Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tajga jest starszą około 8-letnia suczką,która straciła dom z powodu choroby swoich opiekunów.Starsi państwo,którzy opiekowali się Tajgą zachorowali,pewnie myśleli,że będą w szpitalu kilka dni ale ich pobyt w szpitalu przedłużał się a Tajgą nikt się nie opiekował.Sąsiedzi dokarmiali Tajgę ale nikt nie mógł czy też nie chciał jej przygarnąć.W trosce o suczkę zgłosili ją do schroniska.Tajga przez pierwsze dni nie wychodziła w ogóle z budy,była przerażona i nie reagowała nawet na podsuwane jej smakołyki.Teraz trochę podchodzi do krat boksu ale w jej oczach jest smutek,który widać na zdjęciu.SZUKAMY DOMU DLA TAJGI.Przed adopcją suczka zostanie wysterylizowana.Tajga przebywa w schronisku w Łowiczu,kontakt w sprawie adopcji,Romka 604 10 11 65 .Tajga nie ma informacji na FB.

• Replies 593
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sylwiaso napisał(a):
Tajga a myślałam,że ci Państwo,którzy do mnie dzwonili w Twojej sprawie zaopiekują się Tobą!!!:-(

Sylwuś,napisz coś więcej...czy jest szansa na powrót Tajgi do domu?

Posted

Marycha35 napisał(a):
jest szansa na domek??? kochana psina, ma takie smuuutne oczyska!

Oj chyba nie ma szansy na domek,domyślam się,ze ludzie szukali miejsca dla Tajgi,aż wreszcie trafiła do schroniska...Sylwuś napisz coś!

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Cześć Tajga. Zobaczę jutro, co mi wyszło z jej zdjęć i jak będę coś miała to wrzucę ;)

Jak masz to wrzucaj...ma okropne zdjęcia.A dziś w schronisku wystawiła do mnie łapkę,zaczyna nas zauważać...

Posted

Biedna ta psina!!jak dzwonił Pan do mnie to mi mówił,że ją dokarmiają codziennie,ale to już było dawno ok.1,5 m-ca i właściciele psinki są bardzo chorzy miałam nadzieję,że nie oddadzą jej!!a jednak!!:-(:-(:-(

Posted

sylwiaso napisał(a):
Biedna ta psina!!jak dzwonił Pan do mnie to mi mówił,że ją dokarmiają codziennie,ale to już było dawno ok.1,5 m-ca i właściciele psinki są bardzo chorzy miałam nadzieję,że nie oddadzą jej!!a jednak!!:-(:-(:-(

O rany czyli nie ma szans,zeby wróciła do domu...masz namiary na tych ludzi,to gdzieś na Łyszkowickiej...jak masz do wyślij mi na PW.