Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wydarzenie na fb zostało usunięte. I bardzo dobrze, Fb ma za duży "odrzut" można komuś ogromną krzywdę zrobić oskarżeniami. I coś mi się wydaje, że wpisy na Profilu FB tej Pani już się pojawiły.

Mimo wszystko nie pwoinno się włączać ludzi z fb którzy nie znają sytuacji, a dla dobra zwierząt pojadą po tej Pani równo.
Dobrze, że założyciel wydarzenia na FB usunął je.

• Replies 379
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicja napisał(a):
Co z Pysią ???

Z dzisiejszej rozmowy z Magdą wiem, ze zapanował juz znacznie wiekszy spokoj zarowno nie tylko ze strony psow ( Hamlet nie seksuje sie juz z Pyską a i Psyki spacery zaczynaja wygladac normalnie ) ale i ze strony "duzych".

Posted

ruda76 napisał(a):
Z dzisiejszej rozmowy z Magdą wiem, ze zapanował juz znacznie wiekszy spokoj zarowno nie tylko ze strony psow ( Hamlet nie seksuje sie juz z Pyską a i Psyki spacery zaczynaja wygladac normalnie ) ale i ze strony "duzych".

mam nadzieję, ze ostygli ;) i tak już zostanie

• 2 months later...
Posted

niewiem jak tak można, oszukała tyle psów, znęcała się nad Pysią .... i jak nigdy nic dalej wystawia swoje psy, "miłośniczka" . Powinna mieć zakaz posiadania zwierząt.

A jak Pysia, macie może jakieś wiadomości co u niej?

Posted

ładnie już wygląda, nabrała ciałka :-) Dobrze, że już jest szczęśliwa i bezpieczna, mam nadzieje, że już do końca swoich dni! Dziekuję za fotki :-)

• 1 month later...
Posted

wczoraj tj 4 07 zostałam telefonicznie powiadomiona, ze Pysia zaginęła tzn uciekla.

Pozostawiona u znajomych "wlascicieli Hamleta" znalazla dziurkę w ogrodzeniu i zwiala.

Zaginęła 3.07 w PILCHOWICACH kolo GLIWIC ok godz 19

jesli ktos jest z tych okolic to prosze o pomoc w szukaniu suni, bo " wlasciciele Hamleta wracaja w sobote

PO rozmowie z "tymczasowymi opiekunami"( mieli zajmować się Pysia na czas wyjazdu wlascicieli HAMLETA) rece mi opadały. Pan nie widzi sensu oklejania okolicy, bo psy tak maaja ze uciekaja.

A przy okazji sie jeszcze dowiedzialam, ze my jestesmy niepowazni bo nie dalismy szansy panu Grzegorzowi tj wlasciciel HAMLETA na zapoznanie sie z Pysią no nic dodac nic ując !!!

Najblizsze schronisko to RYBNIK

Posted

pilne !!!!!!

[quote name='ruda76']wczoraj tj 4 07 zostałam telefonicznie powiadomiona, ze pysia zaginęła tzn uciekla.

Pozostawiona u znajomych "wlascicieli hamleta" znalazla dziurkę w ogrodzeniu i zwiala.

zaginęła 3.07 w pilchowicach kolo gliwic ok godz 19

jesli ktos jest z tych okolic to prosze o pomoc w szukaniu suni, bo " wlasciciele hamleta wracaja w sobote

po rozmowie z "tymczasowymi opiekunami"( mieli zajmować się pysia na czas wyjazdu wlascicieli hamleta) rece mi opadały. Pan nie widzi sensu oklejania okolicy, bo psy tak maaja ze uciekaja.

A przy okazji sie jeszcze dowiedzialam, ze my jestesmy niepowazni bo nie dalismy szansy panu grzegorzowi tj wlasciciel hamleta na zapoznanie sie z pysią no nic dodac nic ując !!!

Najblizsze schronisko to rybnik

wątek : http://www.dogomania.pl/threads/199048-Urodzi%C5%82a-i-wylecia%C5%82a-na-bruk-ruda-sunia-w-typie-staffika-SZUKA-NAJWSPANIALSZEGO-DOMU?p=17194748#post17194748

wklejajcie gdzie sią da ... proszę !!

Posted

Ja juz pisałam fioneczce :)ze wkleiłam Pysie na fb na swoja tablice a reszta znajomych tez juz powkejała. Ja mieszkalam 10 lat w Gliwicach i mam tam duzo znajomych. Mam nadzieje,ze ktos zna Pysie i pomoze jej szukac. Jeden chlopak z Pilchowic juz mi odpisał i popyta czy ktos widział w okolicy psa, Pilchowice nie sa duze.
Pisała tez pani weterynarz zeby ogłoszenie Pysi dac do jej kliniki w Gliwicach na Toszecka. moge porobic takie ogłoszenia i je zawiez. Dajcie znac jak jeszcze pomoc moge

Czytałam przed chwila cały watek Pysi i brak słow.

Posted

Pilchowice mają podpisaną umowę ze schroniskiem w Rybniku.
Moi rodzice mieszkają w Pilchowicach, ja u nich często bywam. Jeżeli jest to możliwe to proszę o info na PW z jakiej ulicy uciekła, ewentualnie jeżeli ktoś zrobi ogłoszenie ze zdjęciem to wydrukuję i porozwieszam w Pilchowicach.

Posted

a państwo wzięli ze sobą ładnego Hamleta a brzydką Pysię zostawili z OBCYMI LUDŹMI ...... no comment ...i Pysia wzięła i zdecydowała zamknąć za sobą drzwi i zniknąć z ich życia ....

sorry ale takie jest moje zdanie i nie wierze ....

Posted

[quote name='Alicja']a państwo wzięli ze sobą ładnego Hamleta a brzydką Pysię zostawili z OBCYMI LUDŹMI ...... no comment ...i Pysia wzięła i zdecydowała zamknąć za sobą drzwi i zniknąć z ich życia ....

sorry ale takie jest moje zdanie i nie wierze ....[/QUOTE]

:crazyeye: to panstwo pojechali na wakacje tak? z jednym psem a drugiego zostawili ? ja myslalam ze dwa, razem zostały.

Posted

[quote name='Julia Wielogorska']:crazyeye: to panstwo pojechali na wakacje tak? z jednym psem a drugiego zostawili ? ja myslalam ze dwa, razem zostały.[/QUOTE]

no na to wygląda ...tak mi wynika z wiadomości

Posted

Pysia zaginęła na ul. Bierawka ( jesli dobrze to napisałam)
Jesli mogę prosic wszystkich o pomoc w rozwieszaniu ogloszen to bardzo, bardzo proszę.

Pysia tak jak piszecie najwidoczniej nie podoba się adoptujacym, bo problemow wraz z hamletem z tego co wiem nie ma więc nie widze innego wytłumaczenia. Ja szukam jej cały czas domu ale wsrod znajomych, bo mam dosc tych "dziwnych" adopcji. Tutaj było zachwycanie sie Pysia, wyczekliwanie i potem nagle im sie odwidzialo. Nie dorosli nawet aby miec chomika takie jest moje zdanie.

Bardzo proszę wszystkich z okolic o pomoc

Posted

[quote name='ruda76']Pysia zaginęła na ul. Bierawka ( jesli dobrze to napisałam)
Jesli mogę prosic wszystkich o pomoc w rozwieszaniu ogloszen to bardzo, bardzo proszę.

Pysia tak jak piszecie najwidoczniej nie podoba się adoptujacym, bo problemow wraz z hamletem z tego co wiem nie ma więc nie widze innego wytłumaczenia. Ja szukam jej cały czas domu ale wsrod znajomych, bo mam dosc tych "dziwnych" adopcji. Tutaj było zachwycanie sie Pysia, wyczekliwanie i potem nagle im sie odwidzialo. Nie dorosli nawet aby miec chomika takie jest moje zdanie.

Bardzo proszę wszystkich z okolic o pomoc[/QUOTE]

zrobie ogłoszenia na Pysie dzis wieczorem i zawioze do Pilchowic tylko jaki nr kontaktowy napisac na tym ogłoszeniu. moja kolezanka tez obiecała popytac o suczke bo jest z tego rejonu.

Ludzie sa podli i tyle, moze miala zginac takie mam mysli