agaga21 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 akrum, faktycznie, jak w pracy otworzyłam plik, to wyświetlił się ze zdjęciami. wydrukowałam, powiesiłam w netto, w zoologicznym i w interkramie. u nas w firmie wywiesiłam 2 plakaty z dodatkowym, na którym są same zdjęcia dziewczynek. powiesiłam na głównych i bocznych drzwiach, więc każdy wychodzący od nas klient musi zauważyć. jutro postaram się powiesić w 2 biedronkach, ale nie jestem pewna, czy tam mają tablice do ogłoszeń. zawiozę jeszcze do 2 naszych sklepów, tam wiem, że będą wisiały a w innych to pewnie nikt nie pozwoli. Quote
Kiwiątko Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Uprzejmie donoszę: plakaty z małymi wiszą sobie na słupach w NT przy Biedronce, Tesco, na ul. Poznańskiej i Barteckiego, na pl. Niepodległości i Chopina oraz w Netto. Jutro jeszcze dowiozę na os. Batorego obok przychodni. Popytam jeszcze w innych sklepach, czy się zgodzą na powieszenie plakatów. Trzymajcie kciuki!!! :) Quote
Pyrdka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Ja mogę powiesić w gabinetach weterynaryjnych i na osiedlu Batorego i Północ. Koleżanka wywiesi plakaty w Grodzisku. Quote
MyszkaMiki Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Bardzo przepraszam za offtop. Poszukiwany jest właściciel tego oto bernardyna. jeśli ktoś rozpoznaje psa i wie kto był jego właścicielem proszę o kontakt. Mówiąc krótko piesek ten został zakatowany na śmierć. Dziennikarz gazety wypowiada się, że Straż Miejska we Wrześni złożyła zawiadomienie o podejrzeniu popełnieniu przestępstwa na komisariacie w Czerniejewie. Quote
Akrum Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 dziękuję dziewczyny, że zadziałałyście tak prężnie :) teraz tylko czekać, aż telefony się u Pyrdki rozdzwonią. trzymajcie wszyscy kciuki. Quote
Kiwiątko Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Pyrdka napisał(a):Ja mogę powiesić w gabinetach weterynaryjnych i na osiedlu Batorego i Północ. Koleżanka wywiesi plakaty w Grodzisku. Dzięki, Pyrdka, możesz tak zrobić. Wczoraj coś smutnego się stało (Akrum wiesz o co chodzi...), więc ja niestety nie dam rady zająć się tym dziś i przez kolejnych parę dni. Będzie dobrze dziewczyny. Musi być. Quote
Akrum Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Kiwi, będzie dobrze, zobaczysz. Teraz trzymajcie się dzielnie. i nie martw się o psinki, teraz zajmij się Waszymi sprawami. My zajmiemy się ogłoszeniami, itp. Jeśli byś coś potrzebowała, to wiesz - dzwoń o każdej porze. Quote
Kiwiątko Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Akrum napisał(a):Kiwi, będzie dobrze, zobaczysz. Teraz trzymajcie się dzielnie. i nie martw się o psinki, teraz zajmij się Waszymi sprawami. My zajmiemy się ogłoszeniami, itp. Jeśli byś coś potrzebowała, to wiesz - dzwoń o każdej porze. Dzięki Akrum:* Będę pamiętać:) Quote
agaga21 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 http://www.ogloszenia.wolsztyn24.pl/ogloszenie-20110209173242.html http://www.wolsztyn.pl/forum/index.php?topic=1457.0 Quote
Pyrdka Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Dzięki za ogłoszenia.Narazie cisza w eterze. Quote
Pyrdka Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Kocham Iskę, a ona mnie. Mój tymczas jest pod znakiem zapytania. Serce moje pęka. Zastój w adopcjach. Atmosfera w domu nie do wytrzymania. Co zrobić by nie skrzywdzić Ulki Brzydulki?:-(:-(:-( Quote
agaga21 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 dziewczyny, ja już nie wiem co można jeszcze zrobić :( :( :( Quote
Kiwiątko Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Coś mi się wydaje, że plakaty zniknęły ze słupów,lub zostały przykryte czymś innym... Muszę jeszcze raz je porozwieszać. Ale to naprawdę dziwne - nikt nie dzwonił?!?!?!?! Absolutnie NIKT?! Quote
agaga21 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 ech, a myślałam, ze może jakieś dobre wieści... Quote
Akrum Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 też szłam dziś przez miasto i nie widziałam ani jednego plakatu, pewnie zostały zakryte innymi ogłoszeniami. Nikt nie dzwoni, nikt... teraz ludzie z ferii wrócili, może się coś ruszy. KIWI - to dla Ciebie kochana :) Quote
agaga21 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 ech, a myślałam, ze może jakieś dobre wieści... niedługo pewnie pora na kolejne szczepienia więc jak zdążę to jutro wystawię szybki bazarek na dziewczynki. Quote
Pyrdka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Cicho, nikt nie dzwoni. Szkoda, paskudy sie za bardzo z nami związuję i odwrotnie:placz: Quote
Kiwiątko Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 ;d;8Informacja z najświeższej ręki (mojej;)): dziś rozwiesiłam nowe plakaty i uwaga bo.... kolorowe:) Wiszą na słupach, dodatkowo na osiedlach, ale nie wszystkich, bo nie zdażyłam... Propos, kilka dni temu na spacerze, ktos się pytał, czy ta sunia jest z ogłoszenia i.... nic, poszedł dalej. Ciekawe... A dziś się dowiedziałam, że jeśli mała ewentualnie zaakceptuje inną starą juz dosyć sunię, co mieszka w solidnej budzie przy domu bez łańcucha, to moja znajoma (znam ją i dałaby jej dobre warunki, ale nie wiem, czy w domku...) ją weźmie. Ale ja nie wiem dziewczyny, może dam ktorejś z Was jej numer (póki co sama go nie mam;)) i zobaczymy, nie znam szczegółów adopcji... ale a nuż... Propos Akrum, dziękuję za pamięć i życzonka:):* Quote
agaga21 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 kiwiątko, ja nie chcę wybrzydzać, nie zrozum mnier źle...te suczki zostały uratowane z budy. mieszkają miesiąc w domu, w ciepełku. uważam, że nie powinny być wydAne do domu, gdzie miały by mieszkać w budzie.:shake: poza tym mają krótką sierść, nie nadają się do takiego zycia. Quote
Pyrdka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Agaga zgadzam się z Tobą. Małe diablice mogą iść tylko do ciepłego i kochanego domu. Mam kolorowe plakaty. Dzisiaj nie zdążyłam ale jutro porozwieszam. Coś się musi w końcu ruszyć. Kiwiątko, ja tez mama nóż na gardle, ale zrobiłyśmy dla nich tyle dajmy im jeszcze szansę. Quote
Kiwiątko Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Spoko, tak tylko pytałam. Mi w sumie tez tak się wydaje, że jak już to do domku, a nie do budy, ale obiecałam spytać i się upewnić;) Nic się nie stało, szukamy dalej:) Quote
Pyrdka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Kiwiątko ma dzisiaj święto. Serdeczne życzenia. :lol: Szukamy dalej. To są psiaki dla konesera;) Śliczne i cwane bestyjki:evil_lol: Quote
Pyrdka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Iska w domu straszny cwaniak. Znęca się nad Frankiem, ale na spacerkach czasami to taka strachidupka:evil_lol:.Boi się dużego hałasu. Zaraz szuka ratunku u cioteczki. Jest wtedy taka rozbrajająca. Nie lubi zimna. W nocy śpi przytulona do mojej szyi.:lol: Bardzo to lubię. Quote
agaga21 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 u nas w firmie jedna, jedyna karteczka z numerem tel. kontaktowym została urwana...szkoda tylko, że nie zdecydowali się zadzwonić. cieszę się, że zgadzamy się w kwestii budy :) Quote
Recommended Posts