Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 379
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

robila bazarek na Done...
http://www.dogomania.pl/threads/194911-DONA-rednose-ka-ZBIERAMY-NA-HOTELIK-brakuje-mniej-ni%C5%BC-po%C5%82owe!/page12

i na swoje tymczasy...
http://www.dogomania.pl/threads/200755-Ciuszki-dla-kr%C4%85g%C5%82ych-babeczek-dla-szczupak%C3%B3w-te%C5%BC-co%C5%9B-si%C4%99-znajdzie-do-10.02.11

nie mam linka do tego bazarku z rowerem treningowym ktory od daawna nie dotarl do wlascicielki, ale tam uzbieralo sie 700zl...

Posted

Wyczytałam , że Pysia ma jechać do domu na Śląsk , do Gliwic .

Czy ona była ciachnięta ?? Bo tam jest niewykastrowany psiak .

I tu już piszę , ze NIE CZEPIAM SIĘ tylko o nieszczeście nietrudno

Posted

Alicja napisał(a):
Wyczytałam , że Pysia ma jechać do domu na Śląsk , do Gliwic .

Czy ona była ciachnięta ?? Bo tam jest niewykastrowany psiak .

I tu już piszę , ze NIE CZEPIAM SIĘ tylko o nieszczeście nietrudno

Alicja Pysia jest pod opieka fundacji i to nie jest moja pierwsza adopcja jak zapewne wiesz. Jest sterylizowana, zachipowana i miala byc rowniez zaszczepiona (tam na miejscu prze kasię) czy jeszcze sa jakies niejasnosci to chetnie odpowiem :)

Posted

ruda76 napisał(a):
Alicja Pysia jest pod opieka fundacji i to nie jest moja pierwsza adopcja jak zapewne wiesz. Jest sterylizowana, zachipowana i miala byc rowniez zaszczepiona (tam na miejscu prze kasię) czy jeszcze sa jakies niejasnosci to chetnie odpowiem :)

ale czy ja napisałam coś niestosownego ???????
zapytałam , bo szukać już nie mam czasu ... a że tutaj o adopcji Pyśki była tylko nieznaczna wzmianka , a przeczytałam o tym na innym forum to chyba , żadna ujma odpowiedzieć bez doszukiwania się drugiego dna.

Przepraszam , już się nie interesuję .Już wyrzucam wątek z subskrybcji .

Do mnie zapłacona książka z bazarku Kaśki na Pysię doszła więc własciwie cóż mi to ... zapłaciłam , dostałam , koniec
pytały dziewczyny opozostałe psiaki które przez ręce Kasi przeszły cisza ...więc chyba nie powinno dziwić ze i o Pyśkę zapytałam ...

Pysiu powodzenia .

• 2 weeks later...
Posted

Nie myslalam, ze tak bedzie wygladala pomoc i wspolpraca z Kasią Z. "canaveral-staff". Z uwagi na to, ze od jakiegos czasu na Pysię czeka rodzina z forum SBT a z jej strony nastapil brak kontaktu i chęci wspolpracy nie pozostaje mi nic innego jak odebrac psa osobiscie.

Z uwagi na zaistniała sytuację zwracam się do Was z ogromną prośbą o pomoc w zbiorce na transport, ktory wyniesie ok 200 zł ( 450 km). Nie ma niestety innej mozliwosci aby sprawe adopcji doprowadzic do konca i aby Pysia mogla zamieszkac z Hamletem.

nawet najmniejsze wpłaty bardzo prosze kierowac na :

Fundacja"Pomagajmy Razem -Zwierzęta w Potrzebie"
Nr Konta: PKO BP 05 1020 3378 0000 1602 0168 8993
koniecznie z dopiskiem " dla Pysi"

Posted

Czyli nie tylko my mamy problem z tą osobą.
Myślę że czas zlożyć wniosek na policję.
Ruda uważaj na siebie i koniecznie jedz z obstawą - a w razie czego dzwoń na policję.

Posted

Kana napisał(a):
Czyli nie tylko my mamy problem z tą osobą.
Myślę że czas zlożyć wniosek na policję.
Ruda uważaj na siebie i koniecznie jedz z obstawą - a w razie czego dzwoń na policję.

myśle że Ruda sama jechać tam nie powinna

Posted

Pysiol w drodze do swojego "stałego domu" w Gliwcach. Własnie wyjechała z Łodzi z "nowymi rodzicami" i bratem Hamletem. :) dziekuję Magdzie i Grzegorzowi .

dziekuję rowniez wszystkim kibicującym naszej Pysi.
Resztę relacji będzie juz z nowego domu :)

Posted

ruda76 napisał(a):
Pysiol w drodze do swojego "stałego domu" w Gliwcach. Własnie wyjechała z Łodzi z "nowymi rodzicami" i bratem Hamletem. :) dziekuję Magdzie i Grzegorzowi .

dziekuję rowniez wszystkim kibicującym naszej Pysi.
Resztę relacji będzie juz z nowego domu :)

kamień z serca

Posted

agaga21 napisał(a):
a co tam słychać u canaveral staff?
mówiła może kiedy sie zamierza porozliczać?:razz::cool3:

nie wiem co powinnam napisac, naprawde nie wiem , na dzis mialam dosc wrazen