Madzik93 Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Ok Asiaczku, za tydzien idziemy znów do weta. Quote
e.v.a Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 jestesmy z wami. trzymamy mocno kciuki. wszystko bedzie dobrze nie ma innej opcji:p Quote
dadiii Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 niematrw sie wszystko bedzie dobrze napewno jak by co to 3mam kciuki ale i tak wiem ze niebeda potrzebne Quote
Cambel&Megi Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Madziu,musisz myśleć pozytywnie, to i tak się stanie! Trzymamy kciuki za Lori, wszystko będzie dobrze! Quote
gogunia Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Madziu, trzymam kciuki, żeby sie okazało, że to nic wielkiego i żeby wszystko było dobrze ;) Nie martw się !!!!!!! A na zdjęciach Lori, wyszła super :lol: :multi: :evil_lol: Quote
bonita Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 My dodajemy nasze kciukasy, trzymajcie się dziewczyny :loveu: Quote
Kincia Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 O jeju co sie tu dzieje :(:( Bieda Lori :placz: Ale wszystko bedzie DOBRZE ! Trzymamy kciuki. !!!!! Quote
Madzik93 Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Mam nowe wieści. Przeczytajcie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77773&page=2 Możliwe ze nie jest tak najgorzej. Boże ale sie ciesze :multi: Quote
Vectra Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Nie zamartwiaj się na zapas , znalazłaś guza szybko więc raczej nie powinien sie przerzucić.Teraz ważne by zrobić biopsje potem wet zadecyduje co dalej. Ale wiem jak to się człowiek denerwuje :( Mój Kano ma moc tłuszczaków ,a Lala niedawno miała wycinanego guza , który okazał się na szczęście tylko krwiakiem. Głowa do góry , teraz tylko czekaj na badania , nie denerwuj sie bo to nic nie pomoże , tylko Lori niepotzrebnie stresujesz swoim smutkiem ;) Quote
Madzik93 Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 [quote name='Vectra']Nie zamartwiaj się na zapas , znalazłaś guza szybko więc raczej nie powinien sie przerzucić.Teraz ważne by zrobić biopsje potem wet zadecyduje co dalej. Ale wiem jak to się człowiek denerwuje :( Mój Kano ma moc tłuszczaków ,a Lala niedawno miała wycinanego guza , który okazał się na szczęście tylko krwiakiem. Głowa do góry , teraz tylko czekaj na badania , nie denerwuj sie bo to nic nie pomoże , tylko Lori niepotrzebnie stresujesz swoim smutkiem ;) No to mnie chyba najbardziej cieszy ze go tak szybko zauwazylam i ze jest jeszcze malutki. Wet nie mówił nic o biopsji :shake: Kilka fotek ;) Pańcia z Loricią ( czyt. ja z Lori) (Marta nie bij :modla:) Samturia z Lori. Zwróćcie uwage na rozstawienie przednich łapek mojego bulteriera :diabloti: Zamyślona Leży sobie na dywanie Z języczkiem :dog: Quote
Vectra Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Po wycięciu guza , najlepiej jest go przebadać , by się dowiedzieć co to .... Quote
Samturia Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Madzik13 napisał(a): (Marta nie bij :modla:) Samturia z Lori. Zwróćcie uwage na rozstawienie przednich łapek mojego bulteriera :diabloti: Osz ty! xD :cool3: zabije, pobije i zgwałce xD :lol: nie marwt sie.... nie gniewam sie pasqdo! xD Quote
Madzik93 Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 [quote name='Vectra']Po wycięciu guza , najlepiej jest go przebadać , by się dowiedzieć co to .... Wiem co to biopsja:lol: Ale wet nie mowił o niej nic. Czy to wiąze sie z dodatkowymi kosztami czy moze jest wliczone w cene zabiego tak jak badanie EKG przed operacją? [quote name='matusz5']śliczne zdjęcia:loveu::loveu: Madzik Dzieki:loveu::loveu::loveu: [quote name='Samturia']Osz ty! xD :cool3: zabije, pobije i zgwałce xD :lol: nie marwt sie.... nie gniewam sie pasqdo! xD O tyy!! Ja ci dam pasqudo!:-x:pissed: Jak do mnie nastepnym razem przyjedziesz to bedziesz miala nocleg na balkonie :turn-l: Quote
Samturia Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 hah! ja przyjade w wakacje, bd ciepło a ty do mnie w zime! takze szykuj sie na spanko w temp. -20 stopni pod gołym niebem:evil_lol: PASQDO! :cool3: Quote
Madzik93 Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Samturia napisał(a):hah! ja przyjade w wakacje, bd ciepło a ty do mnie w zime! takze szykuj sie na spanko w temp. -20 stopni pod gołym niebem:evil_lol: PASQDO! :cool3: No to...... nie dostaniesz u mnie żryć :eviltong: Bedziesz chodzic głodna i o suchym pysku bo piciu tez nie dostaniesz :bigcool: A jak bede u ciebie to wezme se Łapcie i mi bedzie ciepło :ylsuper: Quote
Samturia Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Madzik13 napisał(a):No to...... nie dostaniesz u mnie żryć :eviltong: Bedziesz chodzic głodna i o suchym pysku bo piciu tez nie dostaniesz :bigcool: A jak bede u ciebie to wezme se Łapcie i mi bedzie ciepło :ylsuper: pff... bo Łapcia do ciebie przyjdzie...:eviltong: A pisiu i żarcie se sama wezme! xD Quote
Vectra Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Wiesz nie wiem jak uzgodnisz z wetem , u nas było wliczone w cene zabiegu.Tzn wet podał kwote za full zestaw :) To może zapytaj weta ? Quote
Madzik93 Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Samturia napisał(a):pff... bo Łapcia do ciebie przyjdzie...:eviltong: A pisiu i żarcie se sama wezme! xD Przyjdzie bo mnie lubi :eviltong: Taaa ja ci wezme samej:mad: Vectra napisał(a):Wiesz nie wiem jak uzgodnisz z wetem , u nas było wliczone w cene zabiegu.Tzn wet podał kwote za full zestaw :) To może zapytaj weta ? Zapytam :p Quote
Samturia Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Tyyy ! jakiś cwel wziął o de mnie zgapił nicka na wrzucie! :[ Quote
Madzik93 Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Proszeo nie przeklinanie w mojej galerii :mad: :evil_lol: Quote
Recommended Posts