Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trzeba niestety odebrac Xaviera od tej starszej Pani która go tymczasowała... Liczylismy że przez te3 m-ce cos innego sie znajdzie, a tu nic....
Tyle ogloszeń poszło i ani jednego telefonu.............Taki fajny ,kochany,całusny pies...

• Replies 318
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

oj chcialabym pomoc, ale wyjasnilam sytuacje :( nie moge ryzykowac, wczorajszy wieczor mojego psa spedzony u babci, ktora mimo, iz byla poinformowana, jak ma postepowac, potrafila mowic do psa "zaraz wroci, zostawila cie, ale wroci" i pies wyje znowu.... a juz bylo tak pieknie i spokoj, wystarczyly 2h u doroslej osoby, poinstruowanej... do tego dostala cieczki, a nie moge jej sterylizowac, ech... ale togaa, jakby juz naprawde nie bylo zadnej opcji dla Xaviera, to jesli mialybyscie jak zaryzykowac przewiezienie go na zapoznanie, to daj znac, probowac mozna, kurcze, tyle bid i u nas w schronach i w calym kraju, plakac sie chce

Posted

O Matko Kama! Suka z cieczką to 3 tygodnie z głowy.!!! Każdy, nawet kastrowany pies dostaje amoku...
Ale dzieki i trzymaj się !!!

Posted

Dzieki feliksiku ze jestes...Takim bidom znalazłas domy, a Xawier zero, nic, niewidzialny....

Moze gdyby miał wydłubane oko czy odrąbaną głowę, byłoby łatwiej...

Posted

[quote name='togaa']Dzieki feliksiku ze jestes...Takim bidom znalazłas domy, a Xawier zero, nic, niewidzialny....

Moze gdyby miał wydłubane oko czy odrąbaną głowę, byłoby łatwiej...

togaa ale po bandzie poszłaś z tą głową:evil_lol: ale faktycznie masz rację, gdzie tragedia tam pełno ludzi i coś się dzieje, chociaż Cyganek nie znalazł domu mimo takiej historii, że ryczałam pół dnia

http://www.dogomania.pl/threads/130415-Bo-wpadł-pod-samochód-bo-miał-noge-złamaną-własciciel-usiłował-zatłuc-psa-na-śmierć

Posted

togaa napisał(a):
Zajrzałam do Rzeszowskiego Cyganka. Teraz ciezko z czasem ,ale poczytam.

dzięki. ja nie mam już pomysłu jak mu pomóc - schronisko nie wydaje na DT

Posted

Xavier dzisiaj jedzie w nowe miejsce, do innego miasta. Taki kochany pies ,a nie mamy go tu na miejscu gdzie wcisnać..!:-(

Żal mi go strasznie, bo u Starszej Pani miał dobrze przez te 3 m-ce i bardzo sie przywiazał, no ale cóż...

Posted

Nie podziwiaj...Mamy kaca moralnego że tak wspaniałemu psiakowi nie znalazłysmy przez 3 m-ce domu.
Ponoć całą drogę rozdawał całuski i był ' do zjedzenia"...

Pewnie nic nie rozumie czemu dzisiaj jest z obcymi ludzmi...Strasznie mi go żal...

Posted

Biedny chłopak , musi w końcu znaleźć dom. Ma ogłoszenia? Może mu wykupić pakiet ogłoszeń? Ale Javena ma szczęśliwą rękę do ogłoszeń.
Współczuję Wam.Pomoc psom jest bardzo stresująca.