__Lara Posted February 17, 2014 Share Posted February 17, 2014 A co to jest ta splondyloza? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangos19 Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 Witam Pimpusia, jak On się czuje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mysia_ Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 z tego co kojarzę to choroba zwyrodnieniowa kręgosłupa, czyli ogólnie wiążę się z jakimiś niedowładami, bólami, w najgorszym wypadku paraliżem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangos19 Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Pimpuś, co u Ciebie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hotel KADIF Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 Cześć wszystkim. :) Nie odzywałam się tak długo, bo miałam padnięty komputer i gdyby nie Gosia malibo57 i jej laptop nie miałabym dostępu do neta. Pimpek przeszedł kurację cimalgexem i antybiotykiem. Na razie przestał posikiwać i wydaje mi się, że lepiej się porusza. Muszę zadzwoni do pani wet i zapytać co dalej. Jeśli chodzi o leki to koniecznie musi brać cały czas ochronę na stawy, czy to co do tej pory. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingrid44 Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 Dziekujemy za wiesci.Dobrze ze troche lepiej u Pimpusia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangos19 Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 Troche pocieszające, oby tak dalej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hotel KADIF Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Kończy się karma Pimpkowi..... :( Poprosimy bardzo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olena84 Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 A jaką on je karmę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asikowska Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 zgłosiłam już Mysi i zamówi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mysia_ Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 Już zamówiona :) [quote name='Olena84']A jaką on je karmę?[/QUOTE] Royal Canin Veterinary Diet Canine Urinary S/O LP18 [h=3][/h] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ania > Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Pimpusiowi dostało się 50 zł po Laosku, poproszę skarbnika o nr konta na PW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangos19 Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 Myzianko dla Pimpusia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hotel KADIF Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Pimpka trzeba zabezpieczyć przeciwko kleszczom. Bardzo proszę o obrożę, bo o kropelkach na pewno nie będę pamiętać poza tym drożej wychodzą.... Sezon rozpoczęty i moja Kaja walczy o życie - ma babeszjozę!!!! :( :( :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asikowska Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 pieniążki są tylko powiedzcie jaką kupić, to jutro zamówię Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hotel KADIF Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 [quote name='asikowska']pieniążki są tylko powiedzcie jaką kupić, to jutro zamówię[/QUOTE] Asiu! To może Kiltixa a nie Foresto, jak w zeszłym roku? Byłam dzisiaj u weta z Kają i powiedział, że Foresto nikt nie kupuje. Cena zwala znóg a jeden klient nawet się śmiał, że są rewelacyjne, bo kleszcze wkłuwają się nie w obróżkę, ale tuż obok.... :evil_lol: I niestety zgadzam się z tym, bo w zeszłym roku na jamniku Rulonie znalazłam wkłutego kleszcza, martwego i zaszuszonego, dwa tygodnie po założeniu obroży Foresto. Jest też podobno bardzo skuteczne urządzenie ultradżwiękowe o nazwie Skudo: [url]http://deguzoo.pl/pl/p/SKUDO-elektroniczne-urzadzenie-do-odstraszania-kleszczy-i-pchel/449[/url] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asikowska Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 ja u moich w pracy mam Kiltixa i sobie chwalę więc kupię taką tylko są dwa rozmiary, dla Pimpka tą dla średnich? [LIST] [*]Obroża Kiltix dla średnich psów: 53 cm [*]Obroża Kiltix dla dużych psów: 70 cm [/LIST] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangos19 Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 Witam Pimpusia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingrid44 Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 Zagladam do Pimpka :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mysia_ Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 A jak tam Pimpusiowe zdrówko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangos19 Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 Witam Pimpusia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Lara Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 [quote name='Mysia_']A jak tam Pimpusiowe zdrówko?[/QUOTE] No właśnie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asikowska Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 hotelik zapłacony, dziś też wysyłam obrożę na kleszcze, Dif proszę daj znać jak dotrze i kochani przepraszam za nieuzupełnione rozliczenia, zrobię to w weekend Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangos19 Posted March 29, 2014 Share Posted March 29, 2014 Pimpuś, jak zdrówko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangos19 Posted April 1, 2014 Share Posted April 1, 2014 Witam Pimpusia i ponownie pytam o zdrówko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts