi: Newtonik mieszkał razem z Szantą, Basterem i Pimpkiem w psim pokoiku, ale generalnie Pimpek miał go w nosie i nie odczuł w żadnym razie jego straty. Gorzej z Basterkiem, z którym Newton był szczególnie zaprzyjaźniony. Razem szaleli, dokazywali i wąchali się gdzie nie trzeba! Niestety odnoszę wrażenie, że Pimpek coraz gorzej słyszy. Jeszcze do niedawna przylatywał do domu z ogrodu, razem z innymi psami, reagował na klaskanie czy głośny gwizd. Teraz tego nie ma! :-( Prawie zawsze muszę po niego wyjść i głośno krzyknąć "ej" i klasnąć w dłonie. Wtedy się zrywa do galopu i leci za mną. Poza tym normalnie je całą porcję, którą mu ostatnio troszkę zmniejszyłam, bo niestety przytył. A wiadomo, że otyłość to nic dobrego zarówno dla ludzi jak i zwierząt. Nie traci nic ze swojej "żywotności", jest wesolutki jeśli mu poświęcamy choć odrobinę uwagi. Ale i tak najważniejsza dla niego jest micha. Jak szykuję jedzenie potrafi zbiegać ze schodów prosto do kuchni, z kuchni na schody i tak w kółko! Aż nie zrozumiem, że PRZECIEŻ ON CZEKA!!!!:evil_lol: Nie zdarzyło się ostatnio, żeby Pimpali zaznaczył jakiś mebel czy ścianę. Potrzeby fizjologiczne trzyma - załatwia się tylko na dworzu. Quote
Olena84 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 No wiesz ciotka, jak sie grzebiesz, to w koncu Pimpek musi Ci przypomniec ze on glodny czeka;) Quote
Hotel KADIF Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 [quote name='Olena84']No wiesz ciotka, jak sie grzebiesz, to w koncu Pimpek musi Ci przypomniec ze on glodny czeka[/QUOTE] Oj czasami grzebię się strasznie! A głodne psy cierpią....he..he... Dzisiaj w nocy na przykład miałam straszny sennnnnnn:diabloti:. Śniło mi się, że głodzę psy w hotelu. Wszystkie są wychudzone i bardzo biedne! Nie wiedziałam dlaczego je głodziłam, przecież każdy pies ma swoją karmę.... Poza tym w tym śnie zaginęła mi Szanta i latałam jak oszalała szukając jej po okolicy! Qrde miałam naprawdę koszmarną noc! :mdleje: Może to wszystko dlatego, że bardzo zawsze pilnuję wagi psa a poza tym tydzień temu miała miejsce interwencja Pogotowia dla Zwierząt w Halinowie, podczas której została zlikwidowana pseudohodowla. Odebrano interwencyjnie 16 psów - husy, beagle,zabiedzone amstafy, samojedka, kolaczka, onka. Rozmawiałam z tą dziewuchą i widziałam te psy! :placz: Poczytajcie jak to było: [url]http://www.pogotowiedlazwierzat.pl/inter/305-halinow-pod-warszaw-psi-oprawca-i-oszust-zatrzymany.html[/url] Jestem ogromnie wdzięczna Grzegorzowi z Pogotowia oraz Agacie-air, którzy przy okazji tej interwencji oblecieli Halinów i "pogrozili paluchem" ludziom którzy nie dbają o swoje zwierzęta, nie tylko psy!:shake: Quote
Olena84 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 [quote name='DIF']Dzisiaj w nocy na przykład miałam straszny sennnnnnn:diabloti:. Śniło mi się, że głodzę psy w hotelu. Wszystkie są wychudzone i bardzo biedne![/QUOTE] Nie zartuj, i to wszystko przez moje slowa:(, nie chcialam;). Quote
Recommended Posts