Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madziu, trzymam kciuki, żeby sie okazało, że to nic wielkiego i żeby wszystko było dobrze ;) Nie martw się !!!!!!!
A na zdjęciach Lori, wyszła super :lol: :multi: :evil_lol:

Posted

Nie zamartwiaj się na zapas , znalazłaś guza szybko więc raczej nie powinien sie przerzucić.Teraz ważne by zrobić biopsje potem wet zadecyduje co dalej.
Ale wiem jak to się człowiek denerwuje :( Mój Kano ma moc tłuszczaków ,a Lala niedawno miała wycinanego guza , który okazał się na szczęście tylko krwiakiem.

Głowa do góry , teraz tylko czekaj na badania , nie denerwuj sie bo to nic nie pomoże , tylko Lori niepotzrebnie stresujesz swoim smutkiem ;)

Posted

[quote name='Vectra']Nie zamartwiaj się na zapas , znalazłaś guza szybko więc raczej nie powinien sie przerzucić.Teraz ważne by zrobić biopsje potem wet zadecyduje co dalej.
Ale wiem jak to się człowiek denerwuje :( Mój Kano ma moc tłuszczaków ,a Lala niedawno miała wycinanego guza , który okazał się na szczęście tylko krwiakiem.

Głowa do góry , teraz tylko czekaj na badania , nie denerwuj sie bo to nic nie pomoże , tylko Lori niepotrzebnie stresujesz swoim smutkiem ;)

No to mnie chyba najbardziej cieszy ze go tak szybko zauwazylam i ze jest jeszcze malutki. Wet nie mówił nic o biopsji :shake:

Kilka fotek ;)
Pańcia z Loricią ( czyt. ja z Lori)

(Marta nie bij :modla:) Samturia z Lori. Zwróćcie uwage na rozstawienie przednich łapek mojego bulteriera :diabloti:

Zamyślona

Leży sobie na dywanie

Z języczkiem :dog:

Posted

Madzik13 napisał(a):

(Marta nie bij :modla:) Samturia z Lori. Zwróćcie uwage na rozstawienie przednich łapek mojego bulteriera :diabloti:

Osz ty! xD :cool3: zabije, pobije i zgwałce xD :lol:

nie marwt sie.... nie gniewam sie pasqdo! xD

Posted

[quote name='Vectra']Po wycięciu guza , najlepiej jest go przebadać , by się dowiedzieć co to ....

Wiem co to biopsja:lol: Ale wet nie mowił o niej nic. Czy to wiąze sie z dodatkowymi kosztami czy moze jest wliczone w cene zabiego tak jak badanie EKG przed operacją?

[quote name='matusz5']śliczne zdjęcia:loveu::loveu: Madzik

Dzieki:loveu::loveu::loveu:

[quote name='Samturia']Osz ty! xD :cool3: zabije, pobije i zgwałce xD :lol:

nie marwt sie.... nie gniewam sie pasqdo! xD

O tyy!! Ja ci dam pasqudo!:-x:pissed: Jak do mnie nastepnym razem przyjedziesz to bedziesz miala nocleg na balkonie :turn-l:

Posted

Samturia napisał(a):
hah! ja przyjade w wakacje, bd ciepło a ty do mnie w zime! takze szykuj sie na spanko w temp. -20 stopni pod gołym niebem:evil_lol: PASQDO! :cool3:

No to...... nie dostaniesz u mnie żryć :eviltong: Bedziesz chodzic głodna i o suchym pysku bo piciu tez nie dostaniesz :bigcool: A jak bede u ciebie to wezme se Łapcie i mi bedzie ciepło :ylsuper:

Posted

Madzik13 napisał(a):
No to...... nie dostaniesz u mnie żryć :eviltong: Bedziesz chodzic głodna i o suchym pysku bo piciu tez nie dostaniesz :bigcool: A jak bede u ciebie to wezme se Łapcie i mi bedzie ciepło :ylsuper:

pff... bo Łapcia do ciebie przyjdzie...:eviltong:
A pisiu i żarcie se sama wezme! xD

Posted

Samturia napisał(a):
pff... bo Łapcia do ciebie przyjdzie...:eviltong:
A pisiu i żarcie se sama wezme! xD

Przyjdzie bo mnie lubi :eviltong:
Taaa ja ci wezme samej:mad:

Vectra napisał(a):
Wiesz nie wiem jak uzgodnisz z wetem , u nas było wliczone w cene zabiegu.Tzn wet podał kwote za full zestaw :)
To może zapytaj weta ?

Zapytam :p