yewcia1 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 rotek_ napisał(a):cieżko porównywać lisie do jakiejkolwiek rasy...ona jest idealna taka jaka jest....:loveu: ona i diania to moje ulubienice w schronisku:loveu: ...ale wszystkie psiaki staram sie traktować ta samo:cool1: zeby nie było Liska bardzo kochana pomimo, ze wiatrem podszyta:evil_lol: Quote
justynavege Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 rotek_ napisał(a):cieżko porównywać lisie do jakiejkolwiek rasy...ona jest idealna taka jaka jest....:loveu: ona i diania to moje ulubienice w schronisku:loveu: ...ale wszystkie psiaki staram sie traktować ta samo:cool1: zeby nie było mi to "tak samo" nie wychodzi choć staram się nei okazywac :evil_lol: jak w zyciu........ ale zwykle najwiecej serca mam dla jakiejs najbiedniejszej sieroty a Lisia to piękny wielorasowy psiak :loveu: Quote
yewcia1 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Lisiunia sunia naprawdę o niespotykanej urodzie - jest śliczna. Quote
justynavege Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 śliczna i taka bezbronna to malenstwo nawet przy nielubianych zabiegach nie protestuje Quote
Mysia_ Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Liśka nie wolno Ci spadać z pierwszej stronki dopóki domek się nie znajdzie :mad: Quote
solito Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):Liśka nie wolno Ci spadać z pierwszej stronki dopóki domek się nie znajdzie :mad: No właśnie! Quote
yewcia1 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Lisiuniu szybko się pokazauj i szukaj domu kruszyno. Quote
Czarodziejka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Lisia...już 180 stronek maszeruje i maszeruje, a domku nie widać :( Quote
Diana S Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Wlasnie...................................................................................... Quote
rotek_ Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='yewcia1'] to już nie jest nasza lisia.....stała sie dużo bardziej ufna.... teraz wygląda tak: [quote name='yewcia1'] Quote
justynavege Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 tak rotek_ kiedyś była dzikuskiem ( tzn Lisia nie rotek_ :evil_lol: ) Quote
rotek_ Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 justyna to moze zmień tytuł ..... Tamta lisia to już nie ta sama Lisia:evil_lol: Quote
Czarodziejka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 No i....czy ona faktycznie jest taka maleńka? ;) Quote
yewcia1 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Czarodziejka napisał(a):No i....czy ona faktycznie jest taka maleńka? ;) Lisieńk jest nieco większa od ratlerka, a mniejsza od sznaucera miniaturki. Quote
Czarodziejka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 A na zdjęciach prezentuje się onkowato ;) Te dłuuugie łapki :) Quote
rotek_ Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 ze wszystkich uciechowskich psiaków Lisia jest najmniejsza.... ale z tym nadpasionym tyłkiem to ona niewiele ma z ratlerka..... Quote
justynavege Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Asior no staram sie ograniczac ae to walka z wiatrakami ;) jak zdrówko Asiorku?? Quote
Asior Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 ehhhh kiepsciutko... nadal wymiotuje i śpię.... dziś np po rannej wizycie u gina wstałam o 18 :D Quote
solito Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='rotek_']justyna to moze zmień tytuł ..... Tamta lisia to już nie ta sama Lisia:evil_lol: Ale Lisia dalej się boi obcych... Przy nas jest właśnie taka uśmiechnięta... Do swojej kochanej pani albo pana też będzie się tak uśmiechać! Quote
Recommended Posts