Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no a jak....:lol:
lisia lubi byc miziana...niwazne czy szczotką czy ręka...ona tak potrzebyje ludzia ze zdowli sie czymkolwiek...

zawsze przy czesaniu Lisia kładzie obie łapki na mojej rece i oblizuje mi dłoń....to pewnie tak forma podziękowania:roll:

Posted

rotek_ napisał(a):
no a jak....:lol:
lisia lubi byc miziana...niwazne czy szczotką czy ręka...ona tak potrzebyje ludzia ze zdowli sie czymkolwiek...

zawsze przy czesaniu Lisia kładzie obie łapki na mojej rece i oblizuje mi dłoń....to pewnie tak forma podziękowania:roll:

Rotek jak kiedyś Lisia mieszkała w jednym boksie z Dianą to lisie czesałam a Diane głaskałam a potem odwrotnie, ale teraz brakuje Ci jednej ręki dla Rybaczka:evil_lol:

Posted

justynavege napisał(a):
haha to znaczy ze byly szczesliwe :loveu:

a ajk Lisiunia reagowala na gosci ?

Oczywiście na początku się bała... Musiałam wziąć ją na ręce, bo nie chciała wyjść z boksu...
Ale potem, już było ok!

Posted

Ok. To znaczy, że miała na mnie oko;) ... jakiś podejrzany gość pomyślała sobie:roll: ... ale że nie mam zwyczaju rzucać się od razu do miziania;) ... ledwie po chwili znajomości;) ... to w okolicach zadziornego łabędzia nawet zapomniała o tym, że jestem... Potem spuszczona na trochę, ze świadomością, że zawsze zdąży uciec zachowywała się już dużo swobodniej...
Mimo tej niedostępności ma w sobie coś co chwyta za serce, myślę, że jak kogoś pokocha to z całych swoich sił...

Posted

Lisiunia jak kogos juz dobrze pozna staje się smielsza :loveu:

dzisiaj przynioslam z domu resztki z lodowki wedliny i takie tam
Lisiunia zjadła jeden kawałek a drugi jej przyslugujacy ( starałam się dzielić rowno) wyrwał jej Rybak :shake:

Posted

solito napisał(a):
Dominiku:loveu: Ty to potrafisz opisać psiaki idealnie!

o a czy mozemy tę umiejętnosć wykorzystać w potrzebie tworzenia wątkow ? ;)

Liska dzis wystraszyla się roweru
obszczekala ...
a na rowerze jechal Robert :evil_lol:

Posted

moje słońce dzisaj obszczekało rower roberta......
wygladalo to komicznie.....

lisia jest tak wspaniala......podziekuje nawet za chwile ...

a do tego lisia ma aksamitne futerko......inne niż psy.....
takie...lisiowate