Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Romka napisał(a):
Donato,ponieważ kontaktujesz się z panem zainteresowanym adopcją Tajgi,podaj proszę na PW adres osoby zainteresowanej a spróbuję znależć osobę do sprawdzenia tego domku...

Już podam na PW; Pan jest nią zainteresowany i z tego co mi mówił to za 2 tygodnie on mógłby Tajgę wziąc , przygotowuje boks itd. Tak że wizyta przez kogos odpowiedzialnmego jest juz potrzebna.

• Replies 593
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Donato,dostałam Twoje PW i zaraz zacznę działać. Potwierdzę jutro telefonicznie w rozmowie z panem czy jest gotów przyjąć osobę,która sprawdzi nam domek.Kiedy rozmawiałam z panem,ostateczna decyzja jeszcze nie zapadła,miała zapaść po 2 tygodniach, po zbudowaniu kojca.Państwo wypatrzyli Tajgę na allegro,zachwyciła ich swoim smutnym spojrzeniem.Domek to duże gospodarstwo ogrodnicze.W domu są już psiaki, 5 suczek owczarka niemieckiego.Tajga mieszkałaby na oddzielnym wybiegu i w oddzielnym kojcu,nie dołączałaby do stada.Domek świadomy i kochający zwierzęta.Z informacji i zdjęć,które posiada Donata godny uwagi.Mnie ze swej strony interesowałoby, jak częstoTajga miałaby kontakt ze swoimi opiekunami i jak wygląda opieka nad 5 a za chwilę, być może 6 dużymi psiakami.To właśnie chciałabym wiedzieć w wyniku wizyty przedadopcyjnej.

Posted

podaję za ewu:

Przesyłajcie proszę
UWAGA! Rodzina W.....ze Świętochłowic z ulicy Hanki Sawickiej(dane podamy na priv) jest podejrzana o przyjmowanie psów bezdomnych na mięso. Jest zgłoszenie, że w krótkim czasie przez ten dom przewinęło się dużo psów, a dzieci z tej rodziny mówią jedzeniu mięska z psów. Nasza Fundacja prowadzi interwencję w tej sprawie. Schroniska okoliczne są powiadomione, ale staramy się nagłośnić sprawę w całym regionie. Prosimy osoby i organizacje, które wyadoptowały tej rodzinie psa o kontakt z Fundacją. [email protected]

Posted

Pisałam w sprawie wizyty przedadopcyjnej do Ani z Poznania...ale jest poza granicami Polski,podała mi namiary na inną osobę,będę się jutro z nią kontaktować...

Posted

Romko błagam sprawdźcie ten domek porządnie, czy aby na bank Tajdze dobrze będzie w kojcu, z dala od stada????? 5 psiaków już tam jest, a ona czemu miałaby być osobno? Troszkę jestem w dygocie...:(

Posted

Cantadorra napisał(a):
Marysia, z tego co zrozumiałam, to ostateczna decyzja będzie za 2 tygodnie. Może będzie, może nie będzie,a morze jest szerokie i głębokie. Szukamy domu dla Tajguni, tak myślę.... Jeśli coś mącę, to proszę o sprostowanie.

Dzięki za info:) Może się nowy domek znajdzie jednak...

Posted

Nie mamy,osoba polecona przez Anię z Poznania odrzuca moje połączenia albo nie nawiązuje połączenia.Cantadorro,dziewczyny może Wy znacie kogoś doświadczonego z tych okolic?Domek musi być sprawdzony przez osobę,która dostrzeże wszystkie ważne szczegóły.

Posted

Cantadorra napisał(a):
Znam dziewczynę z Poznania. A gdzIe dokładnie trzeba podjechać?

Ul.Przyjazni ,jak wyrazi zgodę dam resztę namiarów.DZIĘKUJĘ!

Posted

Dom do sprawdzenia znajduje się w miejscowości Imielenko - jest to niedaleko Lednogóry , trasa z Kostrzynia na Gniezno jakies 15 km. tam w Imielenku miałaby mieszkac nasza Tajga. Resztę namiarów podam jak znajdzie sie osoba chętna nam pomóc.

Posted

Super Cantadorro,Bardzo dziękujemy...domek trzeba dobrze sprawdzić,boimy się,żeby Tajga nie siedziała sama w kojcu albo na pustej działce,mając jedynie w oddali pracujących ludzi...

Posted

Rozmawiałam z osobą do wizyty PA i zgodziła się na wizytę na os.Przyjaźni i jak będzie trzeba, to też w drugiej miejscowości "I". Przesłałam jej wszystkie dane tej pani oraz wątek. Jeszcze zaraz zadzwonię do niej powiem, żeby zajrzała na dogo i odczytała wiadomość z danymi.

Posted

[quote name='Cantadorra']Rozmawiałam z osobą do wizyty PA i zgodziła się na wizytę na os.Przyjaźni i jak będzie trzeba, to też w drugiej miejscowości "I". Przesłałam jej wszystkie dane tej pani oraz wątek. Jeszcze zaraz zadzwonię do niej powiem, żeby zajrzała na dogo i odczytała wiadomość z danymi.[/QUOTE]
Cantadorro,bardzo dziękuję,zaproś proszę osobę ,która będzie przeprowadzać tę wizytę na wątek Tajgi...jestem zdania,że ten drugi adres też trzeba sprawdzić.BARDZO DZIĘKUJĘ ZA POMOC!:lol: