Romka Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Romka napisał(a):Tak wiadomo wszystko jest ok.Zaczęła jeść,poznaje samochód swojego opiekuna i cieszy się na jego widok.:lol:Rozmawiałam z panem już 3 razy.Są nawet zdjęcia,otrzymała je Donata na swojego maila.Ja też nie mogę się doczekać tych zdjęć na wątku.:lol:Co do kwestii kosztów transportu ,nie mamy odpowiedzi,taką wiadomość przekazała mi Donata. Donato prosimy,wszyscy czekają na zdjęcia...Z swej strony informuję,ze wysłałam instrukcję nowemu domkowi Tajgi jak wrzuca się zdjęcia na wątek. Quote
Marycha35 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Cantadorra napisał(a):Marycha, to chyba te z wyjazdu/przyjazdu, bo ja innych nie widzę, a szkoda, że nie ma nowych........ Ciekawe jak teraz Tajgula kochana się masz. Nooo, ja też jestem ciekawe, jak ta nasza bidulka ślicznota żyje, prosimy o foty!!!! Quote
Marycha35 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Dziewczynki błagam pomóżcie tu, jakieś pomysły, kontakty? Sunieczka ON w potrzebie: http://www.dogomania.pl/threads/2206...2#post18347072 Quote
Donata Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='Cantadorra']Marycha, to chyba te z wyjazdu/przyjazdu, bo ja innych nie widzę, a szkoda, że nie ma nowych........ Ciekawe jak teraz Tajgula kochana się masz. No skromna ta ilośc zdjęc jak na razie i nie najlepszej jakości ale coś juz mamy i widzimy że całkiem, całkiem Tajga dobrze się czuje w objęciach nowego opiekuna. Widać że czuje się bezpieczna. Quote
Marycha35 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Dzięki, jakie ona ma cuuuuudowne pycho:):):) Foty i wieści o tej sunieczce zawsze mile widziane;) Quote
Cantadorra Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Słuchajcie, Tajgula prezentuje się fantastycznie. To tak przyjemnie zobaczyć, że ktoś ją głaszcze, przytula i że wpakowała się w kawałku na kolana swojemu Panu. Cieszę się, że ma dom :) Quote
Donata Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Cantadorra napisał(a):Słuchajcie, Tajgula prezentuje się fantastycznie. To tak przyjemnie zobaczyć, że ktoś ją głaszcze, przytula i że wpakowała się w kawałku na kolana swojemu Panu. Cieszę się, że ma dom :) Takie same odnosze wrażenie, ze sunia znalazła ciepłego opiekuna i widać po wyrazie jej pychola że czuje się tam dobrze. Tajga super... Quote
Romka Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 O rany dopiero dziś je zobaczyłam,cudne zdjęcia!Jak pięknie przytula się do opiekuna...:lol::lol::lol: Quote
Marycha35 Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Ufff, jest pysznie u suni:):):) Należy jej się!!! Quote
Marycha35 Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Ciekawe co u Tajguli słychać?:) Może jakieś fotki się szykują????;) Quote
Olivin Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Romka jest w stałym kontakcie z domkiem Tajgi, nooo właśnie... przydałoby się trochę info i zdjęcia!!! Romkaaaaaa!!!! Gdzie jesteś???:eviltong: Quote
Marycha35 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Ooooo, Romeczko to ja błagam o foty, info:):):) Quote
Romka Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 Już wyjaśniam,domek Tajgi odwiedziła Aki,ma podobno zdjęcia,jak informuje mnie domek Tajgi...czekamy zatem na zdjęcia.:lol: Quote
Aki Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Domek odwiedziłam, bo następną biedę starszą tam zawiozłam :) Niestety dojechałam jak było już ciemno i nie mogłam zrobić zdjęć Tajgi. Umówiłam się z opiekunem suni na spotkanie w jakiś weekend /mam nadzieję, że niedługo/ na spacer z Tajgą i sesję fotograficzną. Z tego co słyszałam to nasza sunia wygląda już zupełnie inaczej, a sierściucha jej błyszczy po gotowanym jedzonku :) Jak tylko będę miała nowe wieści /zdjęcia to napiszę :) Quote
Marycha35 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Oj, dzięki, to czekamy, ciekawe jak ona się czuje????? Quote
Romka Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 [quote name='Marycha35']Oj, dzięki, to czekamy, ciekawe jak ona się czuje?????[/QUOTE] Czuje się super,jest sama w kojcu,ma 2 nowe siostrzyczki około 10 letnie z bodajże z Piły.Pan ubolewa,że jeszcze nie widział brzuszka Tajgi,ale podobno idzie ku pokazaniu... Quote
Marycha35 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Kochane Tajdżątko, brzuszek nie tak szybko proszę Pana;) Quote
Romka Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 [quote name='Aki']Domek odwiedziłam, bo następną biedę starszą tam zawiozłam :) Niestety dojechałam jak było już ciemno i nie mogłam zrobić zdjęć Tajgi. Umówiłam się z opiekunem suni na spotkanie w jakiś weekend /mam nadzieję, że niedługo/ na spacer z Tajgą i sesję fotograficzną. Z tego co słyszałam to nasza sunia wygląda już zupełnie inaczej, a sierściucha jej błyszczy po gotowanym jedzonku :) Jak tylko będę miała nowe wieści /zdjęcia to napiszę :)[/QUOTE] Super,nie mogę się doczekać...:lol: Quote
Romka Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 Mam takie zdjęcie Tajgi,a dziś rozmawiałam z jej opiekunem,właśnie wracali ze spacerku,prosił,żeby napisać na wątku,że u Tajgi wszystko w porządku i obiecał zdjęcia.Będę przypominać o tych zdjęciach bo sama jestem ciekawa jak wygląda teraz Tajga. Quote
Aki Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Mam częsty kontakt z nowym domem Tajgi. Ze względu na nią i dwie następne sunie starowinki, które tam ze schronu zawiozłam. Wiem, że wszysto jest w porządku. Tajga bardzo przyzwiązała się już do swojego opiekuna, chodzi na 2 spacerki dziennie i wcina gotowane jedzonko. Niestety mieszkam jakieś 50 km od miejsca gdzie ona przebywa i nie jestem w stanie jechać tam z dnia na dzień. Jak tylko będę mogła to pojadę ją odwiedzić. Mam obiecany spacer z sunią i sesję zdjęciową. Wiem, że to co piszę nie zastapi zdjęć - ale proszę o wyrozumiałość w tej kwestii. Quote
Marycha35 Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Ufff, dzięki, dobrze, że tej suni jest dobrze. Spoczko poczekamy na fotki:) Quote
Recommended Posts