Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 379
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Julia Wielogorska']zagladam do Pysi i rece opadaja jacy sa ludzie[/QUOTE]

Julia ...jeszcze nie raz kapcie Ci spadną z wrażenia :(

Ja to mam wogóle wrażenie że temu domowi nie na rękę było że Pysia się znalazła /wróciła po tej niby ucieczce ....

Posted

[quote name='Alicja']Julia ...jeszcze nie raz kapcie Ci spadną z wrażenia :(

Ja to mam wogóle wrażenie że temu domowi nie na rękę było że Pysia się znalazła /wróciła po tej niby ucieczce ....[/QUOTE]

wiem wiem, ze na pewno na reke im to nie było. Ale w zyciu wszystko wraca i to z nawiazka. Moze czasami trzeba czasu ale zło wraca:diabloti:

Posted

Pysia już w DT. Jest przekochana, przesłodka przytulaszczka. Widać było po niej, że jest trochę przestraszona nową sytuacją i trochę zdezorientowana i niepewna, ale mam nadzieję, że odnajdzie się tutaj. Jak na razie to pieszczotom i przytulankom nie ma końca :).
Troszkę za chudziutka jest, ale przypasiemy ją tutaj :). Nadal je bardzo łapczywie.
Trzymajmy kciuki, żeby Pysia znalazła najlepszy dom pod słońcem. Pomoc w ogłaszaniu mile widziana ;)

Posted

oczywiście nie płakał nikt przy zabieraniu .....tylko psina tęskni nie wiadomo za CZYM .....

Pysiu , znajdziesz słoneczko swojego CZŁOWIEKA a nie jakieś namiastki

Posted

Śliczna maleńka :loveu:
Jakoś nie wygląda na zbyt wypasioną jak na pobyt w stałym domu :roll:
Pewnie nie mogła przytyć ze względu na swoją ..... strachliwość i szczekliwość, ech ci ludzie :shake:

Posted

są takie psy , że nie wiem jakby karmił , pchał na siłę - są chude. Jest szczupła i to w sumie dla jej zdrowia też.
fajnie że już jest w domu , gdzie jest chciana , teraz oby fajny dom docelowy ... do ludzi którzy chcą psa , a nie mebelek

Posted

Pysia coraz spokojniejsza :). Najbardziej szczęśliwa jest wtedy kiedy jej Pani tymczasowa znajduje się w odległości nie większej niż 50cm. Uwielbia kiedy ją głaszcze i drapie. Chodzi za nią krok w krok jakby jej pilnowała.
Zrobimy Pysi badania krwi na wszelki wypadek, żeby wykluczyć chorobę. No i trzeba bedzie zbadać uszka bo coś się tam chyba dzieje. Pysia drapie je do krwi.

Posted

[quote name='Alicja']oczywiście nie płakał nikt przy zabieraniu .....tylko psina tęskni nie wiadomo za CZYM .....

Pysiu , znajdziesz słoneczko swojego CZŁOWIEKA a nie jakieś namiastki[/QUOTE]

masakra :shake: Ja codziennie sie ciesze szczesciem Lizy i patrze na jej radosne i szczesliwe oczka. Nie rozumie niektorych ludzi, dla mnie to potfory. :angryy:
Pysia znajdzie domek na pewno. My tu trzymamy kciuki mocno :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Byliśmy z Pysiolem u weta. Miała chore uszko, dostała antybiotyk. Pobraliśmy również krew do badań. Wyniki będą jutro. Pysia zaczęła posikiwać i musimy jeszcze trochę poczekać, żeby się upewnić czy nie jest to skutek uboczny sterylizacji tzw nietrzymanie moczu czy po prostu zwykła infekcja dróg moczowych. Miała dzisiaj robione usg pęcherza i żadnych zmian nie wykazało. Na razie czekamy do końca tygodnia.

• 2 weeks later...
Posted

Alicja napisał(a):
A jak z wagą ??

Waga jak najbardziej prawidłowa. Pysia problemów z apetytem nie ma. Wyniki z krwi wyszły bardzo dobre, na uszko dostała antybiotyk.
Jeżeli chodzi o ogłoszenia to raczej nie będą potrzebne. Dom tymczasowy jest bez pamięci zakochany w Pysi i zgłosili chęć adopcji jej na stałe:multi::multi:.
Nic dziwnego Pysia jest przecudowna. Jest łagodna, przesłodka. Nie sposób jej nie pokochać :)
Jedynym problemem jest to, że zdarza jej się sikać w domu. Upatrzyła sobie miejsce pod stołem w kuchni i tam zrobiła sobie toaletę :cool3:
Znacie dobry sposób, żeby ją tego oduczyć?

Posted

an-na napisał(a):
Waga jak najbardziej prawidłowa. Pysia problemów z apetytem nie ma. Wyniki z krwi wyszły bardzo dobre, na uszko dostała antybiotyk.
Jeżeli chodzi o ogłoszenia to raczej nie będą potrzebne. Dom tymczasowy jest bez pamięci zakochany w Pysi i zgłosili chęć adopcji jej na stałe:multi::multi:.
Nic dziwnego Pysia jest przecudowna. Jest łagodna, przesłodka. Nie sposób jej nie pokochać :)
Jedynym problemem jest to, że zdarza jej się sikać w domu. Upatrzyła sobie miejsce pod stołem w kuchni i tam zrobiła sobie toaletę :cool3:
Znacie dobry sposób, żeby ją tego oduczyć?

no nareszcie to napisałaś :) chyba ciotki trzymające kciuki za Pysiola nam wybaczą :)