Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U mnie w domu regularna wojna między psiakami. Wczoraj dostały po wędzonym uchu. Boosz co sie działo:cool3: Wykradały sobie. Mała zołza warczała na Franka.
Obróciły obydwa. Zbankrutuję. Dzisiaj nowa dostawa:lol: Iska też przytyła cały kilogram.:-o

• Replies 567
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wpłynęło 40,00 zł od Donvitow:loveu: Dziękujemy serdecznie w imieniu Iski i Amelki.

Akrum proszę uzupełnij post rozliczeniowy.

Szukamy pilnie domków dla małych hienek. Nie chciałabym, aby zdarzyło się tak,że maludy wylądują w przytulisku. Nie po tym jak zaznały życia w domu:-( Serce by mi chyba pękło. :shake: Małe są kochane i takie ufne.

Posted

agaga21 napisał(a):
czy ogłaszałyście je gdzieś? jeśli nie to zamówię pakiet ogłoszeń na bazarku, bo oprócz allegro nie robię ogłoszeń.

ja niestety nie wyrabiam, mało czasu, a tym bardziej ostatnie kilka dni... nie wiem za co się najpierw brać.

lecę uzupełnić wpłaty.

Posted

o... Kiwiątko, Ty nie w pracy?? czy już zaczyna Cię wciągać dogomania i pracę rozpoczynasz od odwiedzenia stron dogo?? :)

muszę założyć wątek mojej Kropce... w końcu ona też miała wczoraj sesję, choć się panienka bała...

Posted

Halo halo, uwaga uwaga:D Foty ładują się na stronkę:)
Akrum, zaraz prześlę Ci link i proszę wrzuć które będziesz uważała za stosowne:) No i oczywiście roześlij je gdzie tylko chcesz, byleby pomogły te moje wypocinki tym maleństwom...:)
Propos sesji, psinki pozowały niczym modelki;) Na pewno cosik ładnego się znajdzie:):)
Życzę miłego oglądania:)

Posted

Cieszę się, że zdjęcia Ci się podobają, Akrum:) Ale dziwne, że na tym linku jest tylko 5 zdjęć... Wczoraj wrzuciłam ich 40 - dlatego to tak długo trwało... No nic, postaram się zatem zrobić to jeszcze raz:)

Posted

Akrum, wkleiłam tę fotę, bo coś mi nie grało w tym linku... Ale chyba już wyczaiłam o co loto - dostaniesz e-maila z załącznikiem, tam jest cała reszta "adresów obrazków", czyli fotek psinków:) Jak chcesz je zobaczyć, to kliknij je, a jak byś chciała zamieścić je na wątku - po prostu skopiuj link - ja właśnie tak zrobiłam wklejając powyższe zdjęcie.
Oby tym razem się udało:)

Posted

Kiwiątko, fotki piękne. Nawet nie wiedziałam, że Ulka Brzydulka jest taką fotogeniczną dziewuszką:lol::lol::lol: Może założyć wątek na chartach? Coś chyba z nich mają. Te chude nózki i umaszczenie.