Amanita Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Historia Peggy Sue zaczęła się około 5 tygodni temu - wtedy prawdopodobnie maleństwo przyszło na świat. Gdzie? Kim była jej mamusia? Tatuś? Tego nie wiemy. Jej historię poznajemy dopiero w momencie, gdy postanowiono się jej pozbyć. Pewna kobieta wpakowała maleństwo w ręce swoich dzieci z nakazem: "Wyrzućcie ją!" Dzieciaki nie chciały zrobić maleńkiej krzywdy, więc wędrowały od sasiadów do sąsiadów w poszukiwaniu domu dla kruszynki. Wreszcie jakaś starsza pani, przekonana, że maleńka prędzej czy później trafi na śmietnik, zabrała ją od dzieciaków i przyniosła do azylu. Peggy Sue przebywa w azylu od wczoraj. Chwilowo "mieszka" w pomieszczeniu gospodarczym, ale nie może tam pozostać. Kochany wujek zagląda do niej, karmi ją, a na dzisiejszą noc zabieram Peggy do siebie. Maleńka jest śliczna - taka mała krówka o pięknych, wiernych oczyskach. Jest bardzo żywa - usiłuje uciekać z klatki;) Pilnie szukamy dla niej domku - chociaż tymczasowego! A to zdjęcia maleńkiej: Quote
Kar0la Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 O rany jaie cudo :crazyeye: zakochałam się!!! Kto może dać tej cudownej kruszynce domek tymczasowy? Quote
Małgośka z Boksą Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Bożesz Ty mój :shake: :shake: :shake: przecież to niemowle :-( Quote
akucha Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 O ludziska, nie wytrzymam :crazyeye:, jakie cudo!!! Wczoraj były trzy watki, że potrzebny szczeniuś... Quote
Kar0la Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Ona jest taka piękna, a te oczy. Nie mogę przestać o niej myśleć. Akucha. Jeden wątek nieaktualny, dziewczyna okazała się 15 latką. W drugim chcą szczeniaka z Warszawy, bo chcą go obejrzeć osobiście, a w trzecim wątku zastanawiają się czynie wziąźć jednak psa ze schroniska. Quote
Moriaaa Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 :loveu::loveu::loveu:I łatki na brzucholu...i różowe poduszeczki..ehhhh...już ją kocham! Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Pozwolę sobie dodać adres azylu; Azyl dla bezpańskich psów ul.Okrężna 5 44-240 Żory Tel;0-32-43-56-936 Quote
akucha Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Tu szukaja szeniusia: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29105 Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Psina na zdjęciach wyszła przepięknie!! A w realu jaka piękna:loveu::loveu: Jak tylko kogoś zauważy swoimi ślipkami to od razu wyma****e swoją kicią:) Później tylko opcja weź mnie na rączki weź!! A później liziu liziu po nosku:eviltong: Quote
moon_light Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Ona wygląda jak mały Jack Russel Terrier !! http://fioletowamagia.pl/index1024x768.php <-- wejdzcie w szczenieta na sprzedaż. Ta mała jest baardzo podobna (nawet ogonek!) Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='moon_light']Ona wygląda jak mały Jack Russel Terrier !! http://fioletowamagia.pl/index1024x768.php <-- wejdzcie w szczenieta na sprzedaż. Ta mała jest baardzo podobna (nawet ogonek!) No faktycznie podobna.I dziwne że ma taki ogonek.. Quote
Neris Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Boże, jakaż ona cudna! Zakochać się można... Quote
saskia Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 jej :loveu: :loveu: :loveu: Gdyby nie to, ze w sobote wyjeżdżam, to chyba bym się z tymczasem nie wahała- dołączyłam właśnie do grona zakochanych ciotek:roll: :p Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Jedni mogą się zakochać:loveu: A inni wolą na śmietnik wywalić:angryy::angryy: Quote
masienka Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Mialam chetna na Fibi (PRT, ktora ma juz domek), wiem, ze dziewczyna byla zainteresowana rowniez JRT. Jest z lubuskiego, koniara wiec psica mialaby fajnie przy koniach. Zdaje sie, ze mialaby tez kolezanke JRT. Podajcie prosze jakis adres e-mail albo telefon kontaktowy do siebie to jej przekaze. Domek trzeba by sprawdzic i spisac umowe adopcyjna bo ja znam ja tylko z forum Volty. Quote
Kar0la Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Bo w niej się nie można nie zakochać.:iloveyou: Co za potwory ją chciały wyrzucić na śmietnik.:snipersm: Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Na emaila mozna do mnie [email protected] Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Moze z niej jakiś amor?? że tak wszyscy na nią :loveu::loveu::loveu: Quote
Neris Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Nie dość, że na śmietnik wyrzucić, to zobaczcie, jaką przy tym krzywdę babsztyl własnym dzieciom wyrządza! Jak można się nimi wyręczać w tak ohydnej misji? Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Neris napisał(a):Nie dość, że na śmietnik wyrzucić, to zobaczcie, jaką przy tym krzywdę babsztyl własnym dzieciom wyrządza! Jak można się nimi wyręczać w tak ohydnej misji? Jak nie chce się widzieć cierpienia , to lepiej kazać je innym czynić. Quote
masienka Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Totez z calego serca zycze tej pani aby ja te dzieci rowniez kiedys oddaly:angryy: do domu starcow na przyklad, tak jak je tego nauczyla:shake: Quote
masienka Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Azyl_Zory WebAdmin napisał(a):Moze z niej jakiś amor?? że tak wszyscy na nią :loveu::loveu::loveu: Adminie, daj znac jesli cos wyjdzie z tego kontaktu:p bo mnie ciekawosc zezre;) Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Właśnie dostałem maila witam otrzymalam od kolezanki z forum internetowego informacje o suni Peggy Sue. Mam doskonale warunki do trzymania pieska, duzy dom z ogrodem i wiele milosci. Bardzo chcialabym sie nia zaopiekowac. Prosze o szybki kontakt, rodzice maja jutro rocznice slubu i mysle, ze bylaby to dla nich olbrzymia niespodzianka. Moj nr. tel ### ### ### (mieszkam na wsi i moge wystapic problemy z zasiegiem) albo prosze napisac maila a ja natychmiast zadzwonie pozdrawiam Odpisałem na maila ponieważ na komórce odzywa mi sie poczta głosowa. Quote
Recommended Posts