rotek_ Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='Czarodziejka']Lisiczko :):) Wróżymy ci domek i ma się natychmiast pojawić.[/quote] skoro czarodziejka tak mówi to oby sie udało... Quote
uxmal Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='Radek']Lisię ktoś obserwuje na Allegro. Wiem, że to robienie sobie nadziei, ale może tym razem? [SIZE=1] (ciekawe gdzie wcięło mój wczorajszy post :mad:. A 15-tego, ktoś próbował włamać się na moje konto na Dogo :angryy:)[/SIZE][/quote] Trzymam kciuki :) A można zobaczyć, kiedy ktoś próbuje się włamać? Quote
Czarodziejka Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Radku, a skąd wiesz, że ktoś próbował? Przeleciałam twoje posty, ale nie ma śladu po usunięciu ani jednego z nich. Quote
Radek Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='Czarodziejka']Radku, a skąd wiesz, że ktoś próbował? Przeleciałam twoje posty, ale nie ma śladu po usunięciu ani jednego z nich.[/quote] Czarodziejko, dostałem informację z Dogo, że ktoś próbował się zalogować na moje konto i zostało ono zablokowane. W mailu był podany adres IP, z którego były próby logowania. Adres pochodzi z puli innej niż mój dostawca internetu. Jeśli chodzi o "zniknięty" post to raczej z winy mojego netu. Przez kilka dni miałem problemy z otwieraniem stron :( To nie wina Dogo :) Quote
Mysia_ Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Lisiuniu, a Ty ciągle tutaj.... :shake: Quote
Asior Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Radku podaj mi na pw ten IP to Ci choć powiem z jakiego miasta jest :P Quote
uxmal Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Chyba troszkę smutna, bo jej braciszek Rybaczek poszedł do nowego domku Quote
justynavege Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 oj sezon adopcyjny rudych psow z rudych jeszczeia zostaly......... Quote
yewcia1 Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 [quote name='justynavege']oj sezon adopcyjny rudych psow z rudych jeszczeia zostaly.........[/quote] Zostały jeszcze tylko dwie urocze rude dziewczynki. Quote
izulkabu Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 [quote name='yewcia1']Zostały jeszcze tylko dwie urocze rude dziewczynki.[/quote] Lisia tez będzie miała swój domek, zobaczycie za nią trzymam kciuki tak samo jak za Diankę :lol: Quote
rotek_ Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 lisia ma nowego lokatroa...ma go dość... moja córcia musi sie męczyć:mad: Quote
justynavege Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 ???????????????????? Lisia i Diana z Dingiem ?? Quote
rotek_ Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 oj lisia szukaj domu...bo z takim lokatorem długo nie można wytrzymać:evil_lol: Quote
solito Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='Radek']Biedna Lisia :shake:[/quote] Za to Dingo-staruszek odżył przy dwóch laskach!:evil_lol: Quote
justynavege Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Gosiu prawda :multi: a ja mysle ze Lisia polubiła juz Dinga dawala mu dziś buziaka Quote
justynavege Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Lisiunia mniej boi się psiakow niz ludzi jest tak cudownie przyjacielska dla innych piesków i suczek przy powrotach ze spaceru biegnie nawet do szczekajacej na nia Dziny dac caluska ( oczywiscie tu skracamy Lisi smycz by sie nic nie stalo) Quote
izulkabu Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Lisiunia, czas żebyś z mamusią domek cudowny znalazła :razz: Quote
yewcia1 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='justynavege']Lisiunia mniej boi się psiakow niz ludzi jest tak cudownie przyjacielska dla innych piesków i suczek przy powrotach ze spaceru biegnie nawet do szczekajacej na nia Dziny dac caluska ( oczywiscie tu skracamy Lisi smycz by sie nic nie stalo)[/quote] Liśka pomim lęku jest bardzo kochana;) Quote
rotek_ Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 była procja pieszczot.... jako ze w boksie była diana i dingo kazdemu rzodałam taką sama ilość głaskana.... w schronisku staramy sie nie wyrożniać żadnego psa...pomimo ze lisia to moja córka...nie moge jej faworyzować:placz: szkoda;) Quote
Recommended Posts