uxmal Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 a kto tu na dogo zna niemiecki? ja ang i czeskim i słowackim mogę :) Ale niemieckiego nie umiem. Trzebaby text na stronkę lisi po niemiecku zrobić. Quote
rotek_ Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 niemiecki teoretycznie liznęłam...ale praktyki nie miałam więc lepiej nie ryzykować bo by niemcy ze smiechu popadali i wtedy to już suczki nie miałby kto adoptować:evil_lol: ja też bardziej w strone angielskiego Quote
justynavege Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 ja z obcych jezykow to tylko lacina podworkowa jak coś mnie wkurzy :oops: a czy xxx52 ( o ile nie popapralam nicka) nie jest z Neimiec?? Quote
rotek_ Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 a własnie mnie olśniło.... może mąż solito zna:cool3: ale on dopiero 16 września wraca.... Quote
Radek Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Widzę, że nikt nie miał za wiele do czynienia z niemieckim. Uczyłem się kiedyś, w szkole średniej, na dziś dzień potrafiłbym się przedstawić, a może nawet przedstawić Lisię ;) [COLOR=Gray](ale nic poza tym)[/COLOR] Quote
rotek_ Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 radku, to tyle co ja:lol: DAS IST LISIA:diabloti: Quote
uxmal Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='Radek']Widzę, że nikt nie miał za wiele do czynienia z niemieckim. Uczyłem się kiedyś, w szkole średniej, na dziś dzień potrafiłbym się przedstawić, a może nawet przedstawić Lisię ;) [COLOR=Gray](ale nic poza tym)[/COLOR][/quote] A może zrobimy tak.. stronkę lisi walniemy po niemiecku i angielsku. Mąż solito jeśli będzie miał czas sprawdzi niemiecki. potem jeszcze justynavege trzeba niemieckiego nauczyć :) bo telefony kontaktowe są do niej :))))))))))):evil_lol: Quote
uxmal Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='justynavege']ja z obcych jezykow to tylko lacina podworkowa jak coś mnie wkurzy :oops: a czy xxx52 ( o ile nie popapralam nicka) nie jest z Neimiec??[/quote] nie wiem, ale dłuuugo myślałam że wróbelterrorystka jest z USA :) :evil_lol: Quote
uxmal Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='rotek_']radku, to tyle co ja:lol: DAS IST LISIA:diabloti:[/quote] Jesteś pewna że DAs a nie DER lub Die ?:evil_lol::evil_lol: Quote
justynavege Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 o matko jakby do mnie niemiec jaki zadzwonił to ręcami nie wytłumaczę nic :oops: a wroobelterrorystka mieszka blisko mnie :evil_lol: Quote
uxmal Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='justynavege']o matko jakby do mnie niemiec jaki zadzwonił to ręcami nie wytłumaczę nic :oops: a wroobelterrorystka mieszka blisko mnie :evil_lol:[/quote] To zrobi się telekonferencję. A w ogłoszeniach napiszę " telekonferetion ist better" So, das dzwońcie to Was by telekonferetioner:) Quote
yewcia1 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Przekleję tu kto pmoże i założy bazarek ? Nie wyrabiam czasowo można pisać, ze w moim imieniu , wyślę foty i linki do psiaków tylko podajcie maila i proszę załóżcie mi dwa wątki bazarkowe i dajcie maila to wyślę foty, i wysyłaniem towaru też się zajmę tylko proszę o założenie watku i wstawienie fot Mam pilne bazarki na Oskarka, psy ulv, kennie , psy ze starachowic i uciechów prosże o pmoc - plisss Quote
Asior Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 czekajcie.. najpierw przygotujcie opis Liski, z 5 jej najlepszych zdjęć, a ja to wyśle do aisaK, i ona się reszta zajmie ;) Ona ma kontakt z niemcami :) Quote
justynavege Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='uxmal']To zrobi się telekonferencję. A w ogłoszeniach napiszę " telekonferetion ist better" So, das dzwońcie to Was by telekonferetioner:)[/quote] a rob kochana konferencje :evil_lol: tylko te better kojarzy mi się za smacznym masełkiem ;) uj zgłodniałam chyba po nocy......... [B][SIZE=4][COLOR=red]a tak serio[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=red][/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=red]poszuiwana osoba z czasem około godziny wolnego[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=red]i dobrym internetem[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=red]coby mojej sister osobistej ( nikomu zarazy nie oddam ;) )[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=red]pomoc w bazarkowej robocie [/COLOR][/SIZE][/B] Quote
Radek Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Yewcia, w piątek powinienem mieć troszkę więcej czasu, więc jeśli chcesz prześlij materiały na bazarki dla Oskarka i na Uciechów. Maila podam na PW Quote
justynavege Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Radek :multi: yewciu pomoc nadchodzi :))))))) a Lisia jak to Lisia bala sie nowych przedmiotów napotkanych na korytarzu...... Quote
rotek_ Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 robert obiecał nam przetłumaczyć tekst:multi: Quote
uxmal Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='rotek_']robert obiecał nam przetłumaczyć tekst:multi:[/quote] :multi: super:) :) jeszcze tylko najpiękniejsze fotki trzeba wybrać:) A co ze stronką może tam też niemiecki text dać ? Quote
rotek_ Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 justyna, wydrukuj tekst ze stronki ux to damy dobertowi do przetłumaczenia... b edzie miał co robić w nocy Quote
Radek Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Z wyborem fotek to problem o tyle, że Lisidło na wszystkich fajnie wygląda. Jak tu wybrać kilka zdjęć? Quote
justynavege Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='rotek_']justyna, wydrukuj tekst ze stronki ux to damy dobertowi do przetłumaczenia... b edzie miał co robić w nocy[/quote] zginelo mi z ulubionych Lisi stronka dawaj linka a Liska mi dzis zwiala trudni ją mi bylo gonić z ledwie idącym Dingiem ale jakoś się udalo Quote
rotek_ Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [URL]http://www.lisia.as.info.pl/[/URL] aha teraz zauważyłam... tutuł strony to LISIA-OŚRODEK DLA ZWIERZĄT NIECHCIANYCH I PORZUCONYCH w UCIECHOWIE a powinno byc LISIA-OŚRODEK [COLOR=red]POMOCY[/COLOR] DLA ZWIERZĄT NIECHCIANYCH I PORZUCONYCH w UCIECHOWIE --------------------------------- a powiem Wam że lisia zmienia umaszczenie na zimę;) stała sie teraz taka bardziej czarna na grzbiecie Quote
rotek_ Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 nie wiem dlaczego ale dużo osób własnie tak pisze nazwe uciechowskiego schroniska Quote
Recommended Posts