Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Romka napisał(a):
Tak wiadomo wszystko jest ok.Zaczęła jeść,poznaje samochód swojego opiekuna i cieszy się na jego widok.:lol:Rozmawiałam z panem już 3 razy.Są nawet zdjęcia,otrzymała je Donata na swojego maila.Ja też nie mogę się doczekać tych zdjęć na wątku.:lol:Co do kwestii kosztów transportu ,nie mamy odpowiedzi,taką wiadomość przekazała mi Donata.

Donato prosimy,wszyscy czekają na zdjęcia...Z swej strony informuję,ze wysłałam instrukcję nowemu domkowi Tajgi jak wrzuca się zdjęcia na wątek.

• Replies 593
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cantadorra napisał(a):
Marycha, to chyba te z wyjazdu/przyjazdu, bo ja innych nie widzę, a szkoda, że nie ma nowych........ Ciekawe jak teraz Tajgula kochana się masz.

Nooo, ja też jestem ciekawe, jak ta nasza bidulka ślicznota żyje, prosimy o foty!!!!

Posted

[quote name='Cantadorra']Marycha, to chyba te z wyjazdu/przyjazdu, bo ja innych nie widzę, a szkoda, że nie ma nowych........ Ciekawe jak teraz Tajgula kochana się masz.

No skromna ta ilośc zdjęc jak na razie i nie najlepszej jakości ale coś juz mamy i widzimy że całkiem, całkiem Tajga dobrze się czuje w objęciach nowego opiekuna. Widać że czuje się bezpieczna.

Posted

Słuchajcie, Tajgula prezentuje się fantastycznie. To tak przyjemnie zobaczyć, że ktoś ją głaszcze, przytula i że wpakowała się w kawałku na kolana swojemu Panu. Cieszę się, że ma dom :)

Posted

Cantadorra napisał(a):
Słuchajcie, Tajgula prezentuje się fantastycznie. To tak przyjemnie zobaczyć, że ktoś ją głaszcze, przytula i że wpakowała się w kawałku na kolana swojemu Panu. Cieszę się, że ma dom :)

Takie same odnosze wrażenie, ze sunia znalazła ciepłego opiekuna i widać po wyrazie jej pychola że czuje się tam dobrze. Tajga super...

• 1 month later...
Posted

Domek odwiedziłam, bo następną biedę starszą tam zawiozłam :) Niestety dojechałam jak było już ciemno i nie mogłam zrobić zdjęć Tajgi. Umówiłam się z opiekunem suni na spotkanie w jakiś weekend /mam nadzieję, że niedługo/ na spacer z Tajgą i sesję fotograficzną. Z tego co słyszałam to nasza sunia wygląda już zupełnie inaczej, a sierściucha jej błyszczy po gotowanym jedzonku :) Jak tylko będę miała nowe wieści /zdjęcia to napiszę :)

Posted

[quote name='Marycha35']Oj, dzięki, to czekamy, ciekawe jak ona się czuje?????[/QUOTE]
Czuje się super,jest sama w kojcu,ma 2 nowe siostrzyczki około 10 letnie z bodajże z Piły.Pan ubolewa,że jeszcze nie widział brzuszka Tajgi,ale podobno idzie ku pokazaniu...

Posted

[quote name='Aki']Domek odwiedziłam, bo następną biedę starszą tam zawiozłam :) Niestety dojechałam jak było już ciemno i nie mogłam zrobić zdjęć Tajgi. Umówiłam się z opiekunem suni na spotkanie w jakiś weekend /mam nadzieję, że niedługo/ na spacer z Tajgą i sesję fotograficzną. Z tego co słyszałam to nasza sunia wygląda już zupełnie inaczej, a sierściucha jej błyszczy po gotowanym jedzonku :) Jak tylko będę miała nowe wieści /zdjęcia to napiszę :)[/QUOTE]
Super,nie mogę się doczekać...:lol:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Mam takie zdjęcie Tajgi,a dziś rozmawiałam z jej opiekunem,właśnie wracali ze spacerku,prosił,żeby napisać na wątku,że u Tajgi wszystko w porządku i obiecał zdjęcia.Będę przypominać o tych zdjęciach bo sama jestem ciekawa jak wygląda teraz Tajga.

Posted

Mam częsty kontakt z nowym domem Tajgi. Ze względu na nią i dwie następne sunie starowinki, które tam ze schronu zawiozłam. Wiem, że wszysto jest w porządku. Tajga bardzo przyzwiązała się już do swojego opiekuna, chodzi na 2 spacerki dziennie i wcina gotowane jedzonko. Niestety mieszkam jakieś 50 km od miejsca gdzie ona przebywa i nie jestem w stanie jechać tam z dnia na dzień. Jak tylko będę mogła to pojadę ją odwiedzić. Mam obiecany spacer z sunią i sesję zdjęciową. Wiem, że to co piszę nie zastapi zdjęć - ale proszę o wyrozumiałość w tej kwestii.