yewcia1 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Liśka wstawaj:lol: O widzę, ze Ciebie cioteczki zabrały na wieczorny wirtualny spacerek:lol: Quote
justynavege Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 o i pewnie rotkowe obowiazkowe czesanko :loveu: Quote
rotek_ Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 no a jak....:lol: lisia lubi byc miziana...niwazne czy szczotką czy ręka...ona tak potrzebyje ludzia ze zdowli sie czymkolwiek... zawsze przy czesaniu Lisia kładzie obie łapki na mojej rece i oblizuje mi dłoń....to pewnie tak forma podziękowania:roll: Quote
yewcia1 Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 rotek_ napisał(a):no a jak....:lol: lisia lubi byc miziana...niwazne czy szczotką czy ręka...ona tak potrzebyje ludzia ze zdowli sie czymkolwiek... zawsze przy czesaniu Lisia kładzie obie łapki na mojej rece i oblizuje mi dłoń....to pewnie tak forma podziękowania:roll: Rotek jak kiedyś Lisia mieszkała w jednym boksie z Dianą to lisie czesałam a Diane głaskałam a potem odwrotnie, ale teraz brakuje Ci jednej ręki dla Rybaczka:evil_lol: Quote
solito Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Lisia szczęśliwa, że mogła sobie dziś pobiegać bez smyczy... Quote
yewcia1 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Oj widzę,ze wczoraj nie tylko uczciwy spacerek, ale i luzik na spacerku:lol: Quote
rotek_ Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 wczorj było tyle rak do wyprowadzania ze psy po spacerze leżały jak worki cementu:cool3: Quote
justynavege Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 haha to znaczy ze byly szczesliwe :loveu: a ajk Lisiunia reagowala na gosci ? Quote
solito Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 justynavege napisał(a):haha to znaczy ze byly szczesliwe :loveu: a ajk Lisiunia reagowala na gosci ? Oczywiście na początku się bała... Musiałam wziąć ją na ręce, bo nie chciała wyjść z boksu... Ale potem, już było ok! Quote
Han&Dom Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Ok. To znaczy, że miała na mnie oko;) ... jakiś podejrzany gość pomyślała sobie:roll: ... ale że nie mam zwyczaju rzucać się od razu do miziania;) ... ledwie po chwili znajomości;) ... to w okolicach zadziornego łabędzia nawet zapomniała o tym, że jestem... Potem spuszczona na trochę, ze świadomością, że zawsze zdąży uciec zachowywała się już dużo swobodniej... Mimo tej niedostępności ma w sobie coś co chwyta za serce, myślę, że jak kogoś pokocha to z całych swoich sił... Quote
justynavege Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Lisiunia jak kogos juz dobrze pozna staje się smielsza :loveu: dzisiaj przynioslam z domu resztki z lodowki wedliny i takie tam Lisiunia zjadła jeden kawałek a drugi jej przyslugujacy ( starałam się dzielić rowno) wyrwał jej Rybak :shake: Quote
justynavege Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Radku nikt :shake: ani z plakatów ani z ogłoszeń :placz: tzn jesli chodzi o adopcje bo na maila dostałąm info ze przyjdą pocztą przysmaki dla Lisi :multi: Quote
rotek_ Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Lisia to moja adoptowana córeczka..... dlaczego ja nic nie wiem o żadnych smakołykach:mad: Quote
solito Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Dominiku:loveu: Ty to potrafisz opisać psiaki idealnie! Quote
yewcia1 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 dog wags tail Lisia uśmiecha się na pierwszej stronie. Quote
justynavege Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 solito napisał(a):Dominiku:loveu: Ty to potrafisz opisać psiaki idealnie! o a czy mozemy tę umiejętnosć wykorzystać w potrzebie tworzenia wątkow ? ;) Liska dzis wystraszyla się roweru obszczekala ... a na rowerze jechal Robert :evil_lol: Quote
justynavege Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 o tak ostatnio czesto się zdazają samkołyki :multi: Quote
rotek_ Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 moje słońce dzisaj obszczekało rower roberta...... wygladalo to komicznie..... lisia jest tak wspaniala......podziekuje nawet za chwile ... a do tego lisia ma aksamitne futerko......inne niż psy..... takie...lisiowate Quote
Diana S Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 słoneczko tyle stron już o Tobie a ty dalej czekasz na domek...:placz: :placz: Quote
Anashar Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Lisiu w góóóóórę! Gdyby nie mój samolub w domu, już byłabyś z nami :roll: Quote
yewcia1 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Lilka jest super zobaczy np auto zaparkowane pod schronem , którego wcześniej nie było i jest wielki szczek i zaciekawienie pomieszane ze strachem. Quote
justynavege Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 a szczek mimo mal ego cialka jest wielki ;) Quote
Recommended Posts