Canaveral-staff Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 W ostródzkim schronisku od sierpnia mieszka wyeksploatowana do granic mozliwości przeurocza ruda sunia w typie staffika ,znalazłam ją przypadkiem na wątku bullowatych z Ostródy ,widać że służyła za maszynkę do rodzenia ,cycuchy powyciągane do granic mozliwości czy mogę jakąś zdolną koleżankę poprosić o piękny tekst chwytający za serducho ??? sunia musi trafić do najwspanialszej rodziny pod słońcem sunia jest już po sterylce ,było podejrzenie guzów ale podczas operacji okazało się że to tylko krwiak ,więc suczka jest zdrowa ,jest bardzo kochana i wesoła ,wiecznie uśmiechnięta jak to staffik ,łagodna do psów SZUKAMY DOMU DLA SUNI :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Faktycznie takie staficzkowate stworzonko Quote
paoiii Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Melduję sę na zaproszenie, nie wiem czy moje teksty które jakoś składam chwytają za serce ale mge sprobowac jesli nikt się nie podejmie :) To mam coś wymyslac??? :cool3: Quote
Canaveral-staff Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 oczywiście że tak ,dziekuję za obecność Quote
paoiii Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Canaveral-staff a masz o niej jeszcze jakies info bo to co w pierwszym poscie to troche mało... Min takie jak imię, wiek itd??? :) Quote
Canaveral-staff Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 jutro będę wiedziała więcej tak koło 13 więc dam znac OK ?? Quote
paoiii Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 to napisz albo tu albo pw, i jak wróce z krk schronu od psiaków "moich" to się zajme tekstem dla suni ok?? Quote
anilla Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 rany jakie on ama wyciągnięte cycory... bidulka... Quote
Canaveral-staff Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 dzięki dziewczyny za obecność Quote
kamilqax95x Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Zapraszamy na ogłoszeniowy bazarek :smile: W cenie 15 złotych - 30 ogłoszeń, 2 banerki i 2 plakaty ! Na TTB Szczecin http://www.dogomania.pl/threads/1990...ZAMKNI%C4%98TE Quote
kamilqax95x Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Piękna jest taka a co to będzie jak wróci jej sylwetka:loveu: Quote
chita Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 cudna;)jak w ostrodzie staffy znosza zime? moze jakis kubraczek malej potrzebny? Quote
Sylwia K Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 śliczna jest porobie jej ogłoszenia jak już będzie info o niej Quote
Canaveral-staff Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Stefani - Stefcia już grzeje dupkę u mnie w domu psy przyjęły ją rewelacyjnie ,reszta później jak obrobię sie ze swoimi pociechami :) Quote
baster i lusi Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 to skleć tekst i ruszamy z ogłoszeniami.podeślij tu i napisz,że ode mnie http://www.dogomania.pl/threads/197413-Og%C5%82oszenia-w-24h-20-40-i-60szt-za-5-10-i-15z%C5%82-Na-Bezia-z-%C5%82atka-agresora-do-20.12 Quote
fioneczka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Kasiu zerknij proszę na watek .... szkielet astki i szczeniaki :( ... http://www.dogomania.pl/threads/199106-Amstafka...-skrajnie-wycie%C5%84czona-wida%C4%87-tylko-ogromne-oczy... gdyby coś jest u Ciebie szansa na DT dla choć jednego malucha? i pisz jak sunieczka ... jakieś fotki może ? Quote
Canaveral-staff Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Fioneczka zajrzałam :(:( maluszki mogę wziąć ale muszą być zaszczepione ,w jedną stronę mam do nich około 260 km. teraz troszkę o Stefci ( imię w ogóle mi sie nie podba ) dajcie jakieś propozycje bo to imię nie pasuję do niej na moje oko ma wiecej niż 5-6 lat ,zęby zniszczone ale może to być powoden zaniedbania ,musiała siedzieć w kojcu ,i próbować się wydostać bo nie ma dolnych zębów ,prawdopodobnie od gryzienia krat suczka jest bardzo łagodna w stosunku do psów ,nie ma w niej cienia agresji ,pięknie się bawi podczas zabawy nie wydaje żadnego głosu ,chodzi oczywiście za mną krok w krok ,całusy rozdaje na lewo i prawo ale woli mężczyzn w młodości bardzo zaniedbana ,łapki powykrzywiane ,postawa całkowicie buldoża ,stopy jak płetwy :):) pazury krogulcze i typowe jak u bullterriera ,ocipinkę jej podcięłam ale wiecej nie dam rady bo już są nerwy wykąpalismy dziewczynę przespała w fotelu całą noc ,później nad ranem poszła do syna do łóżka , nie za bardzo chce jeść podchodzi do miski i dziubnie co chwilę ale u mnie miska pełna stać nie może bo hieny tylko czekają aż ktoś coś zostawi rodziła i to kilka razy ,nie mogę sobie tylko przypomnieć żadnych rudych staffików w ostatnim czasie bo sunia jest po porodzie ,no chyba że kryli amstaffem i sprzedawali za asty charakter staffikowy w 100% - na szczęście nie skrzeczy :):) w schronisku miała dobre warunki siedziała co prawda sama w malutkim pomieszczeniu ,ale micha pewłna żaden pies w schronie nie był na pewno głodny w wręcz kilka z nich nadaje się na kurację odchudzającą , woda w miskach pozamarzana no ale przy takiej pogodzie to nie ma sie co dziwić ,widać że wode nalewają codziennie do obok kojców leżą zamarzniete krążki lodu z misek ,kierowniczka bardzo miła kobieta wie niestey o sunie niewiele ,została przyprowadzona z jednego z osiedli ,na którym koczowała sunia przed Świętami została wysterylizowana ,cięcie jest duże ponieważ było podejrzenie guzów ale podczas operacji okazało się że to tylko krwiak ,rana bardzo ładnie sie już zagoiła to na razie tyle jak mi się coś przypomni to opiszę za chwilkę kilka zdjęć - mam ich ponad 50 ale dam na razie kilka Quote
Recommended Posts