CatAngel Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Wydarzenie na fb zostało usunięte. I bardzo dobrze, Fb ma za duży "odrzut" można komuś ogromną krzywdę zrobić oskarżeniami. I coś mi się wydaje, że wpisy na Profilu FB tej Pani już się pojawiły. Mimo wszystko nie pwoinno się włączać ludzi z fb którzy nie znają sytuacji, a dla dobra zwierząt pojadą po tej Pani równo. Dobrze, że założyciel wydarzenia na FB usunął je. Quote
Kajusza Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Alicja napisał(a):Co z Pysią ??? własnie :-) można liczyć na jakieś fotki, zaaklimatyzowała się już w nowym domu? jak relacje z nowym psim towarzyszem? Quote
ruda76 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Alicja napisał(a):Co z Pysią ??? Z dzisiejszej rozmowy z Magdą wiem, ze zapanował juz znacznie wiekszy spokoj zarowno nie tylko ze strony psow ( Hamlet nie seksuje sie juz z Pyską a i Psyki spacery zaczynaja wygladac normalnie ) ale i ze strony "duzych". Quote
Alicja Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 ruda76 napisał(a):Z dzisiejszej rozmowy z Magdą wiem, ze zapanował juz znacznie wiekszy spokoj zarowno nie tylko ze strony psow ( Hamlet nie seksuje sie juz z Pyską a i Psyki spacery zaczynaja wygladac normalnie ) ale i ze strony "duzych". mam nadzieję, ze ostygli ;) i tak już zostanie Quote
Alicja Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 a ta która doprowadziła Pysię do stanu :roll: bryluje na ringach ...tutaj Ustka http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_3338a.jpg Quote
Kajusza Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 niewiem jak tak można, oszukała tyle psów, znęcała się nad Pysią .... i jak nigdy nic dalej wystawia swoje psy, "miłośniczka" . Powinna mieć zakaz posiadania zwierząt. A jak Pysia, macie może jakieś wiadomości co u niej? Quote
Kajusza Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 ładnie już wygląda, nabrała ciałka :-) Dobrze, że już jest szczęśliwa i bezpieczna, mam nadzieje, że już do końca swoich dni! Dziekuję za fotki :-) Quote
ruda76 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 wczoraj tj 4 07 zostałam telefonicznie powiadomiona, ze Pysia zaginęła tzn uciekla. Pozostawiona u znajomych "wlascicieli Hamleta" znalazla dziurkę w ogrodzeniu i zwiala. Zaginęła 3.07 w PILCHOWICACH kolo GLIWIC ok godz 19 jesli ktos jest z tych okolic to prosze o pomoc w szukaniu suni, bo " wlasciciele Hamleta wracaja w sobote PO rozmowie z "tymczasowymi opiekunami"( mieli zajmować się Pysia na czas wyjazdu wlascicieli HAMLETA) rece mi opadały. Pan nie widzi sensu oklejania okolicy, bo psy tak maaja ze uciekaja. A przy okazji sie jeszcze dowiedzialam, ze my jestesmy niepowazni bo nie dalismy szansy panu Grzegorzowi tj wlasciciel HAMLETA na zapoznanie sie z Pysią no nic dodac nic ując !!! Najblizsze schronisko to RYBNIK Quote
fioneczka Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 ... dlaczego ta mała ma takiego pecha :( zapitalam na gliwicki info dać i po ludziach z okolicy Quote
fioneczka Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 pilne !!!!!! [quote name='ruda76']wczoraj tj 4 07 zostałam telefonicznie powiadomiona, ze pysia zaginęła tzn uciekla. Pozostawiona u znajomych "wlascicieli hamleta" znalazla dziurkę w ogrodzeniu i zwiala. zaginęła 3.07 w pilchowicach kolo gliwic ok godz 19 jesli ktos jest z tych okolic to prosze o pomoc w szukaniu suni, bo " wlasciciele hamleta wracaja w sobote po rozmowie z "tymczasowymi opiekunami"( mieli zajmować się pysia na czas wyjazdu wlascicieli hamleta) rece mi opadały. Pan nie widzi sensu oklejania okolicy, bo psy tak maaja ze uciekaja. A przy okazji sie jeszcze dowiedzialam, ze my jestesmy niepowazni bo nie dalismy szansy panu grzegorzowi tj wlasciciel hamleta na zapoznanie sie z pysią no nic dodac nic ując !!! Najblizsze schronisko to rybnik wątek : http://www.dogomania.pl/threads/199048-Urodzi%C5%82a-i-wylecia%C5%82a-na-bruk-ruda-sunia-w-typie-staffika-SZUKA-NAJWSPANIALSZEGO-DOMU?p=17194748#post17194748 wklejajcie gdzie sią da ... proszę !! Quote
Alicja Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 wrzuciłam na gliwicki schroniskowy http://www.dogomania.pl/threads/141878-Schronisko-w-Gliwicach-potrzebna-pomoc-w-og%C5%82aszaniu-psiak%C3%B3w!!!?p=17196046#post17196046 i rybnicki http://www.dogomania.pl/threads/181366-lt-lt-Schronisko-w-Rybniku-gt-gt-POTRZEBNE-OG%C5%81OSZENIA-!!!?p=17196060#post17196060 Quote
ruda76 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Alicja']wrzuciłam na gliwicki schroniskowy http://www.dogomania.pl/threads/141878-Schronisko-w-Gliwicach-potrzebna-pomoc-w-og%C5%82aszaniu-psiak%C3%B3w!!!?p=17196046#post17196046 i rybnicki http://www.dogomania.pl/threads/181366-lt-lt-Schronisko-w-Rybniku-gt-gt-POTRZEBNE-OG%C5%81OSZENIA-!!!?p=17196060#post17196060 dzięki serdeczne do wolontariuszki z rybnika wyslalam zdjecie Quote
olgaj Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 wydarzenie na fb zrobione rozsyłajcie gdzie sie da http://www.facebook.com/pages/Fundacja-Pomagajmy-Razem-Zwierz%C4%99ta-w-Potrzebie/164351296911700#!/event.php?eid=186958718025685 Quote
Julia Wielogorska Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Ja juz pisałam fioneczce :)ze wkleiłam Pysie na fb na swoja tablice a reszta znajomych tez juz powkejała. Ja mieszkalam 10 lat w Gliwicach i mam tam duzo znajomych. Mam nadzieje,ze ktos zna Pysie i pomoze jej szukac. Jeden chlopak z Pilchowic juz mi odpisał i popyta czy ktos widział w okolicy psa, Pilchowice nie sa duze. Pisała tez pani weterynarz zeby ogłoszenie Pysi dac do jej kliniki w Gliwicach na Toszecka. moge porobic takie ogłoszenia i je zawiez. Dajcie znac jak jeszcze pomoc moge Czytałam przed chwila cały watek Pysi i brak słow. Quote
Korespondentka Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Pilchowice mają podpisaną umowę ze schroniskiem w Rybniku. Moi rodzice mieszkają w Pilchowicach, ja u nich często bywam. Jeżeli jest to możliwe to proszę o info na PW z jakiej ulicy uciekła, ewentualnie jeżeli ktoś zrobi ogłoszenie ze zdjęciem to wydrukuję i porozwieszam w Pilchowicach. Quote
Alicja Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 a państwo wzięli ze sobą ładnego Hamleta a brzydką Pysię zostawili z OBCYMI LUDŹMI ...... no comment ...i Pysia wzięła i zdecydowała zamknąć za sobą drzwi i zniknąć z ich życia .... sorry ale takie jest moje zdanie i nie wierze .... Quote
Julia Wielogorska Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Alicja']a państwo wzięli ze sobą ładnego Hamleta a brzydką Pysię zostawili z OBCYMI LUDŹMI ...... no comment ...i Pysia wzięła i zdecydowała zamknąć za sobą drzwi i zniknąć z ich życia .... sorry ale takie jest moje zdanie i nie wierze ....[/QUOTE] :crazyeye: to panstwo pojechali na wakacje tak? z jednym psem a drugiego zostawili ? ja myslalam ze dwa, razem zostały. Quote
Alicja Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Julia Wielogorska']:crazyeye: to panstwo pojechali na wakacje tak? z jednym psem a drugiego zostawili ? ja myslalam ze dwa, razem zostały.[/QUOTE] no na to wygląda ...tak mi wynika z wiadomości Quote
Julia Wielogorska Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Alicja']no na to wygląda ...tak mi wynika z wiadomości[/QUOTE] tez zostawie to bez komentarza................mam nadzieję, ze sie znajdzie. Quote
fioneczka Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 dokładnie tak jak napisała Ala ... pańciostwo wzięło swojego pieseczka i pojechali a Pysia została pod opieką jakiegoś faceta .... bez komentarza pozostawię co myślę Quote
ruda76 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Pysia zaginęła na ul. Bierawka ( jesli dobrze to napisałam) Jesli mogę prosic wszystkich o pomoc w rozwieszaniu ogloszen to bardzo, bardzo proszę. Pysia tak jak piszecie najwidoczniej nie podoba się adoptujacym, bo problemow wraz z hamletem z tego co wiem nie ma więc nie widze innego wytłumaczenia. Ja szukam jej cały czas domu ale wsrod znajomych, bo mam dosc tych "dziwnych" adopcji. Tutaj było zachwycanie sie Pysia, wyczekliwanie i potem nagle im sie odwidzialo. Nie dorosli nawet aby miec chomika takie jest moje zdanie. Bardzo proszę wszystkich z okolic o pomoc Quote
Julia Wielogorska Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='ruda76']Pysia zaginęła na ul. Bierawka ( jesli dobrze to napisałam) Jesli mogę prosic wszystkich o pomoc w rozwieszaniu ogloszen to bardzo, bardzo proszę. Pysia tak jak piszecie najwidoczniej nie podoba się adoptujacym, bo problemow wraz z hamletem z tego co wiem nie ma więc nie widze innego wytłumaczenia. Ja szukam jej cały czas domu ale wsrod znajomych, bo mam dosc tych "dziwnych" adopcji. Tutaj było zachwycanie sie Pysia, wyczekliwanie i potem nagle im sie odwidzialo. Nie dorosli nawet aby miec chomika takie jest moje zdanie. Bardzo proszę wszystkich z okolic o pomoc[/QUOTE] zrobie ogłoszenia na Pysie dzis wieczorem i zawioze do Pilchowic tylko jaki nr kontaktowy napisac na tym ogłoszeniu. moja kolezanka tez obiecała popytac o suczke bo jest z tego rejonu. Ludzie sa podli i tyle, moze miala zginac takie mam mysli Quote
Recommended Posts