Alicja Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 no właśnie ...Kasia powinna rozliczyć się z bazarków ...bo kładzie to nieładne światło na DT , bazarki a i na jej osobę Quote
chita Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 robila bazarek na Done... http://www.dogomania.pl/threads/194911-DONA-rednose-ka-ZBIERAMY-NA-HOTELIK-brakuje-mniej-ni%C5%BC-po%C5%82owe!/page12 i na swoje tymczasy... http://www.dogomania.pl/threads/200755-Ciuszki-dla-kr%C4%85g%C5%82ych-babeczek-dla-szczupak%C3%B3w-te%C5%BC-co%C5%9B-si%C4%99-znajdzie-do-10.02.11 nie mam linka do tego bazarku z rowerem treningowym ktory od daawna nie dotarl do wlascicielki, ale tam uzbieralo sie 700zl... Quote
ruda76 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 [quote name='chita']robila bazarek na Done... http://www.dogomania.pl/threads/194911-DONA-rednose-ka-ZBIERAMY-NA-HOTELIK-brakuje-mniej-ni%C5%BC-po%C5%82owe!/page12 i na swoje tymczasy... http://www.dogomania.pl/threads/200755-Ciuszki-dla-kr%C4%85g%C5%82ych-babeczek-dla-szczupak%C3%B3w-te%C5%BC-co%C5%9B-si%C4%99-znajdzie-do-10.02.11 nie mam linka do tego bazarku z rowerem treningowym ktory od daawna nie dotarl do wlascicielki, ale tam uzbieralo sie 700zl... http://www.dogomania.pl/threads/200222-Super-ksiązki-buty-markowa-torebka-ciuchy-rowerek-tr.balkonik-getry....do-10.02.2011/page13 Postaram się wyjasnic ta sprawe z Kasią Quote
Alicja Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Wyczytałam , że Pysia ma jechać do domu na Śląsk , do Gliwic . Czy ona była ciachnięta ?? Bo tam jest niewykastrowany psiak . I tu już piszę , ze NIE CZEPIAM SIĘ tylko o nieszczeście nietrudno Quote
wheelie-bin Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Pysia jest wysterylizowana, zresztą nasz Hamlet też niedługo będzie kastrowany, także bez obaw. Quote
Alicja Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 wheelie-bin napisał(a):Pysia jest wysterylizowana, zresztą nasz Hamlet też niedługo będzie kastrowany, także bez obaw. no to super , tak powinno być Quote
ruda76 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Alicja napisał(a):Wyczytałam , że Pysia ma jechać do domu na Śląsk , do Gliwic . Czy ona była ciachnięta ?? Bo tam jest niewykastrowany psiak . I tu już piszę , ze NIE CZEPIAM SIĘ tylko o nieszczeście nietrudno Alicja Pysia jest pod opieka fundacji i to nie jest moja pierwsza adopcja jak zapewne wiesz. Jest sterylizowana, zachipowana i miala byc rowniez zaszczepiona (tam na miejscu prze kasię) czy jeszcze sa jakies niejasnosci to chetnie odpowiem :) Quote
Kana Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Czy ktoś w końcu ma kontakt z canaravel ? Co zrobila z pieniędzmi które zbierala na psy? Quote
Alicja Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 ruda76 napisał(a):Alicja Pysia jest pod opieka fundacji i to nie jest moja pierwsza adopcja jak zapewne wiesz. Jest sterylizowana, zachipowana i miala byc rowniez zaszczepiona (tam na miejscu prze kasię) czy jeszcze sa jakies niejasnosci to chetnie odpowiem :) ale czy ja napisałam coś niestosownego ??????? zapytałam , bo szukać już nie mam czasu ... a że tutaj o adopcji Pyśki była tylko nieznaczna wzmianka , a przeczytałam o tym na innym forum to chyba , żadna ujma odpowiedzieć bez doszukiwania się drugiego dna. Przepraszam , już się nie interesuję .Już wyrzucam wątek z subskrybcji . Do mnie zapłacona książka z bazarku Kaśki na Pysię doszła więc własciwie cóż mi to ... zapłaciłam , dostałam , koniec pytały dziewczyny opozostałe psiaki które przez ręce Kasi przeszły cisza ...więc chyba nie powinno dziwić ze i o Pyśkę zapytałam ... Pysiu powodzenia . Quote
ruda76 Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Nie myslalam, ze tak bedzie wygladala pomoc i wspolpraca z Kasią Z. "canaveral-staff". Z uwagi na to, ze od jakiegos czasu na Pysię czeka rodzina z forum SBT a z jej strony nastapil brak kontaktu i chęci wspolpracy nie pozostaje mi nic innego jak odebrac psa osobiscie. Z uwagi na zaistniała sytuację zwracam się do Was z ogromną prośbą o pomoc w zbiorce na transport, ktory wyniesie ok 200 zł ( 450 km). Nie ma niestety innej mozliwosci aby sprawe adopcji doprowadzic do konca i aby Pysia mogla zamieszkac z Hamletem. nawet najmniejsze wpłaty bardzo prosze kierowac na : Fundacja"Pomagajmy Razem -Zwierzęta w Potrzebie" Nr Konta: PKO BP 05 1020 3378 0000 1602 0168 8993 koniecznie z dopiskiem " dla Pysi" Quote
Kana Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Czyli nie tylko my mamy problem z tą osobą. Myślę że czas zlożyć wniosek na policję. Ruda uważaj na siebie i koniecznie jedz z obstawą - a w razie czego dzwoń na policję. Quote
Alicja Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Kana napisał(a):Czyli nie tylko my mamy problem z tą osobą. Myślę że czas zlożyć wniosek na policję. Ruda uważaj na siebie i koniecznie jedz z obstawą - a w razie czego dzwoń na policję. myśle że Ruda sama jechać tam nie powinna Quote
fioneczka Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 na pewno nie pojedzie w pojedynkę dodatkowo mam nadzieję poprosi o asystę policji - ma takie prawo Quote
ruda76 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Rozliczenie wpłat za ktore bardzo dziekuję 25,00 - Dagmara S-P GDAŃSK 20,00 - Joanna - Zgorzelec 60,00- deklaracja Bullila.nl - forum SBT Quote
ruda76 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 wheelie-bin napisał(a):my też bardzo serdecznie dziękujemy!! ja sie strasznie ciszę, ze Pysia wkrotce do Was trafi :) Quote
ruda76 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Pysiol w drodze do swojego "stałego domu" w Gliwcach. Własnie wyjechała z Łodzi z "nowymi rodzicami" i bratem Hamletem. :) dziekuję Magdzie i Grzegorzowi . dziekuję rowniez wszystkim kibicującym naszej Pysi. Resztę relacji będzie juz z nowego domu :) Quote
chita Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 bardzo sie ciesze:multi::multi::multi:, bo juz przez moment sie balam ze jej tam moze nie byc...powodzenia Pysiolku!:loveu: Quote
agaga21 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 a co tam słychać u canaveral staff? mówiła może kiedy sie zamierza porozliczać?:razz::cool3: Quote
Kana Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Własnie? Także jestem ciekawa co u tej ... Powodzenia kochana pysiuniu! Quote
Alicja Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 ruda76 napisał(a):Pysiol w drodze do swojego "stałego domu" w Gliwcach. Własnie wyjechała z Łodzi z "nowymi rodzicami" i bratem Hamletem. :) dziekuję Magdzie i Grzegorzowi . dziekuję rowniez wszystkim kibicującym naszej Pysi. Resztę relacji będzie juz z nowego domu :) kamień z serca Quote
ruda76 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 agaga21 napisał(a):a co tam słychać u canaveral staff? mówiła może kiedy sie zamierza porozliczać?:razz::cool3: nie wiem co powinnam napisac, naprawde nie wiem , na dzis mialam dosc wrazen Quote
Recommended Posts