RUDA ZUZIA Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 ani napisał(a):witam, moze wiadomo co u Iwy? tak sie zastanawiam jak się miewa, jak sie zaadoptowała i przystosowała do nowych warunków...czy jest wesoła i jak sie zachowuje u nowych wlaścicieli.. Krótki czas po adopcji Iwy widziałam ją na fb ale już zapomniałam jak ją znalazłam. Może ktoś wie? Quote
supergoga Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Postaram się dowiedzieć, tylko ostatnio tyle pracy z tymi, które szukają domów, że zupełnie nie ma kiedy zająć sie psiakami w domkach. Ale postaram się. Quote
supergoga Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 [FONT=georgia]http://www.facebook.com/pages/Ruda/153638741359343[/FONT] [FONT=georgia][/FONT] [FONT=georgia]To Iwa. Niebawem strylizacja suni - ma się świetnie.[/FONT] Quote
Ajula Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 weszłam na fb i oniemiałam z zachwytu - miłość aż bije z tych zdjęć naszej Iwy (teraz Rudej) :loveu: ale jej się trafili ludzie! :sweetCyb: Quote
RUDA ZUZIA Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Ja też tam zajrzałam. Iwunia ma super.:multi: Quote
supergoga Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Wieści od Inki [FONT=Consolas]Wszystko w należytym porządku. Nauczyła się kilku komend. Rośnie jak na drożdżach. Ma teraz ponad 8kg i nadal rośnie. Jest zadziorna i broni domowników, szczególnie mojej mamy. Je jak cała sfora mimo to nie jest gruba. Nawet pomerduje swoim "mini' ogonkiem :). Zgubiła parę mleczaków, ale szczęki mimo to ma mocne. Wydaję mi się że jej ojcem był rottweiler, lub jego mieszaniec, bo z mordki (przodozgryz) i z postury go przypomina. Niestety nie mam dostępu do aparatu, mogę jedynie przesłać zdjęcia z komórki. Jednakoż zapraszamy na wizytę domową :). Ps. Jedna pani zapytała mnie "czy zawsze musi mieć Pan najładniejszego psa na osiedlu?" :). [/FONT] [FONT=Consolas][/FONT] [FONT=Consolas]Dowcipnego ma Pana. Mam parę zdjęć - niewyraźne są, ale sunia ma dobry dom.[/FONT] [FONT=Consolas][/FONT] Quote
RUDA ZUZIA Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 To jest Inka??? Niesamowicie urosła:lol: Quote
Ajula Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 jak urosła! śliczna misia z niej, i pomyśleć, że biedactwo się na budowie w śniegu urodziło..... a teraz może spać w objęciach swojej Pańci :loveu: Quote
Recommended Posts