Donata Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Romka napisał(a):Donato,ponieważ kontaktujesz się z panem zainteresowanym adopcją Tajgi,podaj proszę na PW adres osoby zainteresowanej a spróbuję znależć osobę do sprawdzenia tego domku... Już podam na PW; Pan jest nią zainteresowany i z tego co mi mówił to za 2 tygodnie on mógłby Tajgę wziąc , przygotowuje boks itd. Tak że wizyta przez kogos odpowiedzialnmego jest juz potrzebna. Quote
Romka Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Donato,dostałam Twoje PW i zaraz zacznę działać. Potwierdzę jutro telefonicznie w rozmowie z panem czy jest gotów przyjąć osobę,która sprawdzi nam domek.Kiedy rozmawiałam z panem,ostateczna decyzja jeszcze nie zapadła,miała zapaść po 2 tygodniach, po zbudowaniu kojca.Państwo wypatrzyli Tajgę na allegro,zachwyciła ich swoim smutnym spojrzeniem.Domek to duże gospodarstwo ogrodnicze.W domu są już psiaki, 5 suczek owczarka niemieckiego.Tajga mieszkałaby na oddzielnym wybiegu i w oddzielnym kojcu,nie dołączałaby do stada.Domek świadomy i kochający zwierzęta.Z informacji i zdjęć,które posiada Donata godny uwagi.Mnie ze swej strony interesowałoby, jak częstoTajga miałaby kontakt ze swoimi opiekunami i jak wygląda opieka nad 5 a za chwilę, być może 6 dużymi psiakami.To właśnie chciałabym wiedzieć w wyniku wizyty przedadopcyjnej. Quote
Kociabanda2 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 podaję za ewu: Przesyłajcie proszę UWAGA! Rodzina W.....ze Świętochłowic z ulicy Hanki Sawickiej(dane podamy na priv) jest podejrzana o przyjmowanie psów bezdomnych na mięso. Jest zgłoszenie, że w krótkim czasie przez ten dom przewinęło się dużo psów, a dzieci z tej rodziny mówią jedzeniu mięska z psów. Nasza Fundacja prowadzi interwencję w tej sprawie. Schroniska okoliczne są powiadomione, ale staramy się nagłośnić sprawę w całym regionie. Prosimy osoby i organizacje, które wyadoptowały tej rodzinie psa o kontakt z Fundacją. [email protected] Quote
Romka Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Pisałam w sprawie wizyty przedadopcyjnej do Ani z Poznania...ale jest poza granicami Polski,podała mi namiary na inną osobę,będę się jutro z nią kontaktować... Quote
Romka Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 A na tym zdjęciu na te swoje piękne,smutne oczy: Quote
daga31081980 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 cioteczki przepraszam za spam,ale dziś ja muszę błagać o pomoc. http://www.dogomania.pl/threads/218416-Zaawansowana-nuzyca-ma%C5%82e-%C5%82yse-cia%C5%82ko-i-tylko-10-miesiecy Quote
Marycha35 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Romko błagam sprawdźcie ten domek porządnie, czy aby na bank Tajdze dobrze będzie w kojcu, z dala od stada????? 5 psiaków już tam jest, a ona czemu miałaby być osobno? Troszkę jestem w dygocie...:( Quote
Marycha35 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Cantadorra napisał(a):Marysia, z tego co zrozumiałam, to ostateczna decyzja będzie za 2 tygodnie. Może będzie, może nie będzie,a morze jest szerokie i głębokie. Szukamy domu dla Tajguni, tak myślę.... Jeśli coś mącę, to proszę o sprostowanie. Dzięki za info:) Może się nowy domek znajdzie jednak... Quote
Olivin Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Tajga jest mądra i czujna. Dobry domek dla naszej przepięknej suni. Nie ma innej opcji. Quote
Cantadorra Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Czy macie już kogoś do wizyty przedadopcyjnej? Quote
Romka Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 Nie mamy,osoba polecona przez Anię z Poznania odrzuca moje połączenia albo nie nawiązuje połączenia.Cantadorro,dziewczyny może Wy znacie kogoś doświadczonego z tych okolic?Domek musi być sprawdzony przez osobę,która dostrzeże wszystkie ważne szczegóły. Quote
Cantadorra Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Znam dziewczynę z Poznania. A gdzIe dokładnie trzeba podjechać? Quote
Romka Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 Cantadorra napisał(a):Znam dziewczynę z Poznania. A gdzIe dokładnie trzeba podjechać? Ul.Przyjazni ,jak wyrazi zgodę dam resztę namiarów.DZIĘKUJĘ! Quote
Donata Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Dom do sprawdzenia znajduje się w miejscowości Imielenko - jest to niedaleko Lednogóry , trasa z Kostrzynia na Gniezno jakies 15 km. tam w Imielenku miałaby mieszkac nasza Tajga. Resztę namiarów podam jak znajdzie sie osoba chętna nam pomóc. Quote
Cantadorra Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Mam osobę chętną do wizyty przedadopcyjnej. Na razie na pw jestesmy. Teraz wymienimy się telefonami i zadzwonię, wszystko wyklaruję o co chodzi i zaproszę ją na wątek tutaj. Quote
Romka Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 Super Cantadorro,Bardzo dziękujemy...domek trzeba dobrze sprawdzić,boimy się,żeby Tajga nie siedziała sama w kojcu albo na pustej działce,mając jedynie w oddali pracujących ludzi... Quote
Olivin Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Tajga, co słychać? Nie byłaś ostatnio na spacerku, tyle się działo... ale w sobotę obiecuję ci długi spacer. Quote
Cantadorra Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Rozmawiałam z osobą do wizyty PA i zgodziła się na wizytę na os.Przyjaźni i jak będzie trzeba, to też w drugiej miejscowości "I". Przesłałam jej wszystkie dane tej pani oraz wątek. Jeszcze zaraz zadzwonię do niej powiem, żeby zajrzała na dogo i odczytała wiadomość z danymi. Quote
Romka Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 [quote name='Cantadorra']Rozmawiałam z osobą do wizyty PA i zgodziła się na wizytę na os.Przyjaźni i jak będzie trzeba, to też w drugiej miejscowości "I". Przesłałam jej wszystkie dane tej pani oraz wątek. Jeszcze zaraz zadzwonię do niej powiem, żeby zajrzała na dogo i odczytała wiadomość z danymi.[/QUOTE] Cantadorro,bardzo dziękuję,zaproś proszę osobę ,która będzie przeprowadzać tę wizytę na wątek Tajgi...jestem zdania,że ten drugi adres też trzeba sprawdzić.BARDZO DZIĘKUJĘ ZA POMOC!:lol: Quote
Cantadorra Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Tak, wątek jej przesłałam. Liczę, że wejdzie, bo to ważne. Quote
Cantadorra Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Kinga nie dała rady wejść, tylko przeczytała wątek. Ale obiecała, że wejdzie, także trzymam ją za słowo. Jutro umówiona wizyta w "I" na 11. Quote
Recommended Posts