Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Radek']Lisię ktoś obserwuje na Allegro. Wiem, że to robienie sobie nadziei, ale może tym razem?
[SIZE=1] (ciekawe gdzie wcięło mój wczorajszy post :mad:. A 15-tego, ktoś próbował włamać się na moje konto na Dogo :angryy:)[/SIZE][/quote]

Trzymam kciuki :)

A można zobaczyć, kiedy ktoś próbuje się włamać?

Posted

[quote name='Czarodziejka']Radku, a skąd wiesz, że ktoś próbował?
Przeleciałam twoje posty, ale nie ma śladu po usunięciu ani jednego z nich.[/quote]

Czarodziejko,
dostałem informację z Dogo, że ktoś próbował się zalogować na moje konto i zostało ono zablokowane. W mailu był podany adres IP, z którego były próby logowania. Adres pochodzi z puli innej niż mój dostawca internetu.
Jeśli chodzi o "zniknięty" post to raczej z winy mojego netu. Przez kilka dni miałem problemy z otwieraniem stron :( To nie wina Dogo :)

Posted

[quote name='yewcia1']Zostały jeszcze tylko dwie urocze rude dziewczynki.[/quote]

Lisia tez będzie miała swój domek, zobaczycie za nią trzymam kciuki tak samo jak za Diankę :lol:

Posted

Lisiunia mniej boi się psiakow niz ludzi

jest tak cudownie przyjacielska dla innych piesków i suczek

przy powrotach ze spaceru biegnie nawet do szczekajacej na nia Dziny dac caluska ( oczywiscie tu skracamy Lisi smycz by sie nic nie stalo)

Posted

[quote name='justynavege']Lisiunia mniej boi się psiakow niz ludzi

jest tak cudownie przyjacielska dla innych piesków i suczek

przy powrotach ze spaceru biegnie nawet do szczekajacej na nia Dziny dac caluska ( oczywiscie tu skracamy Lisi smycz by sie nic nie stalo)[/quote]
Liśka pomim lęku jest bardzo kochana;)

Posted

była procja pieszczot....
jako ze w boksie była diana i dingo kazdemu rzodałam taką sama ilość głaskana....
w schronisku staramy sie nie wyrożniać żadnego psa...pomimo ze lisia to moja córka...nie moge jej faworyzować:placz:
szkoda;)