asikowska Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingrid44 Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 Przepiekne fotki :) :) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjuta Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 Uśmiech spod choinki :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brysio Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 zapraszam na stronę. Interweniują w przypadku znęcania się nad zwierzętami https://pl-pl.facebo...om/otoz.gliwice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olena84 Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 Prosimy o wsparcie ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asikowska Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 wieści z hoteliku Pimpi miał dzisiaj echo serca, poszło nawet nieźle, biorąc pod uwagę Jego charakterek. Generalnie jest dobrze, zmiany związane raczej z wiekiem i tarczycą, do kontroli na za jakiś czas. Przed zabiegiem i po musi dostać vetmedin przez kilka dni. Niestety, też jest gorsza wiadomość... jak Pimpi stał na stole bokiem do siedzącego przy usg weterynarza, to można było zobaczyć ząbki z innej perspektywy i jest podejrzenie dziąslaków, więc mozliwe że trzeba będzie puścić próbki na badanie hist-pat sam Pimpuś był naprawdę bardzo dzielny i nawet grzeczny jak na pimpusiowe standarty Niestety doszły też kolejne koszty za transport do lecznicy, itp. kochani proszę o wsparcie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangos19 Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Dziś poszło dodatkowe 100 zł na leki i badania dla Pimpusia. Życzę zdrówka, trzymaj się chłopaku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asikowska Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 bardzo dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olena84 Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Ciocia Asia wedlug mnie poszło na Pimpka za styczeń - tak wynika z moich przelewow, dzis zrobilam za luty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeśnyTygrys Posted January 31, 2015 Share Posted January 31, 2015 Ciociu Asiu, masz jakiegoś maila przez który mogę się z tobą skontaktować? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asikowska Posted January 31, 2015 Share Posted January 31, 2015 tak [email protected] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olena84 Posted January 31, 2015 Share Posted January 31, 2015 Ciocia Asia wedlug mnie poszło na Pimpka za styczeń - tak wynika z moich przelewow, dzis zrobilam za luty Ponawiam prosbę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asikowska Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 kochani zrobię rozliczenie pod koniec tygodnia bo mam bardzo chorego kota i nie mam do tego głowy, przepraszam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asikowska Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 czy ma ktoś kontakt do poprzedniego skarbnika? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olena84 Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Nie mam kontaktu:(, ale mam nadzieje, ze to nie chodzi o mnie z tymi rozliczeniami ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asikowska Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 kochani ponieważ winter7 płaci bardzo nieregularnie a jej deklaracja to duża kwota w płatnościach Pimpka zaczyna brakować kasy, zapłaciłam za ostanie dojazdy do weta i brakuje do zapłaty za hotelik ok 200 zł, nie wiem jak będzie z kolejnymi miesiącami bo deklaracji które wpływają stale jest ok 150 zł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingrid44 Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Nieciekawie sie porobilo z deklaracjami :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olena84 Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Ile dokładnie brakuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asikowska Posted February 10, 2015 Share Posted February 10, 2015 kochani sytuacja się wyjaśnia ale jeszcze dokładnie nie znam szczegółów, podobno winter dogadała się z hotelikiem że będzie im bezpośrednio płacić swoją deklarację za Pimpka (ale ponieważ płaciła ostatnio różnie to nie wiem dokładnie ile) jak będę wiedzieć dokładnie to napiszę na wątku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangos19 Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Jakieś wieści u Pimpusia??? Trzymaj się staruszku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asikowska Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 dowiem się i dam znać:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangos19 Posted May 10, 2015 Share Posted May 10, 2015 Proszę, napiszcie coś o Pimpusiu.,Trzymaj się staruszku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olena84 Posted May 10, 2015 Share Posted May 10, 2015 czy można prosić o aktualne rozliczenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asikowska Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 tak jak wrócę do domu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asikowska Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 Pimpuś dostał w spadku po Bartusiu który odszedł 360 zł http://www.dogomania.com/forum/topic/13336-bartu%C5%9B-czeka-10-lat-jest-miejsce-w-hoteliku-ale-deklaracji-brak-bez-szansy/ oraz dwie osoby przeniosły także na niego swoje deklaracje tj Koziczka 60 zł i jackybebie 50 zł bardzo dziękujemy:) Winter płaci swoją część bezpośrednio do hoteliku zatem my płacimy co miesiąc 250 zł, TOZ Zabrze finansuje leczenie Pimpusia a my pokrywamy jego dojazdy do weta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts