maarit Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Kurcze dziewczyny ciężko jest bo jakiś "wysyp":( tych tragedii psich :( i po prostu wątek ginie w tłumie :( Quote
moca35 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Mam już wplacaś pieniążki, czy czekamy aż uzbiera się całość deklaracji? Jak coś bardzo prosze o wiadomość na pw. Quote
ocelot Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 Jakaś chyba za mała krzywda im się dzieje...., żeby ściągnąć tłumy. Ech... Quote
beataczl Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 udostepnie na FB widze,ze jest wydarzenie juz wezme banerek jeszcze co to za chorobsko i jak sie je leczy ta lapto...cos tam Quote
Ania i Kajber Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 No niestety, wszędzie trzeba działać "medialnie"- nie ma zdjęć smutnych psów, zagryzionego owczarka,nie ma "krzykliwych, rozpaczliwych" tytułów, to i nikogo ich los nie wzrusza.... Quote
ocelot Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 Choroba zakaźna, atakuje młode i starsze psy, resztę w sumie też. W najgorszej odmianie kończy się śmiercią psa. Nie jest to na 100 procent pewne jeszcze, że to to. Quote
beataczl Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='ocelot']Choroba zakaźna, atakuje młode i starsze psy, resztę w sumie też. W najgorszej odmianie kończy się śmiercią psa. Nie jest to na 100 procent pewne jeszcze, że to to.[/QUOTE] no to wszystkie sa zagrozone-zeby to nie bylo to swinstwo... Quote
dineh Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 ocelot a może zmienisz tytuł ?? tak jak pisze Ania i Kajber Quote
maarit Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='ocelot']Jakaś chyba za mała krzywda im się dzieje...., żeby ściągnąć tłumy. Ech...[/QUOTE] To straszne że "musi stać się" coś strasznego żeby przyciągnąć ludzi:shake: Niestety w ostatnim czasie dużo- zbyt dużo :( - tych tragedii :( Quote
milosnicy zwierzat Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 dziewczyny ze swojej strony wrzucę na nk bo prowadzę konto tam to trochę się rozgłośni Quote
ocelot Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Na jaki zmienić ten tytuł? Gdzie podpisać się pod ustawą? Quote
koosiek Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Może wpisać w tytuł coś o zagrożeniu uśpieniem? N.p. "stare, niepotrzebne - czeka je morbital". Quote
beataczl Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='ocelot']Na jaki zmienić ten tytuł? Gdzie podpisać się pod ustawą? odn. podpisow ustawy to nie jest petycja on-line tylko trzeba wydrukowac ustawe plus druk na podpisy i to sie podpisuje, zbiera wiecej podpisow i wysyla jako papierowy dokument na ktorys z adresow wyznaczonych organizacji (na jeden z kilku podanych). Same podpisy bez podpietej wydrukowanej ustawy nie sa wazne musi isc komplet razem...wpisuja sie osoby tylko pelnoletnie MartynaP - zmien tez moze tytul na wydarzeniu FB dopisz tez ,ze czeka miejsce w hoteliku na cala trojke za 500 zl. ktos na FB pyta o nr konta... Quote
Alicja Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Nie mam żadnych środków obecnie na dołożenie się do składki :( aale pomysł z FB dobry Quote
mestudio Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Też zaglądam czasami do staruszków, ale chwilowo mogę tylko podnieść. Quote
mari23 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='mestudio']Też zaglądam czasami do staruszków, ale chwilowo mogę tylko podnieść.[/QUOTE] to tak, jak ja.... jednorazowo pomogę, ale deklaracji na dogo i przygarniętych psów w domu mam naprawdę dużo Quote
Alicja1977 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Proszę numer konta wyślę grosik na te starowinki Quote
Recommended Posts