Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunia została znaleziona w jedna z świątecznych noc. Siedziała w bramie, na betonie, zamarznięta tak, że nie mogła chodzić.
Została wzięta do domu, ale tylko na trochę, nie ma za dużo czasu.
Sunia waży 7,5 kg, ma około 6-7 la. Kamień na zabkach, lekka zaćma. Końcówka cieczki.
Zadbana, zna zycie w domu, śpi w łóżku, prosi na dwóch łapkach jak króliczek, wchodzi na kolana. Jest nadzieja, ze się zgubiła i ktoś ją szuka, lecz na razie nie ma odzewu na ogłoszenia. Możliwe, ze jednak ktoś ją porzucił. Co z nią będzie? Dt jej nie chce.

Jesli jednak nie znajdzie sie własciciel za dwa tygodnie trzeba ja wysterlizować, usunąć kamień z zębów. No i znaleźć dom.

Uploaded with ImageShack.us

Posted

Agata przeslij mi jej opis ,tak jak robiłyśmy z moimi,własnie przygotowuje ogłoszenia na tablice do wetki,to i ja odrazu tam umieścimy.Może ktos ja pozna i właściciel sie znajdzie??? Cuda czasem sie zdarzają :)

Posted

IVV napisał(a):
dobrze ,ze ja znalazlas Agatko !!!

Ja jej nie znalazłam tylko zostałam poproszona o pomoc. Sunia jest w dt, ale ten w ogóle nie współpracuje. Coś czuję , że skończy się tak, że mała wyląduje u mnie. A nie chciałabm teraz czwartego psa, bo ostatnio źle się czuję, kręgosłup mi szwankuje.

Ania, ja własciwie mało o tej suni wiem, ale spróbuje napisać parę zdań.