RUDA ZUZIA Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 To trzymam kciuki za malutką. Oby i mamusia domek szybko znalazła. Quote
vanili Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 super, że mala znalazła domek, tez trzymam kciuki za Iwę. :* Quote
snuszak Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Iwa jak nasza Renia z Puszczykowa - i jej się uda Quote
supergoga Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 Iwa miała wizyte wczoraj zainteresowanych osób. Może...jak tylko Inka pojedzie do domu - i Iwa opuści przytulisko i Pawła. Jest wspaniałą, czystą sunią. Jutro wizyta adopcyjna domku dla Inki. Quote
vanili Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 cudnie byłoby gdyby Iwa znalazła swój kąt, oby!!! Duże Duże kciukacze!! Quote
supergoga Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Dzisiaj mała Inka opuściła przytulisko i mamę. zamieszkała w maleńkim mieszkanku u ciepłej rodziny - nie będzie siedziałą sama w domu, już zakochana w Panu umościła się obok niego na kanapie. Pan Patryk opowiadał nam dzisiaj na wizycie o ich 16 letniej poprzedniej suni i o swoich patakach, które hoduje - ma ogromną wiedzę. Na sunię juz czekały puszeczki Animondy Junior, legowisko. Będzie kochana mam nadzieję. Teraz damy znac domkowi zainteresowanemu Iwusia, że może jechać do domu. Quote
Ajula Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 supergoga napisał(a):Dzisiaj mała Inka opuściła przytulisko i mamę. zamieszkała w maleńkim mieszkanku u ciepłej rodziny - nie będzie siedziałą sama w domu, już zakochana w Panu umościła się obok niego na kanapie. Pan Patryk opowiadał nam dzisiaj na wizycie o ich 16 letniej poprzedniej suni i o swoich patakach, które hoduje - ma ogromną wiedzę. Na sunię juz czekały puszeczki Animondy Junior, legowisko. Będzie kochana mam nadzieję. Teraz damy znac domkowi zainteresowanemu Iwusia, że może jechać do domu. dobra i miła wiadomość w tym niesympatycznym dniu szczęśliwego życia malutka :) Quote
RUDA ZUZIA Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Wszystkiego dobrego w nowym życiu dla Inki:lol: I za Iwusię teraz trzymam kciuki:lol: Quote
ani Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 ale fajnie...bardzo się cieszę, cały czas myślę o nich,mam nadzieję,że Iwa tez szybko znajdzies ię jakis dobrych ludzi...Cały czas miałam ten obraz małej w tej niby budzie, super !!! Czekam na nowe dobre wieści!! Quote
supergoga Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Dobrych wieści ciąg dalszy. Państwo którzy odwiedzili Iwę - zobaczyli, że córeczka w domku i zaraz dzisiaj przyjechali po Iwusię. Mała sunia już we własnym domu. Umowa podpisana. Quote
vanili Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 ale super:) byłam wirtualnym opiekunem Iwy, czy mam zmienić podopieczną w przekazie, czy jeszcze potrzebujecie wsparcia finansowego dla Iwy?:) Quote
What May NN Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 supergoga napisał(a):Dobrych wieści ciąg dalszy. Państwo którzy odwiedzili Iwę - zobaczyli, że córeczka w domku i zaraz dzisiaj przyjechali po Iwusię. Mała sunia już we własnym domu. Umowa podpisana. no to elegancko :-) bardzo się cieszę :-) Quote
RUDA ZUZIA Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Ale fantastyczne wieści :lol: Powodzenia Iwusiu :bye: Quote
ani Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 no i powodzenia dla tych dwóch Słodziulek!!! Quote
vanili Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 gdyby jakieś zdjęcia się znalazły z nowym domków byłoby super :):):) Quote
supergoga Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Na razie mam wieści od Inki: Inka miewa się świetnie, strasznie dużo energii ma. Nie zmienialiśmy jej imienia, by niepotrzebnie nie mieszać jej i nam w głowie, jak również nie robić problemu w papierach - w końcu psa nie kocha się za jego imię tylko za to że jest. Podczas badania kontrolnego pani dr. wykryła minimalną przepuklinę pępkową, ale powolutku się wchłania z tego co zaobserwowałem. W przyszłym tygodniu Inka jedzie na kontrolę i będzie wszystko jasne. Bardzo z niej pojętne stworzonko, dwa razy nie powtarza błędu. Wydaje mi się że jej tatą może być jakiś pies typu buldog, bokser, bo gdy się bawiła i huknęła z impetem w szafę, to zachowała się tak jakby tego nie zauważyła. Czasem jeszcze nie zdąży, ale woła kupkę i siusiu, a nigdy nie zrobiła na rękach czy na tapczanie. Waży ciut ponad 4,5kg i ma wilczy apetyt. na dworze sama się wyprowadza, bo dumnie niesie smycz w pyszczku. Zaczyna pojmować polecenia: siad i podaj łapę. Jak chce na siebie zwrócić uwagę, kradnie laczki. Z mamą i narzeczoną mamy niezły ubaw gdy mój tata ją goni po domu. Na Inkę nie da się ani gniewać, ani nawet głosu podnieść, taki z niej kochany psiuntolek. Zapraszam na wizytę kontrolną Quote
Ajula Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 dobre wiadomości :) na pewno znowu urosła, ciekawe jak teraz wygląda Quote
vanili Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 :) fajny opis, najbardziej podoba mi się "samowyprowadzanie" :):):) bardzo sie cieszę, że kluseczka ma sie dobrze:) Quote
supergoga Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Za jakiś czas wybiorę się z wizytą kontrolną. Wtedy będą fotki. Quote
ani Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 witam, moze wiadomo co u Iwy? tak sie zastanawiam jak się miewa, jak sie zaadoptowała i przystosowała do nowych warunków...czy jest wesoła i jak sie zachowuje u nowych wlaścicieli.. Quote
Recommended Posts