Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DS niestety nie możemy suni podarować, bo mamy swoje prywatne 3 duże psy, niemłode i z poważnymi problemami zdrowotnymi. Poza tym myślę, że warto szukać suni miejsca, gdzie będzie mieć indywidualną opiekę. Może akurat. Może uda się w końcu dobrać leki i ich dawki, że sunia nie będzie mieć ataków. U nas zawsze "zdąży" zostać.

Póki co ataków nie ma nadal :)

Posted

Lizę wczoraj zawieźliśmy do lecznicy na pobranie krwi (analiza podstawowa + jonogram), o którą prosiła p.neurolog.
Koszt całkowity analizy wraz z kurierem itd. to 105 zł + dojazd do lecznicy 10 zł:
[URL]http://images63.fotosik.pl/474/49ea921f2a46ff72gen.jpg[/URL]

Wyniki będą chyba w przyszłym tygodniu.

[B]Z mojego bazarku jest dla Lizy 318 zł[/B] :)

Posted

fajnie...

a ja mam dla Lizy 100 zł z mojego bazarku rymowanego, które przelałam dziś na konto Murki

jak wpłyną prosze o potwierdzenie na watku psiaka i bazarkowym (link w mojej sygnaturze)

Posted

[COLOR=#000000][COLOR=#000000][I]W noc wigilijną mówią wszystkie zwierzęta,[/I][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#000000][I]i te kochane[/I][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#000000][I]i te, o których nikt nie pamięta,[/I][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#000000][I]i te głaskane[/I][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#000000][I]i te, którym ręka ludzka źle się kojarzy.[/I][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#000000][I]Mówią wszystkie i z tym im do twarzy.[/I][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#000000][I]Z całego serca życzę Wam i sobie też,[/I][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#000000][I]by dobrze o nas mówił każdy zwierz.

[/I][/COLOR][/COLOR][IMG]http://data1.whicdn.com/images/47193498/christmas-wallpaper-with-a-dog-and-a-cat-wearing-christmas-hats-hd-dog-and-cat-wallpaper_large.jpg[/IMG]

[COLOR=#000000](autorka życzeń: jolantina)[/COLOR]

Posted

Przed samymi Świętami przyszły wyniki krwi, wysłałam je od razu do p.Neurolog, ale jeszcze nie mam odpowiedzi (okres międzyświąteczny, więc nie ma co się dziwić). Jak widać wszystko jest ok, tylko jeden parametr w jonogramie jest ciut za wysoki:

[IMG]http://images65.fotosik.pl/503/de4ab16c3c23ebf5.jpg[/IMG]

Liza nadal nie ma ataków :)

Posted

[quote name='zozola77']fajnie...

a ja mam dla Lizy 100 zł z mojego bazarku rymowanego, które przelałam dziś na konto Murki

jak wpłyną prosze o potwierdzenie na watku psiaka i bazarkowym (link w mojej sygnaturze)[/QUOTE]
Bardzo dziękujemy za pomoc:loveu:
Wciaz mam nadzieję, ze ataki wreszcie uda się opanować, a Lizka znajdzie własny domek

Doszła wpłata [B]30 zł dla Lizki od p. Marty M. z Zamościa[/B] - bardzo dziękujemy :).

Posted

Wszystko ok u suni, nie ma ataków. Nie mam jeszcze odpowiedzi od p.neurolog n.t. wyników krwi.
W tym tygodniu czeka mnie uzupełnienie prawie wszystkich leków...

Posted

Nieśmiało się cieszę, że może w końcu utrafiony lek i odpowiednia dawka.
Ustawione leczenie to połowa sukcesu.
Nieustająco trzymam kciuki za zdrówko Lizy.