Kala_Gracja_Kiwi Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Kiwi dziękuja za pozdrowienia:D Zdjecia będą już niedługo jak kupię kabel łączący cyfrówkę z kompem. Teraz Mała pomaga sadzić rośliny w ogródku. To bardzo odważna sunia, ale u weterynarza....cóz za pisk był! Przez następne godziny w uszach mi dzwoniło:p Quote
marmar Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Kala_Gracja_KiwiKiwi dziękuja za pozdrowienia:-D Zdjecia będą już niedługo jak kupię kabel łączący cyfrówkę z kompem. Teraz Mała pomaga sadzić rośliny w ogródku. To bardzo odważna sunia, ale u weterynarza....cóz za pisk był! Przez następne godziny w uszach mi dzwoniło:p Witam,witam ,witam i dzieki ,wielkie dzieki za przygarniecie malenstwa. Co do kabelka,jesli masz drukarke,badz skaner,bardzo czesto bywa,iz pasuje wejscie z tych sprzetow do aparatu;) . Juz pisze cioci alfie,bo pytala cio u malutkiej. Quote
wandul 66 Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 super , KIWI , bądż grzeczna , nie zagryz sznaucerki;) ;) ;) Quote
syla00 Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 :multi: :multi: :multi: cudownie, że mała trafiła na tak wspaniały domek, w dodatku z ogródkiem, będzie miała gdzie szaleć. Witam i pozdrawiam nową właścicielkę! Quote
Neris Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 A czy ciotki zauwazyły, że mała jest chętna do pomocy i ma zapędy ogrodnicze? Zupełnie jak moje jamniki! Quote
Małgośka z Boksą Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Super wieści :loveu: :loveu: :loveu: Kiwi bądź grzeczna :diabloti: Quote
Kala_Gracja_Kiwi Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Kochani! Dziękuje za serdeczne powitanie. Dziś postaram się zamieścic pierwsze fotki. Co do Kiwi jest bardzo grzeczna, tylko trochę podgryza nas i Grację( sznaucerkę). Ale szybko się uczy, że tak nie wolno... Jestem z niej bardzo dumna. teraz właśnie wygrzewa się w słońcu na tarasie razem z Gracją. Pozdrawiam wszystkich:grins: Quote
Małgośka z Boksą Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Pozdrawiam również Pańcię Kiwi ;) Kiwi, to naprawdę fajna dziewczyna, typowy szczeniak, który w głowie ma tylko figle i chęć psocenia, ale to jest właśnie urok wieku szczenięcego. Pisz jak najwiecej, wstawiaj fotki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Co do jej wrzasków i weta to chciałam powiedzieć że ona szantażuje tym wrzaskiem i się nie dajcie!!!!:cool1: Po przyjeździe puścialm ją w parku żeby pobiegała i znalazła coś niewłaściwego do jedzenia (konkretnie psią kupę:p ), więc koleżanka złapała ją za kark i podniosła - jaki był wrzask!!!!!!! Aż ludzie się oglądali! Potem sprawdziłam to jeszcze raz - jak się ją złapie za skórę na karku to zaczyna wrzeszczeć, terrorystka mała. :shake: Pewnie już to wykorzystuje:) Nie dajcie się jej!!!! :evil_lol: Udane zwierzątko - prawda? Wielkości mojej świnki morskiej ale jaki temperament:crazyeye: Naszczekała na mnie jak jej zatrzasnęłam w pociągu przed nosem klapkę z koszyka, zaglądała w oczy pasażerom, 0 stresu. Taki mały zwierzak i wcale się nie bała. Co to z niej wyrośnie:roll: Cieszę się bardzo że mała się podoba i jesteście zadowoleni z nabytku:multi: Biedna sznaucerka!!! Biedny koteczek!!! ;) Quote
Kala_Gracja_Kiwi Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Już niedługo zdjęcia się pojawią madalenka załatwi je, bo mi się aparat popsul. Co do szantażowania to fakt. Mała spryciula. Ale jest to BARDZO kochane. Ostatnio w nocy pogoniła gracje z jej legowiska( podgryzała jej nogi) i sama się tam ułożyła. Rano wstaje patrze a w maluteńkim legowisku Kiwi lezy Gracja!!! Zwineła się jak kuleczka, a Kiwi rozłożyła się w legowisku sznaucerki. Z kote juz zawarły przymierze. Co do łobuzerstwa najgorsze są dziury w ogródku:D Czasami zastanawiam się czy ją znalazłam w ogłoszeniach z azylu czy Stowarzyszenia Rozbójników. Pozdrawiamy:) Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Kala_Gracja_Kiwi napisał(a):Czasami zastanawiam się czy ją znalazłam w ogłoszeniach z azylu czy Stowarzyszenia Rozbójników. Pozdrawiamy:) Raczej to drugie!;) Mały terier-kopacz-znam to, znam. Mam podobną sukę:) Quote
madalenka Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Sory, ze tak pozno te zdjecia, ale jakis madry czlowiek powiedzial: ,,lepiej pozno niz wcale". No i musialam naprawic szkody po wizycie malenstwa ... zartuje ... grzeczna byla :evil_lol: U mnie w domku: :cool3: Troszke nudno bylo ... :eviltong: ... ale sie rozkrecilo ... Torturowanie Freyci: :razz: I jak sie biedaczka ma bronic??? Kapitulacja ;) Kapitulacja nie pomogla ... :p Do zdjecia, zeby nie wyszla rozmazana plama, trzeba bylo mala przytrzymac delikatnie :oops: :cool3: No to tyle na razie. :lol: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 noo tak - mała świnka morduje wielką goldenkę!:mad: A co tam! Jakbyś ją przytrzymała niedelikatnie to byłby ogłuszający protest. Wspaniałe zdjęcia małej, świetne zwierzątko. Ale sznaucerka ma przechlapane, mała pewnie na niej wisi większość czasu:p I wygryzła ją z legowiska... Wyraźnie specjalizuje się w wielkich psach. Z Zuzu bawiła się grzeczniej. Za to jak śpi wygląda jak mały psi aniołek. Pozory;) Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madalenka Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Eh!! :eviltong: Szkoda gadac. Freya ma dwa razy dluzsze uszy, od kiedy siespotykaja :D Quote
Amanita Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 Mały diabełek:diabloti: Tak, tak ona jest słodziutka, niewinna i aniołkowata tylko wtedy, kiedy śpi:evil_lol: Potem musi się na kimś wyżyć:evil_lol: Słodka bestyjka:loveu: Prosimy o więcej fotek;) Quote
madalenka Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Mala oki, oki. Moze wlascicielka nas zaszczyci???? :lol: Umie juz duzo nowych komend, jest bardzo pojetna. Psoci. Tylko jesc nie za bardzo chce ... Quote
Amanita Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 Kiwi nie chce jeść:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Kiedy była u mnie, chciała zjadać wszystko - zaczynając od butów, kończąc na mojej Azuli:evil_lol: Pańciu Kiwuni, proszę ją ucałować w jej słodki, piegowaty brzuszek od ciotki;) Quote
madalenka Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Przekaze Kali, ze ma ucalowac:d I sama tez ucaluje :D No tak, powinnam sprostowac - zjada wszystko oprocz karmy ... :cool1: Quote
madalenka Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Pancia zmienia karme. Nie da rady - nie chce zajadac. No i sie martwi...:( Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Oby to jakaś choroba nie była :( Quote
Amanita Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 Wujku na dzisiaj to my już chyba mamy dosyć złych wiadomości:-( Może faktycznie wybrzydza i trzeba zmienić jej karmę. Madalenka, proszę napisz coś optymistycznego... Quote
Recommended Posts