uxmal Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 morze zrobić stronkę Lisi ? Wrzuciłoby się dużo fotek i textu o Lisi. i na wszystkich ogłoszeniach miałąby swoją prywatna stronkę. Na stronę rybaczka miałam 80 wejść. i 24 os weszły na dogomanię ze tej stronki. Nie wiem czy to pomogło, pewnie i nie. Ale może o Lisi dowie się więcej ludzi. Tym bardziej, że stronka jest już wypozycjonowana. Co Wy na to? Quote
uxmal Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Przepraszam za offa, Dostałam info, że Pro Equo przegrywa na krakvecie. Jeśli możecie głosujcie [B][SIZE=1][I][URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=5132[/URL] [/I][/SIZE][/B] Quote
rotek_ Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 uxmal...pewnie....:loveu: córka sie ucieszy Quote
justynavege Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 ux kobieto jasne ze rob :loveu: z twoją szczesliwa reka szybko się domek znajdzie :multi: Quote
justynavege Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Diana jedzie do nowego domu z całje rodziny rudych tylko Lisiunia samiutka zostala w schronisku :-( Quote
izulkabu Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='justynavege']Diana jedzie do nowego domu z całje rodziny rudych tylko Lisiunia samiutka zostala w schronisku :-([/quote] Nie martw się Justyś i dla Lisiczki zaświeci słoneczko (szkoda że nie razem z Dianką , tyle czasu ze sobą przezyły... ale trzeba być dobrej myśli :roll: :loveu: Quote
yewcia1 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Kolejna do adopcji Lisia ( na fotach wygląda jak rudasek:evil_lol: ) potem pora na kolorowe psiaki Quote
uxmal Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Nie zdołam przekopać się przez 200 stron. :( Baardzo proszę o stare i te ostatnie fotki Lisi. może być na foorescik[B]małpa[/B]gmail.com Quote
Radek Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Uxmal, fotki zaraz wysyłam. Tylko jest tego sporo, pomimo zzipowania (pomyłka spakowałem rar-em ;) ). Nie wszystko z wątku tam wrzuciłem. Super fotki są na stronach 155, 156, 159. Wątek odchudziłem z prawie wszystkich swoich postów :) zaraz odpadnie mi palec wskazujący prawej ręki od klikania :evil_lol: Jako że wątek i tak pozostał obszerny wkleję plakacik Lisi. Na nim jest trochę informacji gdyby ktoś zajrzał tu pierwszy raz. Na Allegro znów ktoś obserwuje Lisidło. [URL="http://img254.imageshack.us/my.php?image=lisiaoglrb9.jpg"][IMG]http://img254.imageshack.us/img254/8707/lisiaoglrb9.th.jpg[/IMG][/URL] Quote
uxmal Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='Radek']Uxmal, fotki zaraz wysyłam. Tylko jest tego sporo, pomimo zzipowania (pomyłka spakowałem rar-em ;) ). Nie wszystko z wątku tam wrzuciłem. Super fotki są na stronach 155, 156, 159. Wątek odchudziłem z prawie wszystkich swoich postów :) zaraz odpadnie mi palec wskazujący prawej ręki od klikania :evil_lol: Jako że wątek i tak pozostał obszerny wkleję plakacik Lisi. Na nim jest trochę informacji gdyby ktoś zajrzał tu pierwszy raz. Na Allegro znów ktoś obserwuje Lisidło. [URL="http://img254.imageshack.us/my.php?image=lisiaoglrb9.jpg"][IMG]http://img254.imageshack.us/img254/8707/lisiaoglrb9.th.jpg[/IMG][/URL][/quote] Oki dziękuje baardzo :) Nie ma znaczenie czy rar czy zip. Quote
justynavege Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 wiecie Lisiunia osowiala troszkę........ zostala bez mamusi ostatnia z rodziny ze staruszkiem Dingusiem rozpaczajacym to najsmutniejsza para w schronisku ale jest zaleta tego bo mogla dzis wreszcie w spokoju zjjesc swoją kostkę Dingo slepy parwie nei zauwaza i po zjedzeniu swojej nie probowal zabrać Lisiuni jak to zwykle bywalo gdy mieszkala z rodzinką Quote
yewcia1 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Teraz kolej na Lisię i czarne panny - czas na domki dziewczyny. Quote
rotek_ Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='justynavege']wiecie Dingo slepy parwie nei zauwaza [/quote] on nie tylko kosci nie zauwaza ale i Lisi...czasami jak sie odwraca palnie łbem moją córcie:mad: :evil_lol: biedna lisia Quote
Asior Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 wiecie co.. nie chce mi się wierzyć, ze tyle psiaków juz podszło a Lisia nie... normalnie chyba ją ukrywacie jak przychodzą chętni po psiaki... |No bo w przeciwnym wypadku jak możliwe, zeby ludziska nie starcili dla niej głowy..... Quote
izulkabu Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 [quote name='Asior']wiecie co.. nie chce mi się wierzyć, ze tyle psiaków juz podszło a Lisia nie... normalnie chyba ją ukrywacie jak przychodzą chętni po psiaki... |No bo w przeciwnym wypadku jak możliwe, zeby ludziska nie starcili dla niej głowy.....[/quote] hmm chyba ją ukrywają :cool3: Ona jest taka śliczna, to puchate milusie futerko, te cudne oczka przepełnione miłością i tęsknotą, to nie możliwe, że jeszcze jej nikt nie wypatrzył ;) Lisiunia do góry ...smutasku kochany Quote
yewcia1 Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Liśka wyłaź z ukrycia i do domku już się zbieraj. Quote
justynavege Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Lisiunia sama sie ukrywa ona sie boi wszelkich zmian i nowosci jak przychodza ludzie to chowa sie w najdalszy kącik boksu z podkulonym ogonkiem :-( Quote
uxmal Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 [quote name='justynavege']Lisiunia sama sie ukrywa ona sie boi wszelkich zmian i nowosci jak przychodza ludzie to chowa sie w najdalszy kącik boksu z podkulonym ogonkiem :-([/quote] Ojeju biedna Lisia :-(:-( Quote
rotek_ Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 lsia jest naprawde.pomimo swojego strachu/najkochańszym psem jakiego spotkalam... lila nie nadaje sie do zycia w mieście.....kazdy przejezdzajacy samochód lub przechodzacy człowiek jest przyczyna leku u lisi.... lila najlepiej nadaje sie do zycia w domku jednorodzinnym lub na wsi.... jesli ktos zaadoptuje moja córcie ona napewno bardzo sie odwdzięczy..... Quote
justynavege Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 na pewno sie odwdzieczy :) jest przekochana ale ten lęk utrudnia znalezienie domku dla niej :shake: Quote
uxmal Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 A czy mogę wziąć text o Lisi ze strony Uciechowa i z jej aukcji? Quote
justynavege Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 mysle ze nikt nie bedzie mial nic przeciwko temu :lol: Quote
uxmal Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Oglądam tak sobie fotki Lisi i muszę coś napisać. Zrobiłyście dzieczyny kawał dobrej roboty. Są takie fotki Lisi chudziutkiej jak patyczek. To chyba są te zaraz "po przybyciu do Uciechowa". A potem te fotki ze spacerów, Normalnie niesamowite. Czy Wy napewno jesteście pewne na 100% ze ona nie nadaje się do miasta? Quote
izulkabu Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 [quote name='uxmal'] Czy Wy napewno jesteście pewne na 100% ze ona nie nadaje się do miasta?[/quote] Pewnie nie do dużego miasta, ale do mniejszego zgiełku może by się przyzwyczaiła :roll: Quote
Recommended Posts