Romka Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Tajga jest starszą około 8-letnia suczką,która straciła dom z powodu choroby swoich opiekunów.Starsi państwo,którzy opiekowali się Tajgą zachorowali,pewnie myśleli,że będą w szpitalu kilka dni ale ich pobyt w szpitalu przedłużał się a Tajgą nikt się nie opiekował.Sąsiedzi dokarmiali Tajgę ale nikt nie mógł czy też nie chciał jej przygarnąć.W trosce o suczkę zgłosili ją do schroniska.Tajga przez pierwsze dni nie wychodziła w ogóle z budy,była przerażona i nie reagowała nawet na podsuwane jej smakołyki.Teraz trochę podchodzi do krat boksu ale w jej oczach jest smutek,który widać na zdjęciu.SZUKAMY DOMU DLA TAJGI.Przed adopcją suczka zostanie wysterylizowana.Tajga przebywa w schronisku w Łowiczu,kontakt w sprawie adopcji,Romka 604 10 11 65 .Tajga nie ma informacji na FB. Quote
Paula03 Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Witaj Tajga! Dałoby się ją zabrać na spacer? Quote
kajkoowa Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Cześć Tajga. Zobaczę jutro, co mi wyszło z jej zdjęć i jak będę coś miała to wrzucę ;) Quote
sylwiaso Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Tajga a myślałam,że ci Państwo,którzy do mnie dzwonili w Twojej sprawie zaopiekują się Tobą!!!:-( Quote
Romka Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 sylwiaso napisał(a):Tajga a myślałam,że ci Państwo,którzy do mnie dzwonili w Twojej sprawie zaopiekują się Tobą!!!:-( Sylwuś,napisz coś więcej...czy jest szansa na powrót Tajgi do domu? Quote
Marycha35 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 jest szansa na domek??? kochana psina, ma takie smuuutne oczyska! Quote
Romka Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Marycha35 napisał(a):jest szansa na domek??? kochana psina, ma takie smuuutne oczyska! Oj chyba nie ma szansy na domek,domyślam się,ze ludzie szukali miejsca dla Tajgi,aż wreszcie trafiła do schroniska...Sylwuś napisz coś! Quote
Romka Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Kaja10014 napisał(a):Cześć Tajga. Zobaczę jutro, co mi wyszło z jej zdjęć i jak będę coś miała to wrzucę ;) Jak masz to wrzucaj...ma okropne zdjęcia.A dziś w schronisku wystawiła do mnie łapkę,zaczyna nas zauważać... Quote
sylwiaso Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Biedna ta psina!!jak dzwonił Pan do mnie to mi mówił,że ją dokarmiają codziennie,ale to już było dawno ok.1,5 m-ca i właściciele psinki są bardzo chorzy miałam nadzieję,że nie oddadzą jej!!a jednak!!:-(:-(:-( Quote
Romka Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 sylwiaso napisał(a):Biedna ta psina!!jak dzwonił Pan do mnie to mi mówił,że ją dokarmiają codziennie,ale to już było dawno ok.1,5 m-ca i właściciele psinki są bardzo chorzy miałam nadzieję,że nie oddadzą jej!!a jednak!!:-(:-(:-( O rany czyli nie ma szans,zeby wróciła do domu...masz namiary na tych ludzi,to gdzieś na Łyszkowickiej...jak masz do wyślij mi na PW. Quote
Marycha35 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 oj oj oj, ale dobrze, że łapkę wystawiła, się bidulka mała przekonuje, ech...a ja zaraz wątek innej bidy zakładam, smutne to psie życie w naszym kraju.... Quote
sylwiaso Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Romciu nie mam namiarów bardzo mi przykro!!! Quote
Romka Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Strasznie mi jej szkoda,nie rozumie co się dzieje... Quote
Marycha35 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 te jej wąsy pomarznięte, ech....słodziak do zjedzenia! Quote
sylwiaso Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Kaju za to jedyne co masz zdjęcie :buzi:bardzo dziękujemy Quote
Marycha35 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 jak ta bidka kochana się miewa? wąsik odmarznięty już;) Quote
Romka Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Matko,jak smutna,Jantar też w sobotę musimy się nim zająć... Quote
Romka Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Już nie jest taka przestraszona podchodzi do krat,dostała wczoraj wędzoną kosteczkę próbujemy poznawać się... Quote
Recommended Posts