Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziewczyny, jak będziecie w Uciechoewie to zróbcie jest zdjęcia na rekach ale lepszej jakości niż te co były.. to podstawa... bo tak to ona wyglada na dużego psiaka :(

Posted

[quote name='Asior']dziewczyny, jak będziecie w Uciechoewie to zróbcie jest zdjęcia na rekach ale lepszej jakości niż te co były.. to podstawa... bo tak to ona wyglada na dużego psiaka :([/quote]

ok, to jak bądzie rotek albo Justyna, bo one są bardziej fotogeniczne!

Posted

[quote name='solito']ok, to jak bądzie [B]rotek[/B] albo Justyna, bo one są bardziej fotogeniczne![/quote]
co to to nie:evil_lol:
w rózowych gatkach chcesz mnie fotografować:mad:
poczekamy na justyne...
aha...ja sój aparat pożyczyłam agnieszce30 więc chwilowo jestem niedysponowana takim sprzętem

Posted

[quote name='Asior']ojj tam, nie chrzańcie.. wszytskie jesteście niesamowite i nawet w różowych gatkach wygladacie napewno sexi :cool3:[/quote]

No widzisz, roteczko?! Będzie bardzo sexi! A że ja nie mam różowych gatek...:cool3:

Posted

[quote name='Czarodziejka']Asior, wymiotujesz i śpisz? :cool3:[/QUOTE]

nieee jak śpie to nie wymiotuje :cool3: na szzcęscie..... :evil_lol: jeszcze tego by brakowało....

Posted

Maleńka Lisia na rączkach:

[IMG]http://img296.imageshack.us/img296/4379/imga7925av6.jpg[/IMG]

[IMG]http://img296.imageshack.us/img296/3886/imga7926uk3.jpg[/IMG]

Posted

nio i sa zdjęcia....
...fakt ze bez rózowych gatek ale z bluzką w żołte plamy od farby:evil_lol: aj tam....ważne że lisia jest fotogeniczna:loveu:

Posted

szkoda ze nie możecie poznać lisi osobiście...
...po kilku spacerach nie ma mocnego który oparłby sie urokowi Lisi:loveu:
ona tak chwyta za serducho....

ale jej wada jest nieśmiałość....

...jesli już ktoś przychodzi do schroniska patrzy sie na psiaki które są jak najbliżej krat...a niesmiala Lisia spokojnie odchodzi w kąt i tylko obserwuje....