Pyrdka Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 W sobotę byłyśmy z Akrum i Juldanową w odwiedzinach u Izoldy:lol: Nigdy nie sądziłam, żę zobaczę jeszcze moją "maluńką" hienkę. Iska jest cudowna,piękna i dorodna. Wyściskałam, wykochałam Ulkę Brzydulkę. Widać jak jest zżyta ze swoją rodziną. Iska miała sterylizację i są małe komplikacje:-(.Czekam na wieści jak po wizycie u weta. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku i to tylko fałszywy alarm. Zdjęcia robiła cioteczka Juldanowa. Może się odezwie na wątku i wklei jakąś fotkę. Iska ma cudowny dom i duży ogród do biegania. Quote
Akrum Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 tak się właśnie zastanawiałam kiedy napiszesz o naszej wizycie :) Iska jest śliczna, urosła panna, wydoroślała :) Na żywo wygląda jeszcze piękniej niż na zdjęciach :) Ma takie mięciutkie futerko, duże uszyska, szpiczasty pyszczek i ogólnie cała jest boska :) Mój TZ nie mógł uwierzyć, że to ta mała hienka, co była u nas na sesji zdjęciowej :) Iska na dodatek ma ładny nicki szczek - oczywiście nas obszczekała przez płot :) Quote
Juldan Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Zabijcie mnie, zadźgajcie a najlepiej łeb przetrącicie.... Zapomniałam o tych zdjęciach:oops::oops::oops: Wszystkie są rozmazane bo Izolda to żywe srebro... Pyrdka nie martw się- ranka się już praktycznie całkowicie zagoiła... Zeżreć nas chciała @ jedna:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, ale tylko jak byliśmy na podwórku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Próby przekupstwa:cool3: "Maleństwo" schowało się pod stolik;) "CiociU- kofffffffffffffam Cię:loveu:" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mówcie co chcecie ale dla mnie Ona jest PIĘKNA:loveu::loveu::loveu: Quote
Juldan Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Jest PIĘKNA i WIELKA- a ja mówiłam, że duża nie urośnie:oops::oops::oops: Cudny Domek trafił się Izoldzie... A widziałaś Pyrdka co Pan mi pokazywał? Nawet mleczne kiełki są schowane "na szczęście":lol::lol::lol: Quote
Pyrdka Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Ona jest niewiarygodnie piękna. Kochana i taka rozpieszczana- co widać gołym okiem. Moja Izoldzia kochana. Nigdy nawet w snach nie marzyłam, że ukocham tą wielką babę. Super, że ranka zagoiła się. Przyznam się, że w miedzyczasie dzwoniłam do p.Marzeny bo się troszkę martwiłam. Nawet mój TZ jest pod dużym wrażeniem, patrząc na zdjęcia Ulki Brzydulki. Quote
Akrum Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 jak widziałam Iskę na żywo na wizycie poadopcyjnej, to od razu mi się przypomniały słowa Pyrdki, że jeśli by się odpowiedni DS nie znalazł, to by ją zostawiła :) I jak ją zobaczyłam, taką wielką... to od razu stanął mi przed oczami obraz Pyrdki z walizkami i dużą Izoldą wynoszących się z domu, bo TZ nerwy puściły :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo przecież to taka mała kruszynka miała być :evil_lol::loveu::evil_lol: Ale co jak co - Iska super domek ma i jestem szczęśliwa, że mogłam ją zobaczyć po tej metamorfozie w realu :lol: Quote
agaga21 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 to naprawdę opowieść o brzydkich kaczątkach! kto by pomyślał, że tak pięknie wyrosną! Quote
Kiwiątko Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 A gdzie są zdjęcia Amelki vel Isi?? Akrum dzwoniła do mnie jakiś czas temu, że byli u niej tej w odwiedzinach:) I ktoś robił zdjecia dużemu maleństwu:) Była jej ciocia bardzo by chciała zobaczyć, jak to cudo urosło i jakie szczęśliwe jest:) Quote
Akrum Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 [quote name='Kiwiątko']A gdzie są zdjęcia Amelki vel Isi?? Akrum dzwoniła do mnie jakiś czas temu, że byli u niej tej w odwiedzinach:) I ktoś robił zdjecia dużemu maleństwu:) Była jej ciocia bardzo by chciała zobaczyć, jak to cudo urosło i jakie szczęśliwe jest:)[/QUOTE] Kiwiątko, ja mówiłam że byłyśmy u siostry Twojej Amelki, Iski :) W Łodzi :) Quote
Kiwiątko Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 łe, to widocznie coś mi się pokręciło;) Wybacz, byłam wtedy w rozjazdach i pewnie się zakręciłam za bardzo, hihihi:) Ale spoko, może jeszcze p. Aga o ile dobrze pamiętam prześle niedługo jakieś zdjęcia, to chętnie zobaczę:) Quote
Pyrdka Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Akrum jakie walizki? TZ się odgraża,że spakuje mnie kiedyś w 2 biedronkowe reklamówki. Hihihi. Quote
Pyrdka Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Izolda kochana, dokazuje i owija swoich ludziów w koło palca. Niedługo ma urodziny i szykuje sie mała impezka z tego tytułu.:multi: Quote
Pyrdka Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Izoldka pozdrawia wszystkie cioteczki na dogo. Czyż moja "Ulcia Brzydulcia" mogła lepiej trafić? Śliczna jest prawda? Quote
agaga21 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 http://images45.fotosik.pl/1400/861ab95fd432afd2med.jpg jest niesamowita! napatrzeć się nie mogę!:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::loveu: ......................i kto by pomyślał:diabloti: Quote
agaga21 Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 ciekawe jak panny się mają. pewnie dobrze... :) Quote
Pyrdka Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Iska jest typowo domowynm pupilem całej rodziny. Gdzie człowiek tam i ona. Mam zdjęcia, ale mam problem z fotosikiem. Quote
Recommended Posts