Jump to content
Dogomania

Peggy Sue (teraz Kiwi) - nasza mała miss jest już w nowym domu!;-)

Recommended Posts

Posted

Historia Peggy Sue zaczęła się około 5 tygodni temu - wtedy prawdopodobnie maleństwo przyszło na świat. Gdzie? Kim była jej mamusia? Tatuś? Tego nie wiemy. Jej historię poznajemy dopiero w momencie, gdy postanowiono się jej pozbyć. Pewna kobieta wpakowała maleństwo w ręce swoich dzieci z nakazem: "Wyrzućcie ją!" Dzieciaki nie chciały zrobić maleńkiej krzywdy, więc wędrowały od sasiadów do sąsiadów w poszukiwaniu domu dla kruszynki. Wreszcie jakaś starsza pani, przekonana, że maleńka prędzej czy później trafi na śmietnik, zabrała ją od dzieciaków i przyniosła do azylu.
Peggy Sue przebywa w azylu od wczoraj. Chwilowo "mieszka" w pomieszczeniu gospodarczym, ale nie może tam pozostać. Kochany wujek zagląda do niej, karmi ją, a na dzisiejszą noc zabieram Peggy do siebie. Maleńka jest śliczna - taka mała krówka o pięknych, wiernych oczyskach. Jest bardzo żywa - usiłuje uciekać z klatki;)
Pilnie szukamy dla niej domku - chociaż tymczasowego!
A to zdjęcia maleńkiej:

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ona jest taka piękna, a te oczy. Nie mogę przestać o niej myśleć.

Akucha. Jeden wątek nieaktualny, dziewczyna okazała się 15 latką. W drugim chcą szczeniaka z Warszawy, bo chcą go obejrzeć osobiście, a w trzecim wątku zastanawiają się czynie wziąźć jednak psa ze schroniska.

Posted

Psina na zdjęciach wyszła przepięknie!!
A w realu jaka piękna:loveu::loveu:
Jak tylko kogoś zauważy swoimi ślipkami to od razu wyma****e swoją kicią:)
Później tylko opcja weź mnie na rączki weź!!
A później liziu liziu po nosku:eviltong:

Posted

jej :loveu: :loveu: :loveu:

Gdyby nie to, ze w sobote wyjeżdżam, to chyba bym się z tymczasem nie wahała- dołączyłam właśnie do grona zakochanych ciotek:roll: :p

Posted

Mialam chetna na Fibi (PRT, ktora ma juz domek), wiem, ze dziewczyna byla zainteresowana rowniez JRT. Jest z lubuskiego, koniara wiec psica mialaby fajnie przy koniach. Zdaje sie, ze mialaby tez kolezanke JRT.
Podajcie prosze jakis adres e-mail albo telefon kontaktowy do siebie to jej przekaze. Domek trzeba by sprawdzic i spisac umowe adopcyjna bo ja znam ja tylko z forum Volty.

Posted

Nie dość, że na śmietnik wyrzucić, to zobaczcie, jaką przy tym krzywdę babsztyl własnym dzieciom wyrządza! Jak można się nimi wyręczać w tak ohydnej misji?

Posted

Neris napisał(a):
Nie dość, że na śmietnik wyrzucić, to zobaczcie, jaką przy tym krzywdę babsztyl własnym dzieciom wyrządza! Jak można się nimi wyręczać w tak ohydnej misji?

Jak nie chce się widzieć cierpienia , to lepiej kazać je innym czynić.

Posted

Azyl_Zory WebAdmin napisał(a):
Moze z niej jakiś amor?? że tak wszyscy na nią :loveu::loveu::loveu:

Adminie, daj znac jesli cos wyjdzie z tego kontaktu:p bo mnie ciekawosc zezre;)

Posted

Właśnie dostałem maila
witam
otrzymalam od kolezanki z forum internetowego informacje o suni Peggy Sue. Mam doskonale warunki do trzymania pieska, duzy dom z ogrodem i wiele milosci. Bardzo chcialabym sie nia zaopiekowac. Prosze o szybki kontakt, rodzice maja jutro rocznice slubu i mysle, ze bylaby to dla nich olbrzymia niespodzianka. Moj nr. tel ### ### ### (mieszkam na wsi i moge wystapic problemy z zasiegiem) albo prosze napisac maila a ja natychmiast zadzwonie
pozdrawiam

Odpisałem na maila ponieważ na komórce odzywa mi sie poczta głosowa.