Jump to content
Dogomania

KOSZALIN - CORALGOL. Rasy: Brudna Śmierdząca Szmatka. Teraz robi za yorka u tanitki!

Recommended Posts

• Replies 531
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kinga ,
w tygodniu przyjeżdża do mnie pies z Poznania, czyli transport do Poznania ,tylko jak dalej do tego DT?
"Moje " były kilkakrotnie kąpane , miały grzyba. W tej chwili jest super , bez leków.

Posted

postaram się porobić mu nowe zdjęcia w tym tygodniu, może jakoś się wyrwę do schroniska z aparatem

dziwne, swoją drogą, nawet głupich maili ani głupich telefonów nie dostaję o niego...

Posted

ale pociagiem tez go mozna przewiesc ...w najgorszym przypadku vet moze mu podac cos na uspokojenie ....co osobiscie bym polecala tak dla mniejszego stresu malucha

Posted

piesek jest w schronisku cały czas, waży max 5 kg. Mam transporter taki mały więc jeśli mogłabyś go zabrać pociągiem do Warszawy to podrzucę Ci go przed wyjazdem. Bilet za psa kosztuje 10 złotych.

Posted

[quote name='malawaszka']nooo Kinga dawno transportu żadnego nie szukałaś :turn-l: :loveu:[/QUOTE]

a bo Ty mnie nie doceniasz :diabloti:
jutro raniutko ekspediuję pod Wrocław starego, rozsypujacego sie podhalana :eviltong:

Posted

[B]AniaGucio[/B] - kiedy będziesz jechała do Koszalina?
I czy ew. opcja pociągowa wchodziłaby w rachubę?
bardzo, bardzo proszę o szybką odpowiedź :oops:, bo musze montować wszytkie ogniwa.

Ja dziś pół dnia spędziłam na transportowym, kombinując, ile wlezie.

Niestety, mój samochód od 3 dni zaczął przy używaniu kierownicy skrzypieć, jak stara, zardzewiała korba od wiejskiej studni :crazyeye:. Można zdechnąć ze śmiechu, jak się jedzie :evil_lol:.

Ale podobno to niebezpieczne? :-o, i przykazano mi w domu w te pędy odwiedzić mechanika :-(, więc będę miała kłopoty w najbliższych dniach z dłuższymi trasami.

Posted

Oczywiście bardzo chętnie bym pomogła, ale jest kilka "ale" niestety... Miałam w planach jechać 15go lutego (to niestety jeszcze 2 tyg.) pociągiem z Wwy wraz ze swoim Gustawem. Nie mogę powiedzieć, że na 100% pojadę, bo sama czekam aż zwolni się miejsce dla mojego podopieczny u Jamora. Jeżeli do tego czasu nie znajdziecie innego sposobu i transportu to będziemy kombinować. Chciałabym wpaść do mamy chociaż na kilka dni - mamy w planach złapanie kotki i jej sterylizację, ale nie mogę na 100% powiedzieć kiedy to będzie!! Na 90% będę jechać w lutym w tamte strony. Gustawa mogłabym podrzucić teściom... potem by go przywieźli...

Posted

[quote name='kinga']dziękuję!
czyli wstępnie będziesz naszym Planem Awaryjnym - Planem Be :-)[/QUOTE]

OK!!
Pomyślę, pogadam z teściami ... i będę śledzić wątek :)

Aha, on jest szczepiony?? Do pociągu trzeba mieć ważną książeczkę szczepień!!

Posted

[quote name='AniaGucio']Oczywiście bardzo chętnie bym pomogła, ale jest kilka "ale" niestety... Miałam w planach jechać 15go lutego (to niestety jeszcze 2 tyg.) pociągiem z Wwy wraz ze swoim Gustawem. Nie mogę powiedzieć, że na 100% pojadę, bo sama czekam aż zwolni się miejsce dla mojego podopieczny u Jamora. Jeżeli do tego czasu nie znajdziecie innego sposobu i transportu to będziemy kombinować. Chciałabym wpaść do mamy chociaż na kilka dni - mamy w planach złapanie kotki i jej sterylizację, ale nie mogę na 100% powiedzieć kiedy to będzie!! Na 90% będę jechać w lutym w tamte strony. Gustawa mogłabym podrzucić teściom... potem by go przywieźli...[/QUOTE]

dziękuję!
czyli wstępnie będziesz naszym Planem Awaryjnym - Planem Be :-)