Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ani napisał(a):
witam, moze wiadomo co u Iwy? tak sie zastanawiam jak się miewa, jak sie zaadoptowała i przystosowała do nowych warunków...czy jest wesoła i jak sie zachowuje u nowych wlaścicieli..

Krótki czas po adopcji Iwy widziałam ją na fb ale już zapomniałam jak ją znalazłam.
Może ktoś wie?

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wieści od Inki

[FONT=Consolas]Wszystko w należytym porządku. Nauczyła się kilku komend. Rośnie jak na drożdżach. Ma teraz ponad 8kg i nadal rośnie. Jest zadziorna i broni domowników, szczególnie mojej mamy. Je jak cała sfora mimo to nie jest gruba. Nawet pomerduje swoim "mini' ogonkiem :). Zgubiła parę mleczaków, ale szczęki mimo to ma mocne. Wydaję mi się że jej ojcem był rottweiler, lub jego mieszaniec, bo z mordki (przodozgryz) i z postury go przypomina. Niestety nie mam dostępu do aparatu, mogę jedynie przesłać zdjęcia z komórki. Jednakoż zapraszamy na wizytę domową :). Ps. Jedna pani zapytała mnie "czy zawsze musi mieć Pan najładniejszego psa na osiedlu?" :). [/FONT]
[FONT=Consolas][/FONT]
[FONT=Consolas]Dowcipnego ma Pana. Mam parę zdjęć - niewyraźne są, ale sunia ma dobry dom.[/FONT]
[FONT=Consolas][/FONT]

Posted

jak urosła! śliczna misia z niej, i pomyśleć, że biedactwo się na budowie w śniegu urodziło.....
a teraz może spać w objęciach swojej Pańci :loveu: