Patsi Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Malutka Lisia dalej czeka...:placz::placz::placz: Quote
justynavege Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Galeria adopcyjna http://www.esza.cp.win.pl/galeria_afn/index.php:multi: Quote
justynavege Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Wrażliwa Lisiunia.................. do schroniska trafiła jak byłą psim dzieckiem , mialą około 7 miesiecy teraz ma juz prawie dwa lata............:placz: :placz: dzieiejsze szczepienie było dla malenkiej Lisi extremalnym przezyciem :shake: bardzo się bała ale byłą bardzo grzeczna i nie zapiszczała nawet Quote
Patsi Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Grzeczna, kochana Lisia....:-(:placz::placz::placz: Quote
justynavege Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Lisia juz tyle czasu w schronisku co robic?? Quote
justynavege Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Lisiunia urokliwa sunia poszukuje dobrego domku Quote
justynavege Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Anashar niestety dalej Lisidełko w schronisku :shake: Quote
Mysia_ Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Lisiu dawno mnie tu niebyło, a Ty wciąż czekasz.... :-( Quote
Anashar Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 justynavege napisał(a):Anashar niestety dalej Lisidełko w schronisku :shake: gdyby nie to, ze nie mam warunkow na drugiego psiaka juz dawno bylaby u mnie! Zakochalem sie w niej od pierwszego wejrzenia :loveu: Ale dlaczego dalej jest w schronisku?:placz: Quote
justynavege Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Lisia dziekuje za allegro :multi: wiecie ja tez sie zastanawiam czemu ta slicznotka nie ma jeszcze domku...... moze czeka na nią jakis specjalny super domek?? tylko jak pomoc jej do neigo trafić ?? Quote
Patsi Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='yewcia1'] Ale ona się pięknie uśmiecha:lol: Quote
Recommended Posts