Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

akrum, faktycznie, jak w pracy otworzyłam plik, to wyświetlił się ze zdjęciami. wydrukowałam, powiesiłam w netto, w zoologicznym i w interkramie. u nas w firmie wywiesiłam 2 plakaty z dodatkowym, na którym są same zdjęcia dziewczynek. powiesiłam na głównych i bocznych drzwiach, więc każdy wychodzący od nas klient musi zauważyć.
jutro postaram się powiesić w 2 biedronkach, ale nie jestem pewna, czy tam mają tablice do ogłoszeń. zawiozę jeszcze do 2 naszych sklepów, tam wiem, że będą wisiały a w innych to pewnie nikt nie pozwoli.

• Replies 567
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uprzejmie donoszę:
plakaty z małymi wiszą sobie na słupach w NT przy Biedronce, Tesco, na ul. Poznańskiej i Barteckiego, na pl. Niepodległości i Chopina oraz w Netto. Jutro jeszcze dowiozę na os. Batorego obok przychodni. Popytam jeszcze w innych sklepach, czy się zgodzą na powieszenie plakatów.
Trzymajcie kciuki!!! :)

Posted

Bardzo przepraszam za offtop.

Poszukiwany jest właściciel tego oto bernardyna. jeśli ktoś rozpoznaje psa i wie kto był jego właścicielem proszę o kontakt.

Mówiąc krótko piesek ten został zakatowany na śmierć.
Dziennikarz gazety wypowiada się, że Straż Miejska we Wrześni złożyła zawiadomienie o podejrzeniu popełnieniu przestępstwa na komisariacie w Czerniejewie.

Posted

Pyrdka napisał(a):
Ja mogę powiesić w gabinetach weterynaryjnych i na osiedlu Batorego i Północ. Koleżanka wywiesi plakaty w Grodzisku.

Dzięki, Pyrdka, możesz tak zrobić. Wczoraj coś smutnego się stało (Akrum wiesz o co chodzi...), więc ja niestety nie dam rady zająć się tym dziś i przez kolejnych parę dni.
Będzie dobrze dziewczyny. Musi być.

Posted

Kiwi, będzie dobrze, zobaczysz. Teraz trzymajcie się dzielnie.

i nie martw się o psinki, teraz zajmij się Waszymi sprawami.
My zajmiemy się ogłoszeniami, itp.

Jeśli byś coś potrzebowała, to wiesz - dzwoń o każdej porze.

Posted

Akrum napisał(a):
Kiwi, będzie dobrze, zobaczysz. Teraz trzymajcie się dzielnie.

i nie martw się o psinki, teraz zajmij się Waszymi sprawami.
My zajmiemy się ogłoszeniami, itp.

Jeśli byś coś potrzebowała, to wiesz - dzwoń o każdej porze.

Dzięki Akrum:*
Będę pamiętać:)

Posted

Kocham Iskę, a ona mnie. Mój tymczas jest pod znakiem zapytania. Serce moje pęka. Zastój w adopcjach. Atmosfera w domu nie do wytrzymania. Co zrobić by nie skrzywdzić Ulki Brzydulki?:-(:-(:-(

Posted

Coś mi się wydaje, że plakaty zniknęły ze słupów,lub zostały przykryte czymś innym... Muszę jeszcze raz je porozwieszać.
Ale to naprawdę dziwne - nikt nie dzwonił?!?!?!?! Absolutnie NIKT?!

Posted

też szłam dziś przez miasto i nie widziałam ani jednego plakatu, pewnie zostały zakryte innymi ogłoszeniami.

Nikt nie dzwoni, nikt... teraz ludzie z ferii wrócili, może się coś ruszy.

KIWI - to dla Ciebie kochana :)

Posted

;d;8Informacja z najświeższej ręki (mojej;)): dziś rozwiesiłam nowe plakaty i uwaga bo.... kolorowe:) Wiszą na słupach, dodatkowo na osiedlach, ale nie wszystkich, bo nie zdażyłam... Propos, kilka dni temu na spacerze, ktos się pytał, czy ta sunia jest z ogłoszenia i.... nic, poszedł dalej. Ciekawe... A dziś się dowiedziałam, że jeśli mała ewentualnie zaakceptuje inną starą juz dosyć sunię, co mieszka w solidnej budzie przy domu bez łańcucha, to moja znajoma (znam ją i dałaby jej dobre warunki, ale nie wiem, czy w domku...) ją weźmie. Ale ja nie wiem dziewczyny, może dam ktorejś z Was jej numer (póki co sama go nie mam;)) i zobaczymy, nie znam szczegółów adopcji... ale a nuż...

Propos Akrum, dziękuję za pamięć i życzonka:):*

Posted

kiwiątko, ja nie chcę wybrzydzać, nie zrozum mnier źle...te suczki zostały uratowane z budy. mieszkają miesiąc w domu, w ciepełku. uważam, że nie powinny być wydAne do domu, gdzie miały by mieszkać w budzie.:shake:
poza tym mają krótką sierść, nie nadają się do takiego zycia.

Posted

Agaga zgadzam się z Tobą. Małe diablice mogą iść tylko do ciepłego i kochanego domu.
Mam kolorowe plakaty. Dzisiaj nie zdążyłam ale jutro porozwieszam. Coś się musi w końcu ruszyć.
Kiwiątko, ja tez mama nóż na gardle, ale zrobiłyśmy dla nich tyle dajmy im jeszcze szansę.

Posted

Iska w domu straszny cwaniak. Znęca się nad Frankiem, ale na spacerkach czasami to taka strachidupka:evil_lol:.Boi się dużego hałasu. Zaraz szuka ratunku u cioteczki. Jest wtedy taka rozbrajająca. Nie lubi zimna. W nocy śpi przytulona do mojej szyi.:lol: Bardzo to lubię.

Posted

u nas w firmie jedna, jedyna karteczka z numerem tel. kontaktowym została urwana...szkoda tylko, że nie zdecydowali się zadzwonić.

cieszę się, że zgadzamy się w kwestii budy :)