pati Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [LEFT]Niestey nie. Choroba miałam numer bo dzwoniła ale wyjełam baterie i mi wszystko znikneło No nie co za baba. My to idioci!! no prosze ile ja sie moge ciekawych rzeczy o sobie dowiedzieć :eviltong: Od razu ja wyczułam. A moge dostac na PW adres gdzie ona sie wypowiada? To chyba sie pokapowała ze nikt jej psa nie wyda. Mowiłam ze jakos zareaguje. [/LEFT] Quote
madalenka Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Czy znalazl by sie jakis transport na poniedzialek dla Peggy??? Z Zor do Rytwian, albo Kielc (to jeszcze nie jest dokladnie wiadome). To jest okolo 160 km. PILNE! :roll: Quote
wandul 66 Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 nie ufałabym komuś , kto najpierw jest oburzony okaleczaniem zwierzęcia a potem nagle wycofuje się z wszystkiego , Admin . JAK MASZ DOM NA MOEJSCU , ODDAJ JĄ TAM Quote
supergoga Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 A co z Warszawą, czy ten domek nie jest donbry. Czy Magdalenka o nim pisała? Może miałaby tam dobrze. A może drugi domek chciałby innego psiaka - przeciez mamy arsenał psiulków. Quote
madalenka Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Ten domek w Wawie jest naprawde dobry. No i on potrzebuje transportu(!). Bo wlasciciele sa na wakacjach i wracajac chcieliby odebrac malucha (:loveu:). Tylko im troszke nie po drodze... Wiec chcieliby w polowie drogi ... jakby im ktos podwiozl ... ;) Quote
supergoga Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Ludziska, ruszamy głowami. Może da sie pomóc Peggi dotrzec do własnego domku. Quote
Amanita Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 Trochę się w tym pogubiłam. Admin wczoraj rozmawiał z panią z Warszawy i powiedziała, że przyjedzie po Peggy w poniedziałek. Czyżby chodziło tutaj o dwie różne osoby z Warszawy??? Nic nie rozumiem. Peggy Sue ma się świetnie;) Takiego urwisa to ja dawno nie widziałam:evil_lol: Skąd tyle energii w takim małym ciałku?:lol: Teraz troszkę się uspokoiła i udaje, że śpi;) Dzisiaj Peggy spędzi noc u cioci Gosi i jej Boksi, a jutro znowu wraca do mnie. Aza ma już jej serdecznie dość;), bo ten brzdąc ją gryzie, drapie, szarpie za ogon:evil_lol: Ciociu Alfo, ja myślę, że można tak dla wszystkich wkleić zdjęcie Zuzi, żebyśmy mogli zobaczyć, jak kiedyś będzie prawdopodobnie wyglądać nasza mała miss Peggy;) Quote
madalenka Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Ta osoba z Wawy, to jedna i ta sama osoba. :eviltong: No i ona potrzebuje transportu. Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 A transport musi być w poniedziałek?? Czy inne dni też wchodzą w grę?? I czy mozna liczyć np.na zwrot kosztów transportu?? Quote
madalenka Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Najlepiej by bylo w poniedzialek ... Bo by wracajac odebrali, po drodze. A tak to nie wiem, czy nie potrzeba by bylo jeszcze dalej podwiesc... Mozna liczyc na zwrot kosztow. Zreszta, jak cos to dzwonic: 509974249 :razz: Quote
marmar Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Ciociu Alfo, ja myślę, że można tak dla wszystkich wkleić zdjęcie Zuzi, żebyśmy mogli zobaczyć, jak kiedyś będzie prawdopodobnie wyglądać nasza mała miss Peggy;-) Pozwoliłam sobie wkleić foteczke Zuzi,ciociu alfo wybacz;) Quote
madalenka Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Prosze, pomozcie ... :roll: Nikt nie moze pomoc z transportem??? ;) Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='marmar'] Pozwoliłam sobie wkleić foteczke Zuzi,ciociu alfo wybacz;) ee,takie, czekaj ciociu wyślę Ci ładniejsze to wkleisz. Co do transportu małej - jeśli dom jest na 100% pewny i sprawdzony, to ja jutro o 15 jadę do Warszawy. Wysiadam w Warszawie Centralnej, będę tam o 17.40. Mogę zabrać szczeniaka. Quote
syla00 Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Alfa i Zuzia napisał(a):ee,takie, czekaj ciociu wyślę Ci ładniejsze to wkleisz. Co do transportu małej - jeśli dom jest na 100% pewny i sprawdzony, to ja jutro o 15 jadę do Warszawy. Wysiadam w Warszawie Centralnej, będę tam o 17.40. Mogę zabrać szczeniaka. ooo Alfa! widzę, że się jednak zdecydowałaś! no to miłego wypoczynku;) Quote
madalenka Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Zaraz zadzwonie i zapytam, czy taki transport odpowiada. :lol: Dom jest ok. Na 100%. Nie ma zadnych watpliwosci. :cool3: A Zuzia to mama Peggy??? ;) Czym teraz sie karmi malucha???? Tylko namoczona karma???? A czym karmia w azylu??? Quote
madalenka Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Alfa to idealnie pasuje!!! Jestes boska!!!! Super, dzieki wielkie!!! :lol: Podaj mi na priva twoj telefon, albo zadzwon do przyszlych wlascicieli Peggy - 509 974 249, to uzgodnicie reszte. :cool3: Quote
Małgośka z Boksą Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Mały diabełek jest u mnie :diabloti: :diabloti: :diabloti: zdjęcia będą później lecę do tego szaleńca Quote
masienka Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='pati']Niestey nie. Choroba miałam numer bo dzwoniła ale wyjełam baterie i mi wszystko znikneło No nie co za baba. My to idioci!! no prosze ile ja sie moge ciekawych rzeczy o sobie dowiedzieć :eviltong: Od razu ja wyczułam. A moge dostac na PW adres gdzie ona sie wypowiada? To chyba sie pokapowała ze nikt jej psa nie wyda. Mowiłam ze jakos zareaguje. Mam wszystkie dane od Admina wiec zostala zgloszona juz w Czarnych Kwiatkach. A wypowiada sie tutaj, niech poczytaja wszyscy zainteresowani, w koncu pisze na publicznym forum:razz: wiec powinna sie z tym liczyc http://www.voltahorse.pl/forum/viewtopic.php?t=6014&start=100 A najwazniejsze, ze Peggy Sue bedzie miala dobry, sprawdzony domek :D Quote
madalenka Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Czy ktos ma telefon do Alfy??? :shake: Bo musze sie z nia rozmowic odnosnie transportu!! :roll: Prosze .... Bo pojedzie bez suczki. A wtedy nie wiem co zrobic. Jak ktos ma to na gg poprosze na przyklad. ;) Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Jadę jutro o 13.45. z przystanku "Sąd" drabasem do Katowic. Nie wiem u kogo jest teraz szczeniak ale dobrze by było gdyby został dostarczony na przystanek albo tak po 13 do domu. Proszę go oczywiście nie karmić przynajmniej 4 godziny przed wyjazdem i nie poić:) ... i proszę wymęczyć żeby spała;) i nic się nie zmieniło - no chyba że ktoś mnie zawiezie do Katowic na 15.00.:loveu: Quote
madalenka Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Swietnie. Mala jutro bedzie w domciu!!! :lol: Quote
Amanita Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 Pegunia jest dzisiaj u cioci Gosi. Jak ja tęsknię za tą kruszynką:-( Quote
Małgośka z Boksą Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Jak narazie nie mam potwierdzenia, czy mam suczkę zanieść na pks, czy nie Jest już 10: 00, więc proszę o 100 % potwierdzenie miejsca i dokładniej godziny Quote
Małgośka z Boksą Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 nie wiem, czy ją oddam :diabloti: , potfforek z niej straszny, charrrakter, to ona ma, oj ma Quote
marmar Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 [quote name='Alfa i Zuzia']ee,takie, czekaj ciociu wyślę Ci ładniejsze to wkleisz. Co do transportu małej - jeśli dom jest na 100% pewny i sprawdzony, to ja jutro o 15 jadę do Warszawy. Wysiadam w Warszawie Centralnej, będę tam o 17.40. Mogę zabrać szczeniaka. wiec foteczki Zuzki : Quote
Recommended Posts