Jump to content
Dogomania

Stare, niepotrzebne - a jednak:):):)3 ma domy:)Tylko jeden za TM:(

Recommended Posts

• Replies 406
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='MartynaP']http://www.facebook.com/event.php?eid=121110257961882&num_event_invites=0

Kochana masz ode mnie pw na fb odnośnie wydarzenia...musimy je rozkręcić!!!
Jeśli macie konta na fb, zapraszajcie znajomych na wydarzenie, udostępniajcie je...im więcej osób zobaczy tym większe szanse na sukces
Apeluję też o zdjęcia i info w miarę na bieżąco .
Nie ociągajcie się z osobą, która będzie skarbnikiem...darczyńcy nie lubią czekać w nieskończoność

Posted

Dzień dobry :)
Bardzo chciałabym pomóc i myślę, że mogę. Potrzebuję jednak dobrych zdjęć - ze szczególnym uwzględnieniem twarzy dziewczyn, dokładnego opisu: charaktery, wiek, historia (ta akurat jest dość wyczerpująca), stan zdrowia.
Mam możliwość wykorzystania swojej "listy mailingowej", z której na 90% ktoś zechce pomóc. Jednak bardzo ważne są dobre zdjęcia i opis.
Trzymam kciuki za dobre samopoczucie suczek. Czekam na informacje.
Pozdrawiam

Posted

[quote name='Marinka']Kochana masz ode mnie pw na fb odnośnie wydarzenia...musimy je rozkręcić!!!
Jeśli macie konta na fb, zapraszajcie znajomych na wydarzenie, udostępniajcie je...im więcej osób zobaczy tym większe szanse na sukces
Apeluję też o zdjęcia i info w miarę na bieżąco .
Nie ociągajcie się z osobą, która będzie skarbnikiem...darczyńcy nie lubią czekać w nieskończoność

ponieważ czas jest tu ważny, mogę udostępnić do wpłat konto naszego Stowarzyszenia:

Stowarzyszenie Help Animals
ul. Sienkiewicza 10A
55-320 Malczyce

nr konta w BS Środa Śląska:
85 9589 0003 0007 2023 2000 0010

tylko bardzo proszę o dokładne wskazanie tytułu wpłaty:
"na psy zagrożone morbitalem" - proponuję

mamy sporo "podopiecznych" i czasem mi czasu brak na "obsługę księgową" już, ale tu sytuacja jest naprawdę pilna...

jeśli jednak znajdzie się chętny "skarbnik" - uff... odetchnę z ulgą i proszę o nr konta bo i ja się dorzucę

czas ucieka - te psy nie mają go zbyt dużo :-(

Posted

Ladymonia0610 napisał(a):
Sytuacja cieżka ;( Można zrobić tak:

1. Aukcje allegro z konta allegro Stowarzyszenia
2. Zbierac deklaracje stałe i robić bazarki.
3. Znaleźć dobry i nie drogi hotel.

Do kiedy jest czas?

hotel juz jest -u mariamc w Szczecinku
niedrogi 500 zl/mc za 3 psy...

Posted

[quote name='mari23']ponieważ czas jest tu ważny, mogę udostępnić do wpłat konto naszego Stowarzyszenia:

Stowarzyszenie Help Animals
ul. Sienkiewicza 10A
55-320 Malczyce

nr konta w BS Środa Śląska:
85 9589 0003 0007 2023 2000 0010

tylko bardzo proszę o dokładne wskazanie tytułu wpłaty:
"na psy zagrożone morbitalem" - proponuję

mamy sporo "podopiecznych" i czasem mi czasu brak na "obsługę księgową" już, ale tu sytuacja jest naprawdę pilna...

jeśli jednak znajdzie się chętny "skarbnik" - uff... odetchnę z ulgą i proszę o nr konta bo i ja się dorzucę

czas ucieka - te psy nie mają go zbyt dużo :-(

MARYSIU, dzięki, skorzystam :)

[quote name='ocelot']W tej chwili nie ma szans na zdjęcia.
Nikt z nas nie wejdzie do schroniska, ale spróbuję coś wymyslić.

Wiem, jestem pełna podziwu dla Ciebie :)
Znasz nazwę firmy, która tak podziękowała psiakom?

Posted

Przepraszam, dziewczyny, ale już nie bardzo rozumiem, czy zbieramy kasę i mam te 100 zł wpłacić na podane konto, czy na razie nie zbieramy, bo nie nie możecie wejść do schroniska i zabrać psów????

Posted

[quote name='basiaaap']Przepraszam, dziewczyny, ale już nie bardzo rozumiem, czy zbieramy kasę i mam te 100 zł wpłacić na podane konto, czy na razie nie zbieramy, bo nie nie możecie wejść do schroniska i zabrać psów????

Ocelot pewnie będzie wieczorem...psy będą chyba zabrane ze schroniska....jeżeli tak się jednak nie stanie (wykluczam taką możliwość :) ) SHA odda wpłacone przez Ciebie pieniążki.

Posted

[quote name='basiaaap']Przepraszam, dziewczyny, ale już nie bardzo rozumiem, czy zbieramy kasę i mam te 100 zł wpłacić na podane konto, czy na razie nie zbieramy, bo nie nie możecie wejść do schroniska i zabrać psów????
zamowione jest miejsce dla calej trojki w hoteliku
zbieramy kase na transport i hotel , poki co psiaczki sa ,,zrezerwowane " do zabrania