ocelot Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 mari23 napisał(a):1.574,74 zł - tyle jest i decydujcie, na co je wydacie, jesli większe będż koszty - nie bardzo mamy srodki, zbyt duzo wzięliśmy pod opiekę psiaków, a wpływy niuewielkie, 1% nie mamy jeszcze, może za rok się uda to załatwić.... Dzięki mari. My rozumiemy, ze macie swoje psiaczki. Quote
mari23 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 ocelot napisał(a):Dzięki mari. My rozumiemy, ze macie swoje psiaczki. ech tam, swoje, wasze.... one wszystkie nasze biedaki! tylko, że niestety ciężko z finansami :( rozliczenie na dzisiaj wygląda tak: 1.574,74 było - 300,- przelew za Szilę + 90,- moca 35 za lipiec sierpień 1.364,74 stan aktualny na dzień 31 lipca 2011 Quote
ocelot Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Pieniążki do hotelu dotarły:)dziekuję:) I czekam na faktury od Czarodziejki... a resztę dla tych bid z dworca jeśli je złapiemy.... złapane inne. A sunie nie. Quote
ocelot Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 a ja chcę Wam powiedzieć, że Debra znalazła dom:)Nie wiem jaki, ale sobie sprawdzę w karcie gdzie wylądowała panienka. Quote
ocelot Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 KOCHANI!!!!! Dziękuję Wam za pomoc i za wsparcie. Z 4 psiaków tylko jeden odszedł za TM... reszta w swoich domach. Astra w Holandii, poproszę o zdjęcia, Wizar pilnuje firmy po sąsiedzku i jest szczęśliwy, co tydzień zaglądam do niego, ale jest tam psem stróżującym:)Podchodzi wita się i warcząc mówi: "Hola, hola, wiem ze się lubimy i znamy, ale... ja tu pilnuję, więc... stój za płotem":) Debra adoptowana i tu planuję wizyte poadopcyjną, gdyż domku nie znam. Watek był założony by uratować im życie... udało się przejąć schronisko, co wydawało się niemozliwe. W schronisku są ogromne zmiany, ale... mamy ciągłe braki w karmie, budach, obrożach. Najbardziej potrzebne ogloszenia dla psów. mamy 170, a miejsc 130. Psów się teraz nie usypia, ale jest dramat. Pomóżcie nasze psy ogłaszać. Dzieki waszym wpłatom pomogliśmy trzem psiakom w hotelach. resztkę pieniążków chciałabym przeznaczyć na psa ze złamaną łapą. Na jego operacje. Nie ma jeszcze wątku na dogo. Pozwolicie? Quote
mari23 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 dostałam fakturę za siatkę ogrodzeniową - do zapłaty przelewem..... bez żadnej adnotacji- czego dotyczy... pieczątka poczty nadania niewyraźna, nadawcy brak - na PW też nikt nie pisał - nie wiem, co robić - termin zapłaty jest 3-dniowy... czy to od Was? Quote
moca35 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Dawno nie zaglądałam, miłe zaskoczenie:) Pieniążki niech idą psiakowi ze złamaną łapką na zdrowie:) Quote
Recommended Posts