Pyrdka Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 U mnie w domu regularna wojna między psiakami. Wczoraj dostały po wędzonym uchu. Boosz co sie działo:cool3: Wykradały sobie. Mała zołza warczała na Franka. Obróciły obydwa. Zbankrutuję. Dzisiaj nowa dostawa:lol: Iska też przytyła cały kilogram.:-o Quote
Akrum Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Szukamy małym cały czas intensywnie nowych domków... Quote
Pyrdka Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Wpłynęło 40,00 zł od Donvitow:loveu: Dziękujemy serdecznie w imieniu Iski i Amelki. Akrum proszę uzupełnij post rozliczeniowy. Szukamy pilnie domków dla małych hienek. Nie chciałabym, aby zdarzyło się tak,że maludy wylądują w przytulisku. Nie po tym jak zaznały życia w domu:-( Serce by mi chyba pękło. :shake: Małe są kochane i takie ufne. Quote
agaga21 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 czy ogłaszałyście je gdzieś? jeśli nie to zamówię pakiet ogłoszeń na bazarku, bo oprócz allegro nie robię ogłoszeń. Quote
Pyrdka Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Nie robiłyśmy. Mają tylko allegro:shake: Muszę sie podszkolić nie robiłam jeszcze ogłoszeń. To naprawdę bardzo fajne i inteligentne psiaki. Quote
agaga21 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 to zróbcie szybko tą sesję zdjęciową a ja zamówię im pakiet 50 ogłoszeń. Quote
Akrum Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 agaga21 napisał(a):czy ogłaszałyście je gdzieś? jeśli nie to zamówię pakiet ogłoszeń na bazarku, bo oprócz allegro nie robię ogłoszeń. ja niestety nie wyrabiam, mało czasu, a tym bardziej ostatnie kilka dni... nie wiem za co się najpierw brać. lecę uzupełnić wpłaty. Quote
Akrum Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 jeśli Kiwiątko będzie miała czas, to dzisiaj zrobimy sesje małej Isce :) Quote
Kiwiątko Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Sesja zrobiona:) Na życzenie będzie wkrótce więcej świeżynek:) Dziś prześlę je do Akrum, jak tylko troszku je obrobię;) Mam nadzieję, że zdjęcia się spodobają:) Quote
Akrum Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 o... Kiwiątko, Ty nie w pracy?? czy już zaczyna Cię wciągać dogomania i pracę rozpoczynasz od odwiedzenia stron dogo?? :) muszę założyć wątek mojej Kropce... w końcu ona też miała wczoraj sesję, choć się panienka bała... Quote
agaga21 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 a ja czekam na foty, coby ogłoszenia ruszyły Quote
Pyrdka Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Będą foty tylko Kiwiątko obrobi je. Też jest ich ciekawa;) Czekamy, bo jak nie:mad: to zrobimy małą zadymę. Quote
Kiwiątko Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Halo halo, uwaga uwaga:D Foty ładują się na stronkę:) Akrum, zaraz prześlę Ci link i proszę wrzuć które będziesz uważała za stosowne:) No i oczywiście roześlij je gdzie tylko chcesz, byleby pomogły te moje wypocinki tym maleństwom...:) Propos sesji, psinki pozowały niczym modelki;) Na pewno cosik ładnego się znajdzie:):) Życzę miłego oglądania:) Quote
Kiwiątko Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Ok, Akrum, link jest na Twojej poczcie. Oby wszystko było si:) No dobra, wrzucę tylko jedno zdjęcie - Iski - moim zdaniem jest wesolutkie;) Resztę zdjęć niech wrzuci Akrum:) Quote
Akrum Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 jestem jestem :smile: Kiwiątko dostałam link, gdzie umieszczone jest 5 zdjęć Iski - dziękuję :smile: zdjęcia są śliczne :smile: Quote
Kiwiątko Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Cieszę się, że zdjęcia Ci się podobają, Akrum:) Ale dziwne, że na tym linku jest tylko 5 zdjęć... Wczoraj wrzuciłam ich 40 - dlatego to tak długo trwało... No nic, postaram się zatem zrobić to jeszcze raz:) Quote
Kiwiątko Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Akrum, wkleiłam tę fotę, bo coś mi nie grało w tym linku... Ale chyba już wyczaiłam o co loto - dostaniesz e-maila z załącznikiem, tam jest cała reszta "adresów obrazków", czyli fotek psinków:) Jak chcesz je zobaczyć, to kliknij je, a jak byś chciała zamieścić je na wątku - po prostu skopiuj link - ja właśnie tak zrobiłam wklejając powyższe zdjęcie. Oby tym razem się udało:) Quote
Pyrdka Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Kiwiątko, fotki piękne. Nawet nie wiedziałam, że Ulka Brzydulka jest taką fotogeniczną dziewuszką:lol::lol::lol: Może założyć wątek na chartach? Coś chyba z nich mają. Te chude nózki i umaszczenie. Quote
agaga21 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 czekać na resztę zdjęć czy dać do ogłoszeń te co już są? Quote
Pyrdka Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Agaga możesz dać te co są zamieszczone na wątku. Są w porządku. Tak myślę.:lol: Quote
Recommended Posts