plina Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 To jak, czekać na nowe zdjęcia Pimpka? Bonsai robi śliczne sesje :) Quote
Hotel KADIF Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 plina napisał(a):To jak, czekać na nowe zdjęcia Pimpka? Bonsai robi śliczne sesje :) Plinko, jeśli możesz to poczekaj chwilkę, proszę! :modla: Sesja się odbyła, Pimpek umęczony na maksa, my też.... Całość trwała chyba ze 2-3 godziny! A to białe tło, potem fotelik, potem fotelik z kocykiem, potem w ogrodzie na tle stawu, choinek, w cieniu, w słońcu, na plecach, na łapach, z chrupkami i bez.... A biedna winter latała za nim z "odblaskiem" zdjęciowym!:evil_lol: Sesja SUPER PROFESJONALNA! :klacz: Dzięki dziewczyny! :p Quote
Beatkaa Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Nie mogę się już doczekać efektów tej sesji :loveu::cool3: Quote
paulinken Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Jak Bonsai robiła foty, to na pewno będą super :) Quote
Bonsai Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Na razie jedno zdjęcie, na dobry początek: Trudny model, ale przystojny. :loveu: Quote
olalolaa Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 :loveu:Ojeju jakie cudne rozmarzone spojrzenie! Nie mogę się doczekać kolejnych :razz: Quote
winter7 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Dziękuję BARDZO Bonsai za wspaniałą robotę mimo pewnej niedogodności zdrowotnej :crazyeye: oraz DIF za pomoc i uroczą gościnę.:p Mam nadzieję, że nasze starania zaowocują cudnym domem. I wiadomość do modela: Pimpek - nie kąsaj ręki, która Cię karmi ;) PS. DIF - zawsze myślałam, że jesteś blondynką :) Quote
Beatkaa Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 zapowiada się pięknie,chcemy jeszcze jeszcze jeszcze :loveu::cool3: Quote
Hotel KADIF Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='winter7'] PS. DIF - zawsze myślałam, że jesteś blondynką :) Bo jestem z natury! Sie farbuję na różne kolorki... he...he.... Opłaciłam już pimpkowe ogłoszenia u pliny. Czekamy jeszcze tylko na zdjęcia od bonsai i biegniemy .... do nowej chaty! Quote
Hotel KADIF Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 [quote name='Bonsai']Dzisiaj bednom. :diabloti: Oj tam.... Nie żebym poganiała, ale ciekawam bardzo czy Pimpek wyczesany wyszedł....! Quote
Bonsai Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 [quote name='DIF']Oj tam.... Nie żebym poganiała, ale ciekawam bardzo czy Pimpek wyczesany wyszedł....! Przystojniak wyszedł, wyczesany i puszysty...! :) I szczęśliwy. :) Ale co się dziwić - w takich dobrych rękach jak u Ciebie, to każdy psiak wyjdzie pięknie i szczęśliwie. :) Quote
Hotel KADIF Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Bonsai napisał(a):Przystojniak wyszedł, wyczesany i puszysty...! I szczęśliwy. Ale co się dziwić - w takich dobrych rękach jak u Ciebie, to każdy psiak wyjdzie pięknie i szczęśliwie. Dziękuję za uznanie! :oops::loveu: Ale winter-kę w pewnym momencie chciał zjeść! Tylko dlatego, że nie tak go złapała jak sobie życzył! Wczoraj wyszczerzył na mnie garnitur zębowy, bo kazałam mu iść na górę a jemu to akurat nie pasowało... Na zasadzie "pójdę, ale nie teraz".... :roll: To naprawdę miły pies, tylko nie dla każdego. Ale przynajmniej przywitał Was miło i nie rzucał się do kostek, prawda?;):evil_lol: Quote
winter7 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 winter7 napisał(a): Pimpek - nie kąsaj ręki, która Cię karmi ;) No właśnie... ;) To ja też już czekam Quote
Mysia_ Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Pimpek cioteczka winter tyle dla Ciebie robi, a Ty z zębami do niej :shake::mad: czekam na zdjęcia :multi: Quote
Bonsai Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 ech, net mi po burzy padł i teraz łączę się przez telefon. To będzie karkołomne przesłać zdjęcia przez internet komórkowy, ale spróbuję! Quote
Mysia_ Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Bonsai napisał(a):ech, net mi po burzy padł i teraz łączę się przez telefon. To będzie karkołomne przesłać zdjęcia przez internet komórkowy, ale spróbuję! spokojnie, my jesteśmy cierpliwie ;) nie musisz się tak śpieszyć ;) Quote
Recommended Posts