mariamc Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Kinga , w tygodniu przyjeżdża do mnie pies z Poznania, czyli transport do Poznania ,tylko jak dalej do tego DT? "Moje " były kilkakrotnie kąpane , miały grzyba. W tej chwili jest super , bez leków. Quote
rita60 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Kinga czy były zapytania o małego,ma sporo wejsc na allegro. Quote
kinga Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 [quote name='rita60']kinga czy były zapytania o małego,ma sporo wejsc na allegro.[/quote] Z. E. R. O. :shake: Quote
rita60 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='kinga']Z. E. R. O. :shake:[/QUOTE] Cholera tyle wejsc i sporo ogłoszen........szkoda. Quote
kinga Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 postaram się porobić mu nowe zdjęcia w tym tygodniu, może jakoś się wyrwę do schroniska z aparatem dziwne, swoją drogą, nawet głupich maili ani głupich telefonów nie dostaję o niego... Quote
PaulinaT Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Się zapisuję. Se doczytam. Potem, w bliżej nieokreślonym potem... Quote
tanitka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Kinga, jakby ktoś jechał z Twoich okolic w kierunku Warszawy to dawaj go do mnie. ;) Quote
kinga Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='tanitka']Kinga, jakby ktoś jechał z Twoich okolic w kierunku Warszawy to dawaj go do mnie. ;)[/QUOTE] :mdleje::mdleje::mdleje: Quote
malawaszka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 nooo Kinga dawno transportu żadnego nie szukałaś :turn-l: :loveu: Quote
tanitka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 ja już nie mogę patrzeć na to maleństwo skudlone, zziębnięte :( Quote
AniaGucio Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Szoda, że nie mam prawka bo wybieram się Koszalina tyle że pociągiem :( Quote
malawaszka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 albo transporterek :) przecież on malutki jest :) Quote
IVV Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 ale pociagiem tez go mozna przewiesc ...w najgorszym przypadku vet moze mu podac cos na uspokojenie ....co osobiscie bym polecala tak dla mniejszego stresu malucha Quote
AniaGucio Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Kiedy chcecie go przewieźć?? Rozumiem, że on przez cały ten czas bidak siedzi w schronie?! Quote
tanitka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 piesek jest w schronisku cały czas, waży max 5 kg. Mam transporter taki mały więc jeśli mogłabyś go zabrać pociągiem do Warszawy to podrzucę Ci go przed wyjazdem. Bilet za psa kosztuje 10 złotych. Quote
kinga Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='malawaszka']nooo Kinga dawno transportu żadnego nie szukałaś :turn-l: :loveu:[/QUOTE] a bo Ty mnie nie doceniasz :diabloti: jutro raniutko ekspediuję pod Wrocław starego, rozsypujacego sie podhalana :eviltong: Quote
kinga Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [B]AniaGucio[/B] - kiedy będziesz jechała do Koszalina? I czy ew. opcja pociągowa wchodziłaby w rachubę? bardzo, bardzo proszę o szybką odpowiedź :oops:, bo musze montować wszytkie ogniwa. Ja dziś pół dnia spędziłam na transportowym, kombinując, ile wlezie. Niestety, mój samochód od 3 dni zaczął przy używaniu kierownicy skrzypieć, jak stara, zardzewiała korba od wiejskiej studni :crazyeye:. Można zdechnąć ze śmiechu, jak się jedzie :evil_lol:. Ale podobno to niebezpieczne? :-o, i przykazano mi w domu w te pędy odwiedzić mechanika :-(, więc będę miała kłopoty w najbliższych dniach z dłuższymi trasami. Quote
AniaGucio Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Oczywiście bardzo chętnie bym pomogła, ale jest kilka "ale" niestety... Miałam w planach jechać 15go lutego (to niestety jeszcze 2 tyg.) pociągiem z Wwy wraz ze swoim Gustawem. Nie mogę powiedzieć, że na 100% pojadę, bo sama czekam aż zwolni się miejsce dla mojego podopieczny u Jamora. Jeżeli do tego czasu nie znajdziecie innego sposobu i transportu to będziemy kombinować. Chciałabym wpaść do mamy chociaż na kilka dni - mamy w planach złapanie kotki i jej sterylizację, ale nie mogę na 100% powiedzieć kiedy to będzie!! Na 90% będę jechać w lutym w tamte strony. Gustawa mogłabym podrzucić teściom... potem by go przywieźli... Quote
AniaGucio Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='kinga']dziękuję! czyli wstępnie będziesz naszym Planem Awaryjnym - Planem Be :-)[/QUOTE] OK!! Pomyślę, pogadam z teściami ... i będę śledzić wątek :) Aha, on jest szczepiony?? Do pociągu trzeba mieć ważną książeczkę szczepień!! Quote
kinga Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='AniaGucio']Oczywiście bardzo chętnie bym pomogła, ale jest kilka "ale" niestety... Miałam w planach jechać 15go lutego (to niestety jeszcze 2 tyg.) pociągiem z Wwy wraz ze swoim Gustawem. Nie mogę powiedzieć, że na 100% pojadę, bo sama czekam aż zwolni się miejsce dla mojego podopieczny u Jamora. Jeżeli do tego czasu nie znajdziecie innego sposobu i transportu to będziemy kombinować. Chciałabym wpaść do mamy chociaż na kilka dni - mamy w planach złapanie kotki i jej sterylizację, ale nie mogę na 100% powiedzieć kiedy to będzie!! Na 90% będę jechać w lutym w tamte strony. Gustawa mogłabym podrzucić teściom... potem by go przywieźli...[/QUOTE] dziękuję! czyli wstępnie będziesz naszym Planem Awaryjnym - Planem Be :-) Quote
AniaGucio Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Wiadomo coś o transporcie... czy nadal jestem planem awaryjnym B?? ;) Quote
Recommended Posts