Selenga Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 A teraz będzie ta wataha po kolei: Hera - kaukaz, 8 lat (kupiona) Gabi - mix, 10 lat Dżeki - mix, 3 lata Gina - mix, 6 lat (siostra Diany) Diana - mix, 6 lat (siostra Giny) Quote
Selenga Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Nikola - collie, 5 lat (kupiona) Sonia - rottweilerka, 4 lata (adoptowana) Kacper - mix, 7 lat Kora - mix, 10 lat Klara - mix, 5 lat Quote
Selenga Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Bazyl - chow chow, 4 lata Misiek - mix, 2 lata Kora II - mix, 2-3 lata (znaleziona) i Majkel - husky, 5 lat (znaleziony) Tiłana - husky, 12 lat (kupiona) i dwa znalezione umieszczone w hoteliku -mix owczarek i łaciata sunia RAZEM 19 psiaków i co najmniej 1 kot :) Quote
mshume Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 no padłam, wszystkie widać szczęśliwe i zadbane :loveu::loveu::loveu: Quote
Borówka16 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 mshume napisał(a):no padłam:loveu::loveu::loveu: Ja też! :) Quote
Jagna78 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Selenga napisał(a): A tu wam wrzucę tylko link bo to trzeba zobaczyć w pełnych rozmiarach - idealne zdjęcie na tapetę komputera, rozweselającą tapetę :) http://dogo.egonet.pl/fotki/jogi/tapeta.jpg hihi..no tapeta jak się patrzy....bezbłedny Joguś na zły humor :D:crazyeye::lol: Quote
Abrakadabra Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Yoguś nie mógł trafić lepiej :) Stadko "jak się patrzy" ! Wioletta - jesteś WIELKA :loveu: Quote
Selenga Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 To ja uzupełnię bo w rodzinnej galerii brakuje jeszcze jednego zdjęcia: Szoni czyli łaciata sunia, która jest razem z Cezarem w hoteliku Quote
violetta87 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 ...zawiozlam Cezara do Grodziska Maz.do nowego domku dzisja..Szonia bardzo teskni za nim... Quote
Abrakadabra Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='violetta87']...zawiozlam Cezara do Grodziska Maz.do nowego domku dzisja..Szonia bardzo teskni za nim...[/QUOTE] Czyli nowy domek przypadł Ci do gustu? Nie było mozliwości wyadoptowania obojga? Quote
Abrakadabra Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 14-letni maltańczyk Daczi, którego Wioletta przygarnęła, odszedł... Trzymaj się kochana. Quote
mshume Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Wioletko, przesyłam ciepłe myśli, wiem ile mały dla Ciebie znaczył :( Quote
sacred PIRANHA Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Abrakadabra napisał(a):14-letni maltańczyk Daczi, którego Wioletta przygarnęła, odszedł... Trzymaj się kochana. bardzo mi przykro:-( Joguś utul tam swoją panią... Quote
Abrakadabra Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 sacred PIRANHA napisał(a):bardzo mi przykro:-( Joguś utul tam swoją panią... Yoguś też bardzo tęskni :( Quote
sacred PIRANHA Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Abrakadabra napisał(a):Yoguś też bardzo tęskni :( ehh przykre to wszystko... ale maluszek był kochany w te ostatnie swoje tygodnie, to najwazniejsze... miałam napisac, ze czas leczy rany...ale w czerwcu minie rok od odejscia mojej kochanej Fili a ja nadal płacze...rzadziej,krócej, ale mimo wszystko płacze... buziaki dla Wioletty, trzymaj sie, masz tyle psiaków, masz dla kogo sie usmiechac i dla kogo byc silną... Quote
Abrakadabra Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Odeszła Tilanka... [*] Wiolcia, trzymaj się cieplutko... Quote
Selenga Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 najnowsze fotki maluszka: Dostałam jeszcze jakieś pliki mp4 ale niestety nie mogę z nimi nic zrobić :( Quote
mshume Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Slicznota z niego nie :) A jaki pocieszny i przyjazny dla innych psiaków. Cukiereczek nasz:loveu: Quote
Rumi. Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 piękny psiak z niego i jakie wygody ma :loveu: Quote
Abrakadabra Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Yoguś był na wizycie kontrolnej u prof. Galantego :) Pan dr nie mógł wyjść z podziwu, jakie cudo wyrosło z tego biednego stworzonka :). Zapowiedział, ze przekaże swojemu bratu, iż rezygnacja z adopcji to był zły pomysł. Malutek powoli może być przestawiany na karmę białkową :) W piatek Yogi będzie poddany zabiegowi usuwaniu ząbków, przepukliny i kastracji w Klinice na Powstańców Śl. Trzymajcie kciuki za maluszka! Quote
mshume Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Pojedziemy i sprawdzimy za tydzień, czy klejnotów brak, co nie? ;) Quote
Abrakadabra Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 mshume napisał(a):Pojedziemy i sprawdzimy za tydzień, czy klejnotów brak, co nie? ;) No pewnie :) Już nas zapowiedziałam :) Quote
Abrakadabra Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 U Yogusia podczas narkozy i operacji wykryto dolegliwości, których nikt się nie spodziewał. Nie znaleziono drugiego jąderka (Yogutek miał być wnętrem), ma powiększoną prostatę, a przepuklina okazała się być... kamieniami w pęcherzu moczowym... Został w szpitaliku na 2 doby, ponieważ miał rozcinany pęcherz, w tej chwili ma założony cewnik. Wioletta, trzymaj się! Quote
Recommended Posts