Jump to content
Dogomania

Peggy Sue (teraz Kiwi) - nasza mała miss jest już w nowym domu!;-)

Recommended Posts

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może jest możliwość sprawdzenia adresu tych państwa i sprawdzenia domu ? Żeby to nie był ktoś podstawiony przez w/w panią .

Posted

Azyl_Zory WebAdmin napisał(a):
Byłem właśnie po sunie w azylu i się dowiedziałem że to nie za bardzo jasno przebiegła rozmowa o tej adopcji.Pani nie zostawiła żadnych namiarów itd.
Ja mam chętnych na psine.Jutro będą sprraawdzeni i suńke ewentualnie zabiorą.

Oj to Ty ją dobrze pilnuj !!!

Posted

[LEFT]i dobrze brawo dla Was!! nie dałabym tej babie żadnego psa i tak macie szczęście bo do mnie dzwoniła z pretensjami czemu suczke dałam komu innemu:angryy: suńka jest bezpieczna a domek dla takiego słodziaka migiem sie znajdzie :loveu:
[/LEFT]

Posted

dopiero teraz tu dotarłam i od razu dołączam do zakochanych cioteczek:loveu: :loveu: :loveu: serce się raduje na jej widok!! a czy zakochane cioteczki mają szansę na jeszcze jakieś fotki tej ślicznotki???

Posted

EJ!!! Nie rob tego Azyl_Zory!!!! Ja znam ta pania z Wawy. Jest ok!! Masz tu jej kom
509 974 249.
ZADZWON! Jej bardzo zalezy na psiuni, tak sie cieszyla, weszlam na dogomanie no i co sie okazalo??? Juz raz zrobila sobie nadzieje i psiak zostal adoptowany. Serio jej bardzo zalezy, jest roztrzesiona, jak sie dowiedziala ze chcecie oddac komu innemu. Ona wysterylizuje, tylko jak mala podrosnie, bo teraz chyba jest jeszcze za mala??? DZWON! Ona probuje sie jeszcze dodzwonic do schroniska, ale nikt nie odbiera. Jeszcze bedzie probowac.

Posted

Cytat na forum dziewczyny z Zielonej Gory:
"żalosne... jak widac nie dane mi przygarnac pieska ze schroniska, bo pęta sie tam banda idiotow i kretaczy, ktorzy pozornie tylko chca dobrze dla zwierzat... pffffffffff "

Zaraz jej napisze kilka slow do sluchu bo mam juz dosc:angryy: