Ania i Kajber Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Z tego co wiem, to psy miały jechać do mariamc- to dobrze znany na dogomanii hotelik w Szczecinku. A jaka będzie opłata za 2 psy? ( za 3 maiło być 500/m-c z karmą). I kiedy mogłyby jechać? Quote
mari23 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Marinka napisał(a):Głosujcie proszę: Dość bezprawia sedziów i prokuratorów. Alarm. Prześlijcie na wszystkie możliwe strony i portale. Na http://www.ms.gov.pl/ prowadzona jest SONDA: czy jesteś za oceną sędziów ? Za NIE ocenianiem jest przeszło 3300 a za oceną 1600. Głosują sami sędziowie i prokuratorzy. Musimy wszyscy głosować za oceną wchodząc na www.ms.gov.pl Inaczej MS wysłucha sedziów i prokuratorów. http://ms.gov.pl/, już jest ok. 5300 przeciw 4200.... tylko tak dalej! niech nikt nie stoi ponad prawem, zwłaszcza osoby za wymierzanie sprawiedliwości odpowiedzialne! Quote
beataczl Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Marinka napisał(a):Musimy to wiedzieć, aby zorganizować transport hotelik jest w Szczecinku (zachodnio-pomorskie) miejsca zaklepane- juz moga jechac - to co 1 miejsce odwolac jada tylko 2 psiaczki? dzien przed przyjazdem trzeba dac mariamc dac znac-mam nr telefonu jakby co a sunia bez lapki jedzie do Holandii na Ds czy Dt ? Quote
Ania i Kajber Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 beataczl napisał(a):hotelik jest w Szczecinku (zachodnio-pomorskie) miejsca zaklepane- juz moga jechac - to co 1 miejsce odwolac jada tylko 2 psiaczki? dzien przed przyjazdem trzeba dac mariamc dac znac-mam nr telefonu jakby co a sunia bez lapki jedzie do Holandii na Ds czy Dt ? Pisałyśmy do mariamc o wspolnym kojcu dla 3 znających sie psów i taki mial być przygotowany. W sumie odwołanie jednego miejsca niewiele chyba tutaj u mariamc zmieni- chyba tylko spadnie trochę cena, a może mogłaby pojechac jednak jakaś trzecia bida np. z kojca owczarka? No chyba że dla dwu psów mariamc przygotuje zupełnie inny kojec. Trzeba to koniecznie ustalić z mariamc. Quote
ocelot Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Ania i Kajber napisał(a):Pisałyśmy do mariamc o wspolnym kojcu dla 3 znających sie psów i taki mial być przygotowany. W sumie odwołanie jednego miejsca niewiele chyba tutaj u mariamc zmieni- chyba tylko spadnie trochę cena, a może mogłaby pojechac jednak jakaś trzecia bida np. z kojca owczarka? No chyba że dla dwu psów mariamc przygotuje zupełnie inny kojec. Trzeba to koniecznie ustalić z mariamc. Mam propozycje. Mamy psa, który szans w schronisku nie ma. Może by pojechał jako trzeci? Jest bardzo zgodny, raczej jego gryzą. W hoteliku może schudnie i sierść będzie ładniejsza, to i szansa na dom Quote
basiaaap Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 No pewnie że niech jedzie trzeci piesek, skoro to ma być kojec, a miejsce sunia zwolniła. Quote
maarit Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Napiszcie coś o tej suni i jej wyjeździe? DS? Quote
koosiek Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Gonia13 napisał(a):Napiszcie coś o tej suni i jej wyjeździe? DS? Dokładnie, jedzie do domu? Byłoby cudnie, gdyby jeszcze jedne psiak dostał szansę :) Quote
ocelot Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Tak jedzie do DS. Od kilku lat współpracujemy z Fundacją Vagabunt-Pets. Szuka nam domków dkla tych najbardziej potrzebujących. Sunia bez łapki je kilka miesięcy temu ujeła. Dziewczyny musimy wyjazd psiaków zgrać do przyszłego czwartku, potem mnie trzy tyg.nie będzie Quote
Marinka Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 ocelot napisał(a):Tak jedzie do DS. Od kilku lat współpracujemy z Fundacją Vagabunt-Pets. Szuka nam domków dkla tych najbardziej potrzebujących. Sunia bez łapki je kilka miesięcy temu ujeła. Dziewczyny musimy wyjazd psiaków zgrać do przyszłego czwartku, potem mnie trzy tyg.nie będzie Trasa Tomaszów Mazowiecki - Szczecinek? Quote
ocelot Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Marinka napisał(a):Trasa Tomaszów Mazowiecki - Szczecinek? Tak dokładnie. Quote
Marinka Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 ocelot napisał(a):Tak dokładnie. Ktoś na wątku na fb napisał apropo's transportu: kąśliwie to zabrzmi ale firma która wyrzuciła psy LOGISTIC zajmuje sie transportami.. może by tak to przynajmniej zrobili? Quote
ocelot Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Marinka napisał(a):Ktoś na wątku na fb napisał apropo's transportu: kąśliwie to zabrzmi ale firma która wyrzuciła psy LOGISTIC zajmuje sie transportami.. może by tak to przynajmniej zrobili? Nikt nie może w schronisku wiedzieć, że one jadą do hotelu, bo nie wyjdą z tego schroniska. Quote
Marinka Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 ocelot napisał(a):Nikt nie może w schronisku wiedzieć, że one jadą do hotelu, bo nie wyjdą z tego schroniska. NO NIE - to się wprost w głowie nie mieści gdzie te schrony wciąż tkwią - w średniowieczu !!! Na kiedy można szukać transportu? Quote
ocelot Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Marinka napisał(a):NO NIE - to się wprost w głowie nie mieści gdzie te schrony wciąż tkwią - w średniowieczu !!! Na kiedy można szukać transportu? obojętnie, byle zgrać to z Opolem Choć mnie osobiście martwi stan deklaracji stałych. To nie są psy piekne, mogą siedzieć miesiącami,a mamy 200 zł. tylko Quote
Marinka Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 ocelot napisał(a):obojętnie, byle zgrać to z Opolem Choć mnie osobiście martwi stan deklaracji stałych. To nie są psy piekne, mogą siedzieć miesiącami,a mamy 200 zł. tylko Napiszę więc wprost na FB, że brakuje 300 złotych miesięcznych deklaracji i poproszę o takowe. Na watku transportowym na dogo i fb zrobiłam ogłoszenie Quote
ocelot Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Marinka napisał(a):Napiszę więc wprost na FB, że brakuje 300 złotych miesięcznych deklaracji i poproszę o takowe. Na watku transportowym na dogo i fb zrobiłam ogłoszenie dziękuję Ci pięknie Quote
viola005 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 mari23 napisał(a):, już jest ok. 5300 przeciw 4200.... tylko tak dalej! niech nikt nie stoi ponad prawem, zwłaszcza osoby za wymierzanie sprawiedliwości odpowiedzialne! weszlam na strone i nie moglam znalezc tej ankiety, w koncu znalazlam w wyszukiwarce, podaje link: http://ms.gov.pl/pl/ankieta/ wystarczy wejsc tam i po lewej stronie, gdzie jest ankieta, naciosnac guzik "Tak" (=jestem za okresowym ocenianiem sedziow), a potem troche nizej kliknac na przycisk "glosuj" w tej chwili jest juz przewaga za! glosujcie! i podajcie dalej! [FONT=Times New Roman][FONT=Tahoma]ANKIETA Czy jesteś za oceną okresową sędziów? 58 % Tak 42 % Nie 0 % Nie wiem [/FONT][/FONT] Quote
Marinka Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 viola005 napisał(a):weszlam na strone i nie moglam znalezc tej ankiety, w koncu znalazlam w wyszukiwarce, podaje link: http://ms.gov.pl/pl/ankieta/ wystarczy wejsc tam i po lewej stronie, gdzie jest ankieta, naciosnac guzik "Tak" (=jestem za okresowym ocenianiem sedziow), a potem troche nizej kliknac na przycisk "glosuj" w tej chwili jest juz przewaga za! glosujcie! i podajcie dalej! [FONT=Times New Roman][FONT=Tahoma]ANKIETA Czy jesteś za oceną okresową sędziów? 58 % Tak 42 % Nie 0 % Nie wiem [/FONT][/FONT] Na początku przewaga NIE była ogromna nad TAK. FB się spiął i osiągnął znaczną przewagę na TAK :):):) Quote
mari23 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Marinka napisał(a):Na początku przewaga NIE była ogromna nad TAK. FB się spiął i osiągnął znaczną przewagę na TAK :):):) oby tak dalej! podaję ostatnie wpłaty na zagrożone morbitalem psiaki: 5,- Aleksandra L. z Rudnika – bazarek 5,- Dominika B. - Więcbork Quote
Marinka Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='mari23']oby tak dalej! podaję ostatnie wpłaty na zagrożone morbitalem psiaki: 5,- Aleksandra L. z Rudnika – bazarek 5,- Dominika B. - Więcbork Czyli mamy na koncie 954,75 pln Natomiast jeśli chodzi o deklaracje stałe to z fb mam: Majla Sz. - 25 zł/mies. Ewa L. - 10 zł/mies. Quote
mari23 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [quote name='Marinka']Czyli mamy na koncie 954,75 pln Natomiast jeśli chodzi o deklaracje stałe to z fb mam: Majla Sz. - 25 zł/mies. Ewa L. - 10 zł/mies. do 954,75 dodajemy: 10,- Ewa L. z Mrągowa - deklaracja stała 180,- Daria J. - Zduńska Wola razem mamy: 1.144,75 zlotych Quote
ocelot Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Dzisiaj w TVN Uwaga tomaszowskie schronisko Quote
Marinka Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 No właśnie...strasznie cichutko tutaj... co z transportem? Quote
Recommended Posts