uxmal Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 taki mały smutny offf Przedwczoraj rano mój Dyzio spał na swoim posłaniu. Nagle pisnął okropnie, wyskoczył z posłania i przybiegł do mnie. Sprawdzałam przy nim kocyk, a on tak cichutko stał i czekał aż wszystko posprawdzam, czy jakieś robaki nie chodzą. Jak było wszystko oki położył się ponownie spać. I tak sobie pomyślałam, Boże a pies w schronie przy takich strachach i lękach jest sam:( Quote
justynavege Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 ux............... nie pisałam na ten temat ........ bo myslalam ze mnei potraktujecie jako nie ten tego dla mnie najbardziej dołujace jest to ze psina w schronie w nocy ma tylko ciemnosc nie ma swiatla nie ma czlowieka jest zdana sama na siebie :shake: Quote
uxmal Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 A wtedy wszytstkie dźwięki są silniejsze i bardziej przerażające :( A może lisi jakiegoś dużego misia kupić? Quote
justynavege Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 ux Lisia to notoryczny nizczyciel solito dawala jej mnostwo zabawek Liska wszystko rozłozy na czynniki pierwsze ba nawet drewniane elementy boksu cay dzień i noc mają włączone radio by dzwięki nie byly zbyt silne Quote
uxmal Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 aaaaa, czyli Lisia lubi sama wprowadzać zmiany w swoim otoczeniu :) Quote
justynavege Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 ux Lisia wszystko co nie z betonu i metalu potrafi rozpracować ............ Quote
solito Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Jeżeli chodzi o niszczenie zabawek, to myślę, że to nic złego... 2 z moich 3 piesów zawsze rozkładają zabawki na czynniki pierwsze...:evil_lol: Quote
Anashar Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Lisia to taka śliczna i mała suńka, co ona jeszcze robi w schronisku? Dlaczego ja jej nie mogę wziać :placz: A co do płochliwosci, mój pies(55kg) też strasznie się wszystkiego boi. I przez to zrobił się agresywny :shake: On na spacerze potrafi się przestraszyć patyka którego jak zobaczy będzie z podkulonym ogonem omijał... Quote
izulkabu Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name='justynavege']ux Lisia to notoryczny nizczyciel solito dawala jej mnostwo zabawek Liska wszystko rozłozy na czynniki pierwsze ba nawet drewniane elementy boksu cay dzień i noc mają włączone radio by dzwięki nie byly zbyt silne[/quote] Zobaczycie dziewczyny, że jak Lisia znajdzie domek i będzie chodziła na spacerki i będzie dużo biegała i sbawiła z ludźmi, to nie będzie jej się chciało tych zabawek niszczyć. Lisiunia domek dla Ciebie na pewno musi się znaleźć i to jak najszybciej... Quote
rotek_ Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name='justynavege']Lisiunia o specyficzny psiak ja rzekląbym autystyczny ale serce ma wielkie nie ma takich słow ktore opiszą moment jak Lisia wraca ze spaceru na smyczy i chce odwiedzic kazdy boks by kazdemu psiakowi dać buziaka to trzeba zobaczyć a potem nie trzeba juz nic wiecej by pokochać wspaniałą choc przerazoną i pełną lęku Lisię[/quote] ja tak samo odebrałam lisie... pomimo swojego lęku lila jest kochaną sunią.... wirtualnie nie da sie pokazać jej wdzięku:loveu: Quote
Czarodziejka Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Lisiu kochana, gdzie ten jedyny człowiek, króry na ciebie czeka...? Quote
justynavege Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 wlaśnie...... juz tyle zcasu Go poszukujemy...... Quote
Radek Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 A cóż tam, znów się powtórzę ;) Lisia, gdy trafi do dobrego domu na pewno pozbędzie się dużej części swoich lęków. Może nie wszystkich, nie wiemy co przeszła zanim trafiła do Uciechowa. Potrzebny tylko cierpliwy i kochający człowiek. Nawet jeśli ten dom miałby być za granicą, to myślę że jeśli będą dobrzy ludzie to lepiej żeby była tam, niż miałaby jeszcze czekać. Quote
izulkabu Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Radek']A cóż tam, znów się powtórzę ;) Lisia, gdy trafi do dobrego domu na pewno pozbędzie się dużej części swoich lęków. Może nie wszystkich, nie wiemy co przeszła zanim trafiła do Uciechowa. Potrzebny tylko cierpliwy i kochający człowiek. Nawet jeśli ten dom miałby być za granicą, to myślę że jeśli będą dobrzy ludzie to lepiej żeby była tam, niż miałaby jeszcze czekać.[/quote] Bardzo dobrze powiedzine, trzymam kciuki żeby jednak jak najszybciej:kciuki: Quote
yewcia1 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Liśka teraz kolej na dmek dla Ciebie - tylko gdzie on jest?? Quote
rotek_ Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 to trzeba ux na wątek zwabić... ux...jest naszym internetowym pomagaczem...:cool1: powysyła maile gdzie sie da.. no i nóż widelec...lisia moze znaleźć domek za granica... Quote
justynavege Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 wyslijcie ux linka :evil_lol: dzis Lisiunia poznala nowe osoby - byly Panie ze szkoly chyba bedzie akcja wolontariatu , no mam nadzieje ze choc jedna sobota wypali Quote
justynavege Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 no tu rotek- coś wykombinowala " to trzeba ux na wątek zwabić... ux...jest naszym internetowym pomagaczem...:cool1: powysyła maile gdzie sie da.. no i nóż widelec...lisia moze znaleźć domek za granica...' Quote
uxmal Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 ja na Lisię to od dawna jestem zwabiona. Przez justynavege i Radka Quote
rotek_ Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 ux:loveu: trzeba będzie lisie za granicą ogłosić..... w polsce ma mniejsze szanse na znalezienie domku... moze wiesz gdzie uderzyć... ja zorientowałam się już ze nasza dogomaniaczka JolaK pomaga w tych sprawach zagranicznych;) zajmiesz się tym????:roll: :cool3: Quote
uxmal Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='rotek_']ux:loveu: trzeba będzie lisie za granicą ogłosić..... w polsce ma mniejsze szanse na znalezienie domku... moze wiesz gdzie uderzyć... ja zorientowałam się już ze nasza dogomaniaczka JolaK pomaga w tych sprawach zagranicznych;) zajmiesz się tym????:roll: :cool3:[/quote] :hmmmm: zająć się pomaganiem JoliK czy szukaniem gdzie by tu Lisię ogłaszać u Zagraniczniaków?? Quote
rotek_ Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='uxmal']:hmmmm: zająć się pomaganiem JoliK czy szukaniem gdzie by tu Lisię ogłaszać u Zagraniczniaków??[/quote] raczej tym drugim:evil_lol: Quote
Recommended Posts