Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W sobotę byłyśmy z Akrum i Juldanową w odwiedzinach u Izoldy:lol: Nigdy nie sądziłam, żę zobaczę jeszcze moją "maluńką" hienkę. Iska jest cudowna,piękna i dorodna. Wyściskałam, wykochałam Ulkę Brzydulkę. Widać jak jest zżyta ze swoją rodziną.
Iska miała sterylizację i są małe komplikacje:-(.Czekam na wieści jak po wizycie u weta. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku i to tylko fałszywy alarm.
Zdjęcia robiła cioteczka Juldanowa. Może się odezwie na wątku i wklei jakąś fotkę.
Iska ma cudowny dom i duży ogród do biegania.

• Replies 567
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak się właśnie zastanawiałam kiedy napiszesz o naszej wizycie :)

Iska jest śliczna, urosła panna, wydoroślała :)
Na żywo wygląda jeszcze piękniej niż na zdjęciach :)
Ma takie mięciutkie futerko, duże uszyska, szpiczasty pyszczek i ogólnie cała jest boska :)
Mój TZ nie mógł uwierzyć, że to ta mała hienka, co była u nas na sesji zdjęciowej :)

Iska na dodatek ma ładny nicki szczek - oczywiście nas obszczekała przez płot :)

• 2 weeks later...
Posted

Zabijcie mnie, zadźgajcie a najlepiej łeb przetrącicie.... Zapomniałam o tych zdjęciach:oops::oops::oops:
Wszystkie są rozmazane bo Izolda to żywe srebro...
Pyrdka nie martw się- ranka się już praktycznie całkowicie zagoiła...

Zeżreć nas chciała @ jedna:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, ale tylko jak byliśmy na podwórku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Próby przekupstwa:cool3:

"Maleństwo" schowało się pod stolik;)

"CiociU- kofffffffffffffam Cię:loveu:" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Mówcie co chcecie ale dla mnie Ona jest PIĘKNA:loveu::loveu::loveu:

Posted

Jest PIĘKNA i WIELKA- a ja mówiłam, że duża nie urośnie:oops::oops::oops:

Cudny Domek trafił się Izoldzie... A widziałaś Pyrdka co Pan mi pokazywał?
Nawet mleczne kiełki są schowane "na szczęście":lol::lol::lol:

Posted

Ona jest niewiarygodnie piękna. Kochana i taka rozpieszczana- co widać gołym okiem. Moja Izoldzia kochana. Nigdy nawet w snach nie marzyłam, że ukocham tą wielką babę. Super, że ranka zagoiła się. Przyznam się, że w miedzyczasie dzwoniłam do p.Marzeny bo się troszkę martwiłam. Nawet mój TZ jest pod dużym wrażeniem, patrząc na zdjęcia Ulki Brzydulki.

Posted

jak widziałam Iskę na żywo na wizycie poadopcyjnej, to od razu mi się przypomniały słowa Pyrdki, że jeśli by się odpowiedni DS nie znalazł, to by ją zostawiła :)
I jak ją zobaczyłam, taką wielką... to od razu stanął mi przed oczami obraz Pyrdki z walizkami i dużą Izoldą wynoszących się z domu, bo TZ nerwy puściły :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
bo przecież to taka mała kruszynka miała być :evil_lol::loveu::evil_lol:

Ale co jak co - Iska super domek ma i jestem szczęśliwa, że mogłam ją zobaczyć po tej metamorfozie w realu :lol:

Posted

A gdzie są zdjęcia Amelki vel Isi?? Akrum dzwoniła do mnie jakiś czas temu, że byli u niej tej w odwiedzinach:) I ktoś robił zdjecia dużemu maleństwu:) Była jej ciocia bardzo by chciała zobaczyć, jak to cudo urosło i jakie szczęśliwe jest:)

Posted

[quote name='Kiwiątko']A gdzie są zdjęcia Amelki vel Isi?? Akrum dzwoniła do mnie jakiś czas temu, że byli u niej tej w odwiedzinach:) I ktoś robił zdjecia dużemu maleństwu:) Była jej ciocia bardzo by chciała zobaczyć, jak to cudo urosło i jakie szczęśliwe jest:)[/QUOTE]

Kiwiątko, ja mówiłam że byłyśmy u siostry Twojej Amelki, Iski :)
W Łodzi :)

Posted

łe, to widocznie coś mi się pokręciło;) Wybacz, byłam wtedy w rozjazdach i pewnie się zakręciłam za bardzo, hihihi:)
Ale spoko, może jeszcze p. Aga o ile dobrze pamiętam prześle niedługo jakieś zdjęcia, to chętnie zobaczę:)

• 1 month later...
  • 2 months later...
  • 10 months later...